Winnie Markus wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Winnie Markus
(Winifred Maria Eveline Markus)

Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 80 let
Úmrtí:

Winnie Markus - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
16.5.1921 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Winnie Markus 2017, 2018 - Wikipedie info)

Winnie Markus - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2001) - Rosamunde Pilcher: Květiny v dešti
(1994) - Ihre Exzellenz, die Botschafterin (TV seriál)
(1994) - Die Fallers - Eine Schwarzwaldfamilie (TV seriál)
(1993) - Příteli můj (TV seriál)
(1992) - Wiedersehen in Kanada
(1992) - Doktor z hor (TV seriál)
(1989) - Zwei Münchner in Hamburg (TV seriál)
(1989) - Zwei Münchner in Hamburg (TV seriál)
(1981) - Das Traumschiff (TV seriál)
(1960) - Herz braucht Liebe, Ein
(1959) - Was eine Frau im Frühling träumt
(1959) - Melodie und Rhythmus
(1958) - Man ist nur zweimal jung
(1958) - Hoch klingt der Radetzkymarsch
(1958) - Die selige Edwina Black
(1958) - Der Priester und das Mädchen
(1957) - Made in Germany - Ein Leben für Zeiss
(1957) - Frauenarzt Dr. Bertram
(1956) - Vergiß wenn Du kannst
(1956) - Teufel in Seide
(1956) - Nichts als Ärger mit der Liebe
(1956) - Das Mädchen Marion
(1956) - Liebe, die den Kopf verliert
(1956) - Kronprinz Rudolfs letzte Liebe
(1955) - Du mein stilles Tal
(1954) - Die Sonne von St. Moritz
(1954) - Roman eines Frauenarztes
(1954) - Die Große Starparade
(1953) - Man nennt es Liebe
(1953) - Liebeserwachen
(1953) - Komm zurück...
(1953) - Kaiserwalzer
(1952) - Tausend rote Rosen blüh'n
(1951) - Es begann um Mitternacht
(1951) - Begierde
(1950) - Dieser Mann gehört mir
(1949) - Philine
(1949) - Liebesheirat
(1949) - Diese Nacht vergess ich nie
(1949) - Der Bagnosträfling
(1948) - The Mozart Story
(1948) - Morituri
(1947) - Zwischen gestern und morgen
(1947) - V oněch dnech
(1945) - Das Alte Lied
(1944) - Z lásky k tobě
(1944) - Der Verzauberte Tag
(1943) - Tonelli
(1943) - Gefährlicher Frühling
(1943) - Fahrt ins Abenteuer
(1942) - Sommerliebe
(1942) - Prodaný dědeček
(1942) - Mozart
(1942) - Kleine Residenz
(1942) - Brüderlein fein
(1941) - Sklepnice Anna
(1941) - Alarmstufe V
(1940) - Supí děvče
(1940) - Les Risque-tout
(1940) - Im Schatten des Berges
(1940) - Herz geht vor Anker
(1939) - Oceán v plamenech
(1939) - Láska ze všech největší

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Kohout

Kohout (Kov)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.5.1921 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Winnie Markus 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 16.5.1921 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Winnie Markus

Dnes se narodili
Spojené státy Nicole Kidman
(*1967) herečka, zpěvačka

Spojené státy John Goodman
(*1952) herec

Spojené státy Martin Landau
(*1928) herec

Austrálie Errol Flynn
(*1909) herec

Česká republika Josef Kemr
(*1922) herec


Winnie Markus
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
25°03’
 
LunaLuna:
Panna
19°15’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
2°18’
 
VenušeVenuše:
Beran
23°59’
 
MarsMars:
Blíženci
7°16’
 
JupiterJupiter:
Panna
9°05’
 
SaturnSaturn:
Panna
17°59’
R
UranUran:
Ryby
9°18’
 
NeptunNeptun:
Lev
11°07’
 
PlutoPluto:
Rak
7°22’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
25°49’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
3°59’
 
CheirónCheirón:
Beran
12°25’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
6xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Juliette Lewis
(*1973) herečka, režisérka

Spojené státy Jane Russell
(*1921) herečka

Velká Británie Tony Scott
(*1944) režisér, herec

Spojené státy Eric Douglas
(*1958) herec, komik, syn Kirka Douglase

Česká republika Josef Vojtek
(*1965) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Vladimír Dlouhý
(*1958 - 2010) herec

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896 - 1968) herec, scénárista, režisér, dramatik

Česká republika Václav Beneš Třebízský
(*1849 - 1884) romanopisec, katolický kněz

Spojené státy Bernard Baruch
(*1870 - 1965) obchodník

Belgie Jijé
(*1914 - 1980) umělec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »