Winrich Kolbe wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Winrich Kolbe

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Amsterdam
Země:
Věk:
† 71 let
Úmrtí:
2012
Povolání:
režisér

Winrich Kolbe - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
9.8.1940 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Winrich Kolbe 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Winrich Kolbe
datum narození 9.8.1940
(režisér, instagram)

Winrich Kolbe - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2003) - Veritas (TV seriál)
(2003) - Hunter (TV seriál)
(2002) - Zóna soumraku (TV seriál)
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Wolf Lake (TV seriál)
(2001) - Star Trek: Enterprise (TV seriál)
(2001) - Ice Planet
(1999) - Spiknutí proti Darwinovi
(1999) - Angel (TV seriál)
(1998) - Star Trek World Tour
(1998) - Lovná zvěř (TV seriál)
(1997) - Válka špionů (TV seriál)
(1997) - Komando (TV seriál)
(1996) - Temné nebe (TV seriál)
(1996) - Milénium (TV seriál)
(1996) - L.A. Firefighters (TV seriál)
(1995) - V žáru noci: Chci s tebou zestárnout
(1995) - Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
(1995) - Star Trek: Voyager - Ochránce
(1995) - Star Trek: Voyager (TV seriál)
(1995) - Pointman (TV seriál)
(1994) - Star Trek: Nová generace - Všechno dobré...
(1993) - Superman (TV seriál)
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1988) - Válka světů (TV seriál)
(1988) - In the Heat of the Night (TV seriál)
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1985) - Spenser: For Hire (TV seriál)
(1983) - Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
(1983) - Automan (TV seriál)
(1982) - Voyagers! (TV seriál)
(1982) - Voyager from the Unknown
(1982) - T.J. Hooker (TV seriál)
(1982) - Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
(1982) - Knight Rider (TV seriál)
(1981) - The Fall Guy (TV seriál)
(1980) - The Yeagers (TV seriál)
(1980) - Magnum (TV seriál)
(1979) - Stone (TV seriál)
(1979) - A Man Called Sloane (TV seriál)
(1978) - Sword of Justice (TV seriál)
(1978) - Battlestar Galactica (TV seriál)
(1977) - CHiPs (TV seriál)
(1974) - The Rockford Files (TV seriál)
(1973) - Barnaby Jones (TV seriál)

Winrich Kolbe - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Drak

Drak (Kov)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.8.1940 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Winrich Kolbe 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Winrich Kolbe - režisér

se narodil 9.8.1940 ve městě Amsterdam
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Winrich Kolbe

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Winrich Kolbe
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
16°43’
 
LunaLuna:
Štír
3°40’
 
MerkurMerkur:
Rak
27°52’
 
VenušeVenuše:
Rak
4°34’
 
MarsMars:
Lev
23°32’
 
JupiterJupiter:
Býk
14°34’
 
SaturnSaturn:
Býk
14°30’
 
UranUran:
Býk
25°55’
 
NeptunNeptun:
Panna
23°51’
 
PlutoPluto:
Lev
2°53’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
13°49’
R
Černá LunaLilith:
Beran
6°35’
 
CheirónCheirón:
Rak
25°20’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »