Yee Kwan Yan wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Yee Kwan Yan

Narození:
Země:
Věk:
71 let

Yee Kwan Yan (Shi-Kwan Yen) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
1.1.1947 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Yee Kwan Yan 2017, 2018 - Wikipedie info)

Yee Kwan Yan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2001) - Yee ng chuen suet
(1998) - Zhen xin ying xiong
(1998) - Toshinden sha shou Hao (TV seriál)
(1997) - Indian Fetish Cult
(1993) - Xin leng xue shi san ying
(1993) - Swordsman 3
(1993) - Shao nian Huang Fei Hong zhi: Tie Ma Liu
(1993) - Qi xia wu yi zhi wu shu nao dong jing
(1993) - Huang Fei-Hong zhi gui jiao qi
(1993) - Dong fang san xia
(1992) - Xin long men ke zhan
(1992) - Tenkrát v Číně 2
(1992) - Tao xue ging xiong zhuan
(1992) - Swordsman 2
(1992) - Lu ding ji II: Zhi shen long jiao
(1991) - Tenkrát v Číně
(1986) - Yin yang qi bin
(1984) - Gui ma tian shi
(1983) - Odvážná hyena 2
(1982) - Huet seung
(1982) - Guang Dong liang zai yu
(1980) - Mistr úderu
(1980) - Bo za
(1979) - Zui xia Su Qi Er
(1979) - Ten, který láme kosti opět bojuje
(1979) - The Stowaways
(1979) - Pomsta tygra
(1979) - Odvážná hyena
(1978) - Sha chu chong wei
(1977) - San shi liu mi xing quan
(1977) - San de huo shang yu chong mi liu
(1977) - Dao hun
(1976) - Zabijácké klany
(1976) - You gui zi
(1976) - The Big Family
(1976) - Si qiu
(1976) - Pavučina smrti
(1975) - Všichni muži jsou bratři
(1975) - The Imposter
(1975) - Tao wang
(1975) - Shen da
(1975) - Kleopatra Jones a zlaté kasino
(1975) - Jung-Gwok chiu-yan
(1975) - Chu jia ren
(1975) - Hou sheng
(1975) - Di shi da lao
(1975) - Da ge Cheng
(1974) - Wu hu jiang
(1974) - Wu da han
(1974) - Wei ji si fu
(1974) - Tiao yu fan
(1974) - Shao Lin zi di
(1974) - Na Zha
(1974) - Duo ming ci ke
(1973) - Yi wang da shu
(1973) - Xiao Laohu
(1973) - Qi lin zhang
(1973) - Pěst orla
(1973) - Pan ni
(1973) - Mistr Kung Fu
(1973) - Jing cha
(1973) - Hei ye guai ke
(1973) - Fen nu qing nian
(1973) - Da dao wang wu
(1972) - Ying han
(1972) - Xiao quan wang
(1972) - Vodní hranice
(1972) - Si qi shi
(1972) - Qun ying hui
(1972) - Nian qing ren
(1972) - Ma yong zhen
(1972) - Kuai huo lin
(1972) - King Boxer
(1972) - Chou lian hu an
(1972) - He qi dao
(1972) - Fang Shi Yu
(1972) - E ke
(1972) - Bi hu
(1971) - Ying wang
(1971) - Xie jiu tian lao
(1971) - Wu ming ying xiong
(1971) - Wan jian chuan xin
(1971) - Shuang xia
(1971) - Kuen gik
(1971) - Jednoruký šermíř 2
(1971) - Da jue dou
(1970) - You xia er
(1970) - Xiao sha xing
(1970) - Shi san tai bao
(1970) - Nu xia mai ren tou
(1970) - Msta
(1970) - Long hu dou
(1970) - Chun huo
(1970) - Cha chi hu
(1970) - Da luo jian xia
(1969) - Xiao wu shi
(1969) - Tie shou wu qing
(1969) - Sam chiu liu
(1969) - Fei dao shou
(1969) - Du bei dao wang
(1969) - Da dao ge wang
(1968) - Jin yan zi
(1967) - Ying xiong ben se
(1967) - Ru xia
(1967) - Lan se ye zong hui
(1967) - Jednoruký šermíř
(1967) - Feng liu tie han
(1967) - Dao jian
(1967) - Da ci ke
(1966) - Nezdolné trio
(1952) - The Precious Sword and the Magic Bow
(1952) - A Sword Against Five Dragons

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.1.1947 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Yee Kwan Yan 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 1.1.1947
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Yee Kwan Yan

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Yee Kwan Yan
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
10°14’
 
LunaLuna:
Beran
22°29’
 
MerkurMerkur:
Střelec
27°36’
 
VenušeVenuše:
Štír
26°51’
 
MarsMars:
Kozoroh
11°26’
 
JupiterJupiter:
Štír
20°26’
 
SaturnSaturn:
Lev
7°21’
R
UranUran:
Blíženci
18°56’
R
NeptunNeptun:
Váhy
10°46’
 
PlutoPluto:
Lev
12°52’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
10°07’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
26°43’
 
CheirónCheirón:
Štír
6°15’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) podnikatelka, dědička firmy L'oreal, mecenáška



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »