Yves Montand wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Yves Montand
(Ivo Livi)

Pohlaví:
Muž
Narození:
13.10. 1921 - 23:59h
Místo:
Monsummano Terme
Země:
Věk:
† 70 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
9.11.1991 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec, zpěvák

Yves Montand - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Bordoni (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
13.10.1921 - 23:59  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
13.10.1921 - 22:59  
IT, Monsummano Terme:
43°52' s.š., 10°49' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Yves Montand 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Yves Montand
datum narození 13.10.1921
(herec, zpěvák, instagram)

Yves Montand - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - René Clément, témoin et poète
(2013) - Edith Piaf zblízka
(2013) - Les Artistes et le parti, 1945 - 1968
(2010) - Dva ve vlně
(2007) - Marilyn Monroe: Poslední sezení
(2003) - Les grands du rire
(2003) - Il était une fois... (TV seriál)
(1994) - Montand
(1992) - IP5: L'île aux pachydermes
(1991) - Netchaïev est de retour
(1989) - The Disney-MGM Studios Theme Park Grand Opening
(1988) - Tři vstupenky na 26.
(1987) - Keskiyön auringon kuvat
(1986) - Les Enfoirés
(1986) - Manon od pramene
(1986) - Jean od Floretty
(1985) - Drôle de festival
(1985) - Carné, l'homme à la caméra
(1985) - La Guerre d'en face
(1983) - Garçon!
(1982) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1982) - Samý oheň, samý žár
(1981) - Volba zbraní
(1980) - Montand d'hier et d'aujourd'hui
(1979) - Světlo ženy
(1979) - I... comme Icare
(1978) - Ciné regards (TV seriál)
(1978) - Cesty na jih
(1977) - Vzduch je cítit rudě
(1977) - Jacques Prévert
(1977) - À perte de vie... Jacques Prévert
(1977) - Mariposa en la noche, Una
(1977) - Hrozba
(1976) - La nuit des Césars
(1976) - Policejní kolt vzor 357
(1976) - Le Grand escogriffe
(1975) - Zvláštní oddělení
(1975) - Divoch
(1974) - T'es fou Marcel
(1974) - La Solitude du chanteur de fond
(1974) - Les Deux mémoires
(1974) - Vincent, François, Paul a ti druzí...
(1974) - Le Hasard et la violence
(1973) - Le Fils
(1972) - Tout va bien
(1972) - Stav obležení
(1972) - César a Rosalie
(1971) - Pošetilost mocných
(1971) - On vous parle de Prague: le deuxième procès d'Artur London
(1970) - Barbra: Yesterday, Today and Forever!
(1970) - Za jasného dne uvidíš navždy
(1970) - Osudový kruh
(1970) - Doznání
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Z
(1969) - Tahat ďábla za ocas
(1969) - Mr. Freedom
(1968) - Jeden večer, jeden vlak
(1967) - Žít a užít
(1966) - Rotterdam-Europoort
(1966) - Grand Prix: Challenge of the Champions
(1966) - Válka skončila
(1966) - Hoří v Paříži?
(1966) - Grand Prix
(1965) - Happy New Yves
(1965) - Zločin v expresu
(1963) - Pařížský máj
(1962) - The 14th Annual Primetime Emmy Awards
(1962) - My Geisha
(1961) - Sanctuary
(1961) - Máte ráda Brahmse?
(1960) - The Annual Crafts & Arts Contest
(1960) - Pojď, budeme se milovat
(1959) - Zákon
(1959) - Django Reinhardt
(1958) - Premier mai
(1957) - Pojot Yves Montande
(1957) - Větrná růžice
(1957) - Velká modrá cesta
(1957) - Lidé a vlci
(1957) - Čarodějky ze Salemu
(1956) - Cinépanorama (TV seriál)
(1956) - Un matin comme les autres
(1955) - Napoléon
(1955) - Marguerite de la nuit
(1955) - Les Héros sont fatigués
(1954) - Naše časy
(1953) - Mzda strachu
(1951) - Paris chante toujours!
(1951) - Parigi è sempre Parigi
(1951) - Červená krčma
(1950) - Ztracené vzpomínky
(1948) - L'Idole
(1946) - Étoile sans lumière
(1946) - Brány noci
Yves Montand - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1921) Simone Signoret - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1915) Ingrid Bergman
(*1931) Mamie Van Doren
(*1926) Marilyn Monroe
(*1915) Édith Piaf
(*1934) Shirley MacLaine

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Kohout

Kohout (Kov)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.10.1921 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Yves Montand 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Yves Montand - herec, zpěvák

se narodil 13.10.1921 ve městě Monsummano Terme
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Yves Montand

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Yves Montand
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
20°03’
4
 
LunaLuna:
Ryby
16°02’
8
 
MerkurMerkur:
Štír
14°15’
4
 
VenušeVenuše:
Panna
21°39’
3
 
MarsMars:
Panna
15°19’
2
 
JupiterJupiter:
Váhy
3°51’
3
 
SaturnSaturn:
Váhy
0°45’
3
 
UranUran:
Ryby
6°08’
8
R
NeptunNeptun:
Lev
15°36’
1
 
PlutoPluto:
Rak
10°03’
12
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
17°51’
3
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
20°49’
7
 
CheirónCheirón:
Beran
11°18’
9
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
8°39’
8
Domy:
Lev
4°37’
Vodnář
4°37’
2:
Lev
24°05’
8:
Vodnář
24°05’
3:
Panna
18°04’
9:
Ryby
18°04’
Váhy
18°59’
Beran
18°59’
5:
Štír
26°24’
Býk
26°24’
6:
Kozoroh
3°35’
Rak
3°35’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
11°48’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
3°02’
5


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »