Yves Rénier wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Yves Rénier

Pohlaví:
Muž
Narození:
29.9. 1942 - 14:34h
Místo:
Bern
Země:
Věk:
77 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, scénárista, režisér

Yves Rénier - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Petitallot (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
29.9.1942 - 14:34  (CEST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
29.9.1942 - 12:34  
CH, Bern:
46°57' s.š., 7°26' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Yves Rénier 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Yves Rénier
datum narození 29.9.1942
(herec, scénárista, režisér, instagram)

Yves Rénier - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Coût de chance
(2011) - Course contre la montre
(2011) - Beur sur la ville
(2009) - Šest hodin života
(2007) - 3 amis
(2007) - Pán odnaproti
(2006) - Salut les Terriens
(2006) - Pátrací oddělení (TV seriál)
(2006) - Komisař Moulin: Přehmat
(2006) - Komisař Moulin: Profil zabijáka
(2006) - Komisař Moulin: Poslední případ
(2006) - Komisař Moulin: Malý uprchlík
(2005) - Komisař Moulin: Únos
(2005) - Komisař Moulin: Sniper
(2005) - Komisař Moulin: Rodinné záležitosti
(2005) - Komisař Moulin: Pod tlakem
(2005) - Dolmen (TV seriál)
(2004) - Komisař Moulin: Nejhorší noční můra
(2004) - Komisař Moulin: Dokonalý viník
(2003) - Série noire
(2003) - Komisař Moulin: Zbojník
(2003) - Komisař Moulin: Strmý pád
(2003) - Komisař Moulin: Slib
(2003) - Komisař Moulin: Murphyho zákony
(2002) - Le fabuleux destin de...
(2002) - Závod
(2002) - Sentiments partagés
(2002) - Komisař Moulin: Vrabčáci
(2002) - Komisař Moulin: Špinavý obchod
(2002) - Komisař Moulin: Napětí
(2002) - Komisař Moulin: Černá série
(2001) - Philosophale
(2001) - Naprosto úžasný
(2001) - Mortel transfert
(2001) - Komisař Moulin: Policajtka
(2001) - Komisař Moulin: Křehké X
(2001) - Komisař Moulin: Čtyřnohé komando
(2001) - Komisař Moulin: Človíček
(2000) - Qui veut gagner des millions?
(2000) - Route de nuit
(2000) - Komisař Moulin: Ve jménu našich dětí
(2000) - Komisař Moulin: Smrtící svůdnost
(2000) - Komisař Moulin: Příliš blízká ochrana
(2000) - Komisař Moulin: Policajt v kleštích
(1999) - Komisař Moulin: Přechod pro chodce
(1999) - Komisař Moulin: Presumpce neviny
(1999) - Je règle mon pas sur le pas de mon père
(1998) - Vivement dimanche prochain
(1998) - Un père inattendu
(1998) - Komisař Moulin: Vypni to rádio!
(1998) - Komisař Moulin: Sériový vrah
(1998) - Komisař Moulin: Nováček
(1998) - Komisař Moulin: Nábřeží stínů
(1997) - Komisař Moulin: Dáma v modrém
(1997) - Enquête d'audience
(1996) - Komisař Moulin: Zakázané město
(1995) - Strážní andělé
(1995) - Komisař Moulin: Nepřiměřená obrana
(1994) - Loupež ve vzduchu
(1994) - Komisař Moulin: Le Récidiviste
(1994) - Druhá strana zákona
(1993) - Komisař Moulin: Znamení hrozby
(1993) - Komisař Moulin: Smrt policejního důstojníka
(1993) - Komisař Moulin: L jako Lennon
(1993) - Komisař Moulin: Ať krev nečistá…
(1992) - Komisař Moulin: Zombi
(1992) - Komisař Moulin: Simulant
(1992) - Komisař Moulin: Neposkytnutí pomoci
(1992) - Komisař Moulin: Bílé slzy
(1991) - Komisař Moulin: Zelený medvěd
(1991) - Děkuji, živote
(1990) - Komisař Moulin: Ruka zákona se ctí
(1990) - Komisař Moulin: Pijáci vody
(1990) - Komisař Moulin: Nerozhodné utkání
(1989) - Komisař Moulin: Poslední procházka
(1989) - Komisař Moulin: Paříž 18
(1989) - Komisař Moulin: Čest a spravedlnost
(1988) - 48 hodin v Paříži
(1986) - PCV (hudební videoklip)
(1986) - Pékin Central
(1985) - Adieu blaireau
(1983) - Quelques hommes de bonne volonté (TV seriál)
(1982) - Maupas, Les (TV seriál)
(1982) - Komisař Moulin: Želva na zádech
(1982) - Komisař Moulin: Projížďka v lese
(1981) - Komisař Moulin: Velký omyl
(1981) - Komisař Moulin: Přítelkyně z dětství
(1980) - Komisař Moulin: Le Transfuge
(1979) - Pour tout l'or du Transvaal (TV seriál)
(1979) - Komisař Moulin: Zbloudilá ovce
(1979) - Komisař Moulin: Falešné stopy
(1978) - Komisař Moulin: Také ďábel má křídla
(1978) - Komisař Moulin: Intox
(1978) - Jeden z nás dvou
(1977) - Komisař Moulin: Sto tisíc sluncí
(1977) - Komisař Moulin: Speciální přidělení
(1977) - Komisař Moulin: Petite hantise
(1977) - Komisař Moulin: Odliv
(1977) - Diabolo menthe
(1976) - Koumisař Moulin: La peur des autres
(1976) - Komisař Moulin: Zpětný odraz
(1976) - Komisař Moulin: Uprchlík
(1976) - Komisař Moulin: Překvapení šéfa podniku
(1976) - Komisař Moulin: A hlavně mi nelži
(1976) - Komisař Moulin (TV seriál)
(1976) - Le Cheval évanoui
(1973) - Un tyran sous la pluie (TV seriál)
(1973) - George qui?
(1972) - Figaro-ci, Figaro-là
(1971) - Prière pour Éléna
(1969) - Podivuhodná příchuť majetku
(1968) - Le Mois le plus beau
(1967) - Le Grand dadais
(1966) - Les Globe-trotters (TV seriál)
(1966) - Illusions perdues (TV seriál)
(1965) - Belphégor (TV seriál)
(1963) - Les Vierges
(1963) - Méfiez-vous, mesdames!
(1961) - Les Jours heureux
(1961) - Hrabě Monte Christo

Yves Rénier - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Yves Rénier - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Yves Rénier - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1945) Goldie Hawn

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Kůň

Kůň (Voda)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.9.1942 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Yves Rénier 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Yves Rénier - herec, scénárista, režisér

se narodil 29.9.1942 ve městě Bern
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Yves Rénier

Dnes se narodili
Nizozemsko Rutger Hauer
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Richard Dean Anderson
(*1950) herec, představitel MacGyvera

Francie Jeanne Moreau
(*1928) herečka

Česká republika Jan Keller
(*1955) sociolog, filozof, publicista, environmentalista, poslanec

Francie Stendhal
(*1783) spisovatel, představitel kritického realismu a romantismu


Yves Rénier
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
5°43’
9
 
LunaLuna:
Blíženci
3°47’
5
 
MerkurMerkur:
Váhy
25°57’
10
R
VenušeVenuše:
Panna
23°26’
9
 
MarsMars:
Váhy
7°51’
9
 
JupiterJupiter:
Rak
22°14’
7
 
SaturnSaturn:
Blíženci
12°30’
6
R
UranUran:
Blíženci
4°25’
5
R
NeptunNeptun:
Panna
29°50’
9
 
PlutoPluto:
Lev
6°54’
7
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
2°27’
8
R
Černá LunaLilith:
Rak
3°40’
7
 
CheirónCheirón:
Lev
24°41’
8
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
24°22’
8
Domy:
Střelec
26°18’
Blíženci
26°18’
2:
Vodnář
7°11’
8:
Lev
7°11’
3:
Ryby
21°43’
9:
Panna
21°43’
Beran
25°26’
Váhy
25°26’
5:
Býk
19°24’
Štír
19°24’
6:
Blíženci
8°28’
Střelec
8°28’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
10xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
25°52’
11
Slun./Luna:
Lev
4°45’
7


Zítra slaví narozeniny
Německo Nastassja Kinski
(*1961) herečka

Slovensko Zuzana Norisová
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marie Doležalová
(*1987) herečka, blogerka

Německo Joachim Gauck
(*1940) politik, pastor, kazatel, 11. německý spolkový prezident

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Španělsko Salvador Dalí
(*1904 - 1989) malíř, sochař, spisovatel, herec, umělec a filmový režisér

Česká republika Jaroslav Foglar
(*1907 - 1999) spisovatel

Spojené státy Paul Robeson
(*1898 - 1976) herec, zpěvák

Francie Eugène Labiche
(*1815 - 1888) scénárista

Francie Edmond Aman-Jean
(*1858 - 1936) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »