Yun-Fat Chow wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Yun-Fat Chow
(Chow Yun Fat)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
ostrov Lamma
Země:
Věk:
62 let
Povolání:
herec

Yun-Fat Chow - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
18.5.1955 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Yun-Fat Chow 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Yun-Fat Chow
datum narození 18.5.1955
(herec, instagram)

Yun-Fat Chow - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Hon zin 2
(2016) - Du cheng feng yun 3
(2015) - Hua lI shang ban zou
(2015) - Du cheng feng yun II
(2014) - Du cheng feng yun
(2014) - Dà Nào Tiān Gōng
(2012) - Šéf Šanghaje
(2012) - Krvavé císařství
(2011) - Jian Dang Wei Ye
(2010) - Smrt v Šanghaji
(2010) - Confucius
(2010) - Až kulky doletí
(2009) - Dragonball: Evoluce
(2008) - Útěk z Huang Shi
(2007) - Piráti z Karibiku: Na konci světa
(2007) - Bloopers of the Caribbean
(2006) - Yi ma de hou xian dai sheng huo
(2006) - Kletba zlatého květu
(2004) - Du zi deng dai
(2003) - Neprůstřelný mnich
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - Chow Yun-Fat Goes Hollywood
(2000) - Tygr a drak
(1999) - Válka gangů
(1999) - Anna a král
(1998) - Střelci na útěku
(1995) - He ping fan dian
(1994) - Xian ren zhang
(1994) - Who Do You Think You're Fooling?
(1994) - Hua qi Shao Lin
(1994) - Du shen xu ji
(1992) - Wo ai niu wen chai
(1992) - Hard Boiled
(1992) - Full Contact
(1991) - Zloději
(1991) - Vězení v plamenech 2
(1990) - Ji xing gong zhao
(1990) - Du xia
(1989) - Wo zai hei she hui de ri zi
(1989) - Pod policejní ochranou
(1989) - Lepší zítřek 3
(1989) - Killer
(1989) - Bůh gamblerů
(1989) - A lang de gu shi
(1988) - Zai jian ying xiong
(1988) - Yu Ta-fu chuan ji
(1988) - Lo foo chut gang
(1988) - Jing zhuong zhui nu zi zhi er
(1988) - Cheung duen geuk ji luen
(1988) - Gong zi duo qing
(1988) - Daai jeung foo yat gei
(1988) - City War
(1988) - Ba xing bao xi
(1987) - Ying hung ho hon
(1987) - Yi ben wu yan
(1987) - Xiao sheng meng jing hun
(1987) - Vězení v plamenech
(1987) - Lung fu fong wan
(1987) - Lepší zítřek 2
(1987) - Chou tin dik tong wah
(1987) - Cheng chong chui lui chai
(1987) - Gui xin niang
(1987) - Gong woo lung foo moon
(1987) - Gong woo ching
(1986) - Yuan Zhen-Xia yu Wei Si-Li
(1986) - Yi gai yun tian
(1986) - Sha qi er ren zu
(1986) - Qi yuan
(1986) - Ni qing wo yuan
(1986) - Mung chung yan
(1986) - Mei gui de gu shi
(1986) - Lepší zítřek
(1986) - Chu yi shi wu
(1986) - Din lo jing juen
(1986) - Dei ha ching
(1985) - Yang ka cheung (TV seriál)
(1985) - San jaat si hing - juk jaap (TV seriál)
(1985) - Nu ren xin
(1985) - Hoh bit yau ngoh
(1985) - Daai heung gong (TV seriál)
(1984) - Siu mo kong wu (TV seriál)
(1984) - Qing cheng zhi lian
(1984) - Ling qi po ren
(1984) - Dang doi lai ming
(1983) - Xue han jin qian
(1983) - Fa sing
(1982) - Xun cheng ma
(1982) - Sou hat yi (TV seriál)
(1982) - Lie tou
(1981) - Woo yuet dik goo si
(1981) - Soul Ash
(1981) - Jing wang shuang xiong
(1981) - Chin wong kwun ying wui (TV seriál)
(1981) - Fo fung wong (TV seriál)
(1980) - Xi gan xian
(1980) - Shi ba
(1980) - Shang Hai tan xu ji (TV seriál)
(1980) - Shang Hai tan (TV seriál)
(1980) - Meng nu da zei sha zhen tan
(1980) - Joy to the World
(1978) - 'O' nu
(1978) - Keung yan (TV seriál)
(1978) - Ai yu kuang chao
(1977) - Ren ce
(1977) - Chuang shang de gu shi
(1976) - Xin Su xiao mei san nan xin lang
(1976) - The Reincarnation
(1976) - Saat sau qi shi er siu si (TV seriál)
(1976) - Lao jia xie pai gu ye zi
(1976) - Chi nu

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Koza

Koza (Dřevo)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.5.1955 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Yun-Fat Chow 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Yun-Fat Chow - herec

se narodil 18.5.1955 ve městě ostrov Lamma
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Yun-Fat Chow

Dnes se narodili
Spojené státy Josh Hartnett
(*1978) herec

Spojené státy Robin Williams
(*1951) herec, komik

Spojené státy David Hasselhoff
(*1952) herec, zpěvák

Maďarsko Béla Tarr
(*1955) režisér, scénárista, herec

Slovensko Andrea Kerestešová
(*1984) herečka


Yun-Fat Chow
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
26°46’
 
LunaLuna:
Beran
9°49’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
18°39’
 
VenušeVenuše:
Beran
28°42’
 
MarsMars:
Blíženci
25°03’
 
JupiterJupiter:
Rak
25°26’
 
SaturnSaturn:
Štír
17°11’
R
UranUran:
Rak
24°32’
 
NeptunNeptun:
Váhy
26°04’
R
PlutoPluto:
Lev
24°20’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
28°08’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
7°39’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
5°29’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Willem Dafoe
(*1955) herec, režisér

Spojené státy Albert Brooks
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Terence Stamp
(*1938) herec

Česká republika Iva Bittová
(*1958) zpěvačka, houslistka, herečka

Česká republika Jaroslav Čejka
(*1936) herec, tanečník, mim


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Claus von Stauffenberg
(*1907 - 1944) důstojník, aktér neúspěšného atentátu na Hitlera

Jižní Afrika Basil Rathbone
(*1892 - 1967) herec

Spojené státy D. W. Griffith
(*1875 - 1948) režisér, herec

Spojené státy E. L. Doctorow
(*1931 - 2015) spisovatel, univerzitní profesor, historik

Itálie Massimo Bontempelli
(*1878 - 1960) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »