Winona Ryder wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Winona Ryder
(Winona Laura Horowitz)

Pohlaví:
Žena
Narození:
29.10. 1971 - 11:00h
Místo:
Rochester, Minnesota
Země:
Věk:
46 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Winona Ryder - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Clifford (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
29.10.1971 - 11:00  (CDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
29.10.1971 - 16:00  
US, Rochester:
44°1' s.š., 92°28' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Winona Ryder 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Winona Ryder
datum narození 29.10.1971
(herečka, instagram)

Winona Ryder - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2018) - Beetlejuice 2
(2016) - Stranger Things (TV seriál)
(2015) - Najděte mi hrdinu (TV seriál)
(2015) - Experimenter
(2014) - Turks & Caicos
(2013) - Nevyřízený účet
(2013) - Drunk History (TV seriál)
(2012) - The Iceman
(2012) - The Letter
(2012) - Frankenweenie: Domácí mazlíček
(2011) - Black Swan: Metamorphosis
(2011) - Dilema
(2010) - Catch My Disease
(2010) - Když láska nestačí: Lois Wilson
(2010) - Černá labuť
(2009) - Special zu 'Star Trek XI'
(2009) - Water Pills
(2009) - Tak se měj
(2009) - Star Trek
(2009) - Soukromé životy Pippy Lee
(2008) - Hotel Gramercy Park
(2008) - Masterpiece Contemporary (TV seriál)
(2008) - The Last Word
(2008) - Informátoři
(2007) - Al Pacino - pocta za celoživotní dílo
(2007) - Marc Jacobs & Louis Vuitton
(2007) - Welcome
(2007) - Sex 100+1
(2007) - Desatero
(2006) - Temný obraz
(2006) - Darwinovy ceny
(2004) - The Very Best of Cher: The Video Hits Collection
(2004) - Srdce je zrádná děvka
(2003) - The Day My God Died
(2002) - Comedy Central Canned Ham: Mr. Deeds
(2002) - The Art Show (TV seriál)
(2002) - Simone
(2002) - Mr. Deeds - Náhodný milionář
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - Swatch Dogs and Diet Coke Heads
(2001) - Zoolander
(2000) - Podzim v New Yorku
(2000) - Ďábel přichází
(1999) - Narušení
(1998) - Celebrity
(1997) - The American Film Institute Salute to Martin Scorsese
(1997) - The Making of 'Alien: Resurrection'
(1997) - Vetřelec: Vzkříšení
(1996) - Al Pacino - Richard III.
(1996) - Ochránce
(1996) - Čarodějky ze Salemu
(1995) - Co si ušít do výbavy
(1994) - The 66th Annual Academy Awards
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - Malé ženy
(1994) - Bolestná realita
(1993) - Věk nevinnosti
(1993) - Dům duchů
(1992) - Drákula
(1991) - Noc na Zemi
(1990) - In the Director's Chair: The Man Who Invented Edward Scissorhands
(1990) - Vítej doma, Roxy Carmichaelová
(1990) - Střihoruký Edward
(1990) - Mořské panny
(1989) - Cher: The Shoop Shoop Song (It's in His Kiss) (hudební videoklip)
(1989) - Great Balls of Fire!
(1988) - 1969
(1988) - Smrtící atrakce
(1988) - Beetlejuice
(1987) - Návraty
(1986) - Lucas
Winona Ryder - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.10.1971 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Winona Ryder 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Winona Ryder - herečka

se narodila 29.10.1971 ve městě Rochester, Minnesota, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Winona Ryder

Dnes se narodili
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Winona Ryder
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
5°34’
11
 
LunaLuna:
Ryby
6°33’
3
 
MerkurMerkur:
Štír
18°42’
11
 
VenušeVenuše:
Štír
22°05’
11
 
MarsMars:
Vodnář
26°00’
2
 
JupiterJupiter:
Střelec
8°19’
12
 
SaturnSaturn:
Blíženci
5°06’
6
R
UranUran:
Váhy
15°18’
10
 
NeptunNeptun:
Střelec
1°48’
12
 
PlutoPluto:
Váhy
0°51’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
9°59’
2
R
Černá LunaLilith:
Váhy
16°50’
10
 
CheirónCheirón:
Beran
10°31’
4
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
13°52’
4
Domy:
Střelec
12°53’
Blíženci
12°53’
2:
Kozoroh
17°50’
8:
Rak
17°50’
3:
Vodnář
28°48’
9:
Lev
28°48’
Beran
5°17’
Váhy
5°17’
5:
Býk
2°57’
Štír
2°57’
6:
Býk
24°22’
Štír
24°22’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
0xZeměZemě
7xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
9°05’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
6°03’
1


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Jaromír Erben
(*1811 - 1870) spisovatel

Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Rakousko císař František Josef I.
(*1830 - 1916) rakouský císař

Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) básník, bajkař, dramatik, satirik, překladatel

Česká republika Jaroslav Bořita z Martinic
(*1582 - 1649) šlechtic vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »