Yvonne Craig wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Yvonne Craig
(Yvonne Joyce Craig)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Taylorville
Země:
Věk:
† 78 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Yvonne Craig - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
16.5.1937 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Yvonne Craig 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Yvonne Craig
datum narození 16.5.1937
(herečka, instagram)

Yvonne Craig - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Olivia (TV seriál)
(2005) - TV Land Confidential
(2005) - Ballets russes
(1998) - Donny & Marie
(1990) - Diggin' Up Business
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1976) - Family Feud
(1976) - Holmes and Yo-Yo (TV seriál)
(1975) - Starsky a Hutch (TV seriál)
(1974) - The Six Million Dollar Man (TV seriál)
(1973) - The Magician (TV seriál)
(1973) - Kojak (TV seriál)
(1973) - Detektiv Jarrett zasahuje
(1972) - Emergency! (TV seriál)
(1971) - The Partners (TV seriál)
(1971) - O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
(1971) - How to Frame a Figg
(1969) - The Courtship of Eddie's Father (TV seriál)
(1969) - Love, American Style (TV seriál)
(1968) - The Mod Squad (TV seriál)
(1968) - The Good Guys (TV seriál)
(1968) - The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)
(1968) - Land of the Giants (TV seriál)
(1968) - It Takes a Thief (TV seriál)
(1967) - Všichni tu mluví! (TV seriál)
(1967) - Náš muž Flint 2: Flint opět v akci
(1967) - Mars Needs Women
(1967) - Mannix (TV seriál)
(1967) - Batgirl
(1966) - Star Trek (TV seriál)
(1966) - One Spy Too Many
(1966) - One of Our Spies Is Missing
(1966) - Batman (TV seriál)
(1965) - The Wild Wild West (TV seriál)
(1965) - The Big Valley (TV seriál)
(1965) - Párty na lyžích
(1965) - Mister Roberts (TV seriál)
(1964) - Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
(1964) - Tom, Dick and Mary (TV seriál)
(1964) - The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
(1964) - Quick Before It Melts
(1964) - Kissin' Cousins
(1964) - Kentucky Jones (TV seriál)
(1964) - Advance to the Rear
(1963) - Vacation Playhouse (TV seriál)
(1963) - Stalo se na světové výstavě
(1963) - My Favorite Martian (TV seriál)
(1963) - Channing (TV seriál)
(1962) - Wide Country (TV seriál)
(1962) - Sam Benedict (TV seriál)
(1962) - McHale's Navy (TV seriál)
(1962) - I'm Dickens, He's Fenster (TV seriál)
(1961) - The New Breed (TV seriál)
(1961) - The Dick Powell Show (TV seriál)
(1961) - The Seven Women from Hell
(1961) - Margie (TV seriál)
(1961) - Ichabod and Me (TV seriál)
(1961) - The Gertrude Berg Show (TV seriál)
(1961) - Follow the Sun (TV seriál)
(1961) - Dr. Kildare (TV seriál)
(1961) - By Love Possessed
(1961) - Ben Casey (TV seriál)
(1960) - The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
(1960) - The Aquanauts (TV seriál)
(1960) - Peter Loves Mary (TV seriál)
(1960) - My Three Sons (TV seriál)
(1960) - Michael Shayne (TV seriál)
(1960) - The Chevy Mystery Show (TV seriál)
(1960) - Checkmate (TV seriál)
(1960) - Hot Off the Wire (TV seriál)
(1960) - High Time
(1959) - The Young Land
(1959) - The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
(1959) - The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
(1959) - The Detectives (TV seriál)
(1959) - Slečna Škvrně
(1959) - Philip Marlowe (TV seriál)
(1959) - Mr. Lucky (TV seriál)
(1959) - Laramie (TV seriál)
(1959) - Hennesey (TV seriál)
(1959) - The Gene Krupa Story
(1958) - 77 Sunset Strip (TV seriál)
(1958) - Man with a Camera (TV seriál)
(1958) - Bronco (TV seriál)
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - Tales of Wells Fargo (TV seriál)
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1957) - Eighteen and Anxious
(1952) - Death Valley Days (TV seriál)
(1951) - Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
Yvonne Craig - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1939) Jimmy Boyd - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1927) Jack Cassidy
(*1932) Robert Vaughn
(*1927) Mort Sahl
(*1934) Bill Bixby
(*1921) Charles Bronson
(*1928) Vince Edwards
(*1917) Desi Arnaz
(*1935) Elvis Presley
(*1935) Michael Callan
(*1903) Bing Crosby

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Buvol

Buvol (Oheň)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.5.1937 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Yvonne Craig 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Yvonne Craig - herečka

se narodila 16.5.1937 ve městě Taylorville, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Yvonne Craig

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Yvonne Craig
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
25°11’
 
LunaLuna:
Lev
15°35’
 
MerkurMerkur:
Býk
17°22’
R
VenušeVenuše:
Beran
20°24’
 
MarsMars:
Štír
29°28’
R
JupiterJupiter:
Kozoroh
27°18’
R
SaturnSaturn:
Beran
2°08’
 
UranUran:
Býk
10°30’
 
NeptunNeptun:
Panna
16°12’
R
PlutoPluto:
Rak
26°46’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
16°22’
R
Černá LunaLilith:
Štír
25°04’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
21°39’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
6xZeměZemě
0xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Heller
(*1923 - 1999) spisovatel, satirik, autor románu Hlava XXII

Velká Británie Robert Browning
(*1812 - 1889) přední anglický básník viktoriánského období

Německo Theodor Heuss
(*1884 - 1963) německý politik a první prezident SRN

Itálie Lucia Joyce
(*1907 - 1982) baletka, dcera Jamese Joyce, schizofrenička

Spojené státy Ike Turner
(*1931 - 2007) americký kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »