Willem Dafoe wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Willem Dafoe
(William J. Dafoe)

Pohlaví:
Muž
Narození:
22.7. 1955 - 19:30h
Místo:
Appleton, Wisconsin
Země:
Věk:
62 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér

Willem Dafoe - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
22.7.1955 - 19:30  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
23.7.1955 - 01:30  
US, Appleton:
44°16' s.š., 88°25' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Willem Dafoe 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Willem Dafoe
datum narození 22.7.1955
(herec, režisér, instagram)

Willem Dafoe - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - The Wild Bunch
(2016) - What Happened to Monday?
(2016) - The Great Wall
(2016) - Hledá se Dory
(2016) - Dog Eat Dog
(2014) - Prohnilá země
(2014) - Pasolini
(2014) - Nejhledanější muž
(2014) - John Wick
(2014) - Hvězdy nám nepřály
(2014) - Grandhotel Budapešť
(2013) - Beyond: Two Souls - Behind the Scenes
(2013) - Pryč od pece
(2013) - Nymfomanka, část II.
(2013) - Nymfomanka, část I.
(2013) - Neobyčejný Odd Thomas
(2012) - Antony and the Johnsons - Cut the World (hudební videoklip)
(2012) - The 2012 Film Independent Spirit Awards
(2012) - Bob Wilson's Life & Death of Marina Abramovic
(2012) - Zítra zemřeš
(2012) - John Carter: Mezi dvěma světy
(2011) - 4:44 The Last Day on Earth
(2011) - The Hunter
(2010) - Problema
(2010) - MindFlux
(2010) - A Woman
(2010) - Miral
(2009) - Upírův pomocník
(2009) - Synku, synku, cos to proved
(2009) - Svítání
(2009) - Pokrevní bratři 2
(2009) - Krycí jméno: Farewell
(2009) - Fantastický pan Lišák
(2009) - Antikrist
(2008) - Erika Rabau: Der Puck von Berlin
(2008) - Světlušky v zahradě
(2008) - Prach času
(2008) - Okamžik vzkříšení
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - Spider-Man 3
(2007) - The Procedure
(2007) - Prázdniny pana Beana
(2007) - Jiná perspektiva
(2007) - Jako vzteklí psi
(2007) - Chacun son cinéma
(2007) - Go Go Tales
(2006) - Spojenec
(2006) - Paříži, miluji Tě
(2006) - Hledáme Ydol
(2005) - This Is an Adventure
(2005) - xXx: Nová dimenze
(2005) - Návrat pana Ripleyho
(2005) - Manderlay
(2005) - Černá vdova
(2004) - Final Cut: The Making and Unmaking of Heaven's Gate
(2004) - The Anti-Hero's Journey
(2004) - Život pod vodou
(2004) - Únos
(2004) - Spider-Man 2
(2004) - Pod kontrolou
(2004) - Letec
(2003) - Rockets Redglare!
(2003) - Hollywood High
(2003) - Tenkrát v Mexiku
(2003) - Hra o smrti
(2003) - Hledá se Nemo
(2002) - Říše pavouků
(2002) - Festival Pass with Chris Gore (TV seriál)
(2002) - Spider-Man
(2002) - Auto Focus - Muži uprostřed svého kruhu
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - A Tour of the Inferno: Revisiting 'Platoon'
(2001) - Pavilon žen
(2001) - Moje válka
(2000) - Režiséři: Martin Scorsese
(2000) - The Making of 'American Psycho'
(2000) - Film-Fest DVD: Issue 5 - Cannes 2000 & SXSW
(2000) - Věznice
(2000) - Ve stínu upíra
(2000) - Toreador zkázy
(2000) - Americké psycho
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Hollywood a Bible
(1999) - Pokrevní bratři
(1999) - eXistenZ
(1998) - What Is Yoga?
(1998) - Lulu na mostě
(1998) - Lovci mozků
(1997) - The Making of 'Speed 2: Cruise Control'
(1997) - Utrpení
(1997) - Nebezpečná rychlost 2: Zásah
(1996) - Basquiat
(1996) - Anglický pacient
(1995) - Victory
(1994) - Tom a Viv
(1994) - The Night and the Moment
(1994) - Jasné nebezpečí
(1993) - Tělo jako důkaz
(1993) - Tak daleko, tak blízko!
(1992) - North on Evers
(1992) - Muž bez spánku
(1992) - Bílé písky
(1991) - Na rybách s Johnem (TV seriál)
(1991) - Let vetřelce
(1990) - Zběsilost v srdci
(1990) - Cry-Baby
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1989) - Vítězství ducha
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - Narozen 4. července
(1988) - Location Production Footage: The Last Temptation of Christ
(1988) - Saigon
(1988) - Poslední pokušení Krista
(1988) - Hořící Mississippi
(1987) - Dear America: Letters Home from Vietnam
(1986) - Četa
(1985) - The Communists Are Comfortable
(1985) - Žít a zemřít v L. A.
(1985) - Roadhouse 66
(1984) - Music Videos and Inside 'Streets of Fire'
(1984) - Ohnivé ulice
(1984) - New York Nights
(1983) - Hlad
(1982) - Nemilovaná
(1980) - Nebeská brána

Willem Dafoe - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Willem Dafoe - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1975) Giada Colagrande - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1967) Mira Sorvino

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent / Descendent
Tento člověk se dokáže na všechno i na sebe dívat s odstupem, z neosobního hlediska. Má větší pochopení pro společenský podtext než pro osobní přístup. S životem se vyrovnává lépe s nadějí v lepší budoucnost celého lidstva. Navenek možná budí dojem, že mu nejde o to, aby byl středem pozornosti, ale velmi těžko snáší, pokud je ignorován.

HOROSKOPY
Koza

Koza (Dřevo)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.7.1955 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Willem Dafoe 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Willem Dafoe - herec, režisér

se narodil 22.7.1955 ve městě Appleton, Wisconsin, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Willem Dafoe

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Willem Dafoe
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
29°26’
6
 
LunaLuna:
Panna
16°50’
7
 
MerkurMerkur:
Rak
14°44’
6
 
VenušeVenuše:
Rak
18°25’
6
 
MarsMars:
Lev
7°28’
7
 
JupiterJupiter:
Lev
8°23’
7
 
SaturnSaturn:
Štír
14°30’
9
 
UranUran:
Rak
28°04’
6
 
NeptunNeptun:
Váhy
25°31’
8
 
PlutoPluto:
Lev
25°35’
7
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
24°40’
11
R
Černá LunaLilith:
Střelec
14°55’
10
 
CheirónCheirón:
Vodnář
2°57’
1
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
13°48’
10
Domy:
Vodnář
1°12’
Lev
1°12’
2:
Ryby
21°03’
8:
Panna
21°03’
3:
Beran
29°59’
9:
Váhy
29°59’
Býk
26°24’
Štír
26°24’
5:
Blíženci
17°08’
Střelec
17°08’
6:
Rak
6°57’
Kozoroh
6°57’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
8xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Střelec
28°48’
11
Slun./Luna:
Lev
23°08’
7


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »