Yaphet Kotto wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Yaphet Kotto
(Yaphet Frederick Kotto)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
79 let
Povolání:
herec

Yaphet Kotto - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
15.11.1937 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Yaphet Kotto 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Yaphet Kotto
datum narození 15.11.1937
(herec, instagram)

Yaphet Kotto - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - Neplodná obrana
(2007) - True Bond
(2003) - The Beast Within: The Making of 'Alien'
(2001) - Mafie
(2000) - The Ride
(2000) - Homicide: The Movie
(1999) - Inside 'Live and Let Die'
(1999) - Znamení smrti
(1998) - Fatherhood USA (TV seriál)
(1997) - The Defenders: Payback
(1996) - The Great War and the Shaping of the 20th Century (TV seriál)
(1996) - Uloupená srdce
(1995) - Out-of-Sync
(1995) - Deadline for Murder: From the Files of Edna Buchanan
(1994) - Vládci loutek
(1994) - The Corpse Had a Familiar Face
(1993) - Zločin v ulicích (TV seriál)
(1993) - Strážce moře (TV seriál)
(1993) - Nejvyšší spravedlnost
(1993) - It's Nothing Personal
(1993) - Intent to Kill
(1993) - The American Clock
(1992) - Chrome Soldiers
(1992) - Almost Blue
(1991) - Hangfire
(1991) - Freddyho smrt - Poslední noční můra
(1990) - Nástraha
(1990) - A Země udeřila
(1989) - A Whisper to a Scream
(1989) - Terč útoku
(1989) - Ministry of Vengeance
(1989) - The Jigsaw Murders
(1988) - Terminal Entry
(1988) - Půlnoční běh
(1987) - V sebeobraně
(1987) - Prettykill
(1987) - Perry Mason: Případ hanebného ničemy
(1987) - Desperado
(1987) - Běžící muž
(1986) - Tygří oči
(1986) - The Park Is Mine
(1986) - Harem
(1985) - Varovný signál
(1985) - Playing with Fire
(1985) - Badge of the Assassin
(1985) - Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1983) - Women of San Quentin
(1983) - Soudcova noc
(1983) - For Love and Honor (TV seriál)
(1983) - For Love and Honor
(1982) - Fighting Back
(1982) - Denmark Vessey's Rebellion
(1980) - Zuřivost
(1980) - Othello
(1980) - Brubaker
(1979) - Vetřelec
(1978) - Modré límečky
(1977) - Kořeny (TV seriál)
(1976) - Operace Blesk
(1976) - The Monkey Hu$tle
(1976) - Drum
(1976) - Crunch
(1975) - Vyšetřovací zpráva
(1975) - Poklad žraloků
(1975) - Friday Foster
(1974) - Tirák Turner
(1973) - Žít a nechat zemřít
(1972) - Přes 110. ulici
(1972) - Man and Boy
(1972) - The Limit
(1972) - Bone
(1970) - Vykoupení L.B. Jonese
(1970) - Night Chase
(1968) - 5 Card Stud
(1968) - Případ Thomase Crowna
(1965) - The Big Valley (TV seriál)
(1964) - Nothing But a Man
(1964) - Daniel Boone (TV seriál)
(1963) - Čtyři z Texasu

Yaphet Kotto - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Buvol

Buvol (Oheň)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.11.1937 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Yaphet Kotto 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Yaphet Kotto - herec

se narodil 15.11.1937 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Yaphet Kotto

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Yaphet Kotto
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
22°42’
 
LunaLuna:
Beran
13°31’
 
MerkurMerkur:
Střelec
2°36’
 
VenušeVenuše:
Štír
3°20’
 
MarsMars:
Vodnář
2°45’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
23°12’
 
SaturnSaturn:
Ryby
28°35’
R
UranUran:
Býk
11°13’
R
NeptunNeptun:
Panna
20°44’
 
PlutoPluto:
Lev
0°04’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
6°40’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
15°21’
 
CheirónCheirón:
Rak
0°22’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »