Winrich Kolbe wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Winrich Kolbe

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Amsterdam
Země:
Věk:
† 71 let
Úmrtí:
2012
Povolání:
režisér

Winrich Kolbe - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
9.8.1940 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Winrich Kolbe 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Winrich Kolbe
datum narození 9.8.1940
(režisér, instagram)

Winrich Kolbe - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2003) - Veritas (TV seriál)
(2003) - Hunter (TV seriál)
(2002) - Zóna soumraku (TV seriál)
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Wolf Lake (TV seriál)
(2001) - Star Trek: Enterprise (TV seriál)
(2001) - Ice Planet
(1999) - Spiknutí proti Darwinovi
(1999) - Angel (TV seriál)
(1998) - Star Trek World Tour
(1998) - Lovná zvěř (TV seriál)
(1997) - Válka špionů (TV seriál)
(1997) - Komando (TV seriál)
(1996) - Temné nebe (TV seriál)
(1996) - Milénium (TV seriál)
(1996) - L.A. Firefighters (TV seriál)
(1995) - V žáru noci: Chci s tebou zestárnout
(1995) - Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
(1995) - Star Trek: Voyager - Ochránce
(1995) - Star Trek: Voyager (TV seriál)
(1995) - Pointman (TV seriál)
(1994) - Star Trek: Nová generace - Všechno dobré...
(1993) - Superman (TV seriál)
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1988) - Válka světů (TV seriál)
(1988) - In the Heat of the Night (TV seriál)
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1985) - Spenser: For Hire (TV seriál)
(1983) - Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
(1983) - Automan (TV seriál)
(1982) - Voyagers! (TV seriál)
(1982) - Voyager from the Unknown
(1982) - T.J. Hooker (TV seriál)
(1982) - Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
(1982) - Knight Rider (TV seriál)
(1981) - The Fall Guy (TV seriál)
(1980) - The Yeagers (TV seriál)
(1980) - Magnum (TV seriál)
(1979) - Stone (TV seriál)
(1979) - A Man Called Sloane (TV seriál)
(1978) - Sword of Justice (TV seriál)
(1978) - Battlestar Galactica (TV seriál)
(1977) - CHiPs (TV seriál)
(1974) - The Rockford Files (TV seriál)
(1973) - Barnaby Jones (TV seriál)

Winrich Kolbe - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Drak

Drak (Kov)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.8.1940 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Winrich Kolbe 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Winrich Kolbe - režisér

se narodil 9.8.1940 ve městě Amsterdam
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Winrich Kolbe

Dnes se narodili
Itálie Greta Scacchi
(*1960) herečka

Spojené státy John Travolta
(*1954) herec, zpěvák, artista

Spojené státy Matt Dillon
(*1964) herec, režisér

Spojené státy Molly Ringwald
(*1968) herečka, zpěvačka, tanečnice

Česká republika Strýček Jedlička
(*1923) herec, bavič, recesista, komik a humorista, imitátor


Winrich Kolbe
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
16°43’
 
LunaLuna:
Štír
3°40’
 
MerkurMerkur:
Rak
27°52’
 
VenušeVenuše:
Rak
4°34’
 
MarsMars:
Lev
23°32’
 
JupiterJupiter:
Býk
14°34’
 
SaturnSaturn:
Býk
14°30’
 
UranUran:
Býk
25°55’
 
NeptunNeptun:
Panna
23°51’
 
PlutoPluto:
Lev
2°53’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
13°49’
R
Černá LunaLilith:
Beran
6°35’
 
CheirónCheirón:
Rak
25°20’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Benicio Del Toro
(*1967) herec, scénárista, režisér

Česká republika Hugo Haas
(*1901) herec, režisér

Česká republika Jana Paulová
(*1955) herečka, zpěvačka

Česká republika Simona Krainová
(*1973) herečka, modelka

Česká republika Jaroslav Tomsa
(*1930) sportovec, herec, kaskadér


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Václav Lohniský
(*1920 - 1980) herec

Spojené státy Robert Oppenheimer
(*1904 - 1967) teoretický jaderný fyzik

Česká republika Alois Rašín
(*1867 - 1923) politik, ekonom, první československý ministr financí

Itálie Michelangelo Buonarroti
(*1475 - 1564) renesanční sochař, architekt, malíř, básník

Itálie Beppe Fenoglio
(*1922 - 1963) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »