Zac Efron wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Zac Efron
(Zachary David Alexander Efron)

Pohlaví:
Muž
Narození:
18.10. 1987 - 13:22h
Místo:
San Luis Obispo, Kalifornie
Země:
Věk:
31 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, zpěvák, model, tanečník

Zac Efron - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Taglilatelo (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
18.10.1987 - 13:22  (PDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
18.10.1987 - 20:22  
US, San Luis Obispo:
35°17' s.š., 120°40' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Zac Efron 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Zac Efron
datum narození 18.10.1987
(herec, zpěvák, model, tanečník, instagram)

Zac Efron - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Baywatch
(2017) - The Associate
(2016) - 2016 MTV Movie Awards (TV pořad)
(2016) - The Disaster Artist
(2016) - Sousedi 2
(2016) - Mike i Dave sháněj holku
(2016) - Dirty Grandpa
(2015) - 2015 MTV Movie Awards
(2015) - We Are Your Friends
(2014) - 86. Annual Academy Awards
(2014) - The 40th Annual People's Choice Awards
(2014) - 2014 MTV Movie Awards
(2014) - V divočině s Bearem Gryllsem
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2014) - 21 Years: Richard Linklater
(2014) - Sousedi
(2014) - Robot Chicken DC Comics Special II: Villains in Paradise
(2014) - (Ne)zadaní
(2013) - 2013 MTV Movie Awards
(2013) - CIRCUS HALLIGALLI
(2013) - Nemocnice Parkland
(2012) - The 2012 Film Independent Spirit Awards
(2012) - Teen Choice Awards 2012
(2012) - Nickelodeon Kids' Choice Awards 2012
(2012) - One Direction: The Only Way is Up
(2012) - Za každou cenu!
(2012) - Talisman
(2012) - Svobodná umění
(2012) - Reportér
(2012) - Lorax
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - The 37th Annual People's Choice Awards
(2011) - Šťastný Nový rok
(2010) - 82. Annual Academy Awards
(2010) - The Teen Choice Awards 2010
(2010) - Postavte se rakovině
(2010) - MTV Movie Awards 2010
(2010) - Daybreak
(2010) - Conan
(2010) - Smrt a život Charlieho St. Clouda
(2010) - Robot Chicken: Star Wars Episode III
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - 2009 MTV Movie Awards
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - The Teen Choice Awards 2009
(2009) - Oscar's Red Carpet 2009
(2009) - Inside the Cinema
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1980, 1990, 2000
(2009) - Znovu 17
(2008) - The Teen Choice Awards 2008
(2008) - MTV Video Music Awards 2008
(2008) - MTV Movie Awards 2008
(2008) - Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník
(2008) - Já a Orson Welles
(2007) - 2007 MTV Movie Awards
(2007) - Xposé
(2007) - The Teen Choice Awards 2007
(2007) - Muzikál ze střední 2
(2007) - Hairspray
(2006) - 2006 MTV Movie Awards
(2006) - The Teen Choice Awards 2006
(2006) - The Disney Channel Games
(2006) - Náhradníci (TV seriál)
(2006) - Muzikál ze střední
(2006) - Heist (TV seriál)
(2005) - Vítězný hřebec
(2005) - Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
(2004) - Miracle Run
(2004) - Kalifornské léto (TV seriál)
(2003) - Australian Idol
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2003) - The Big Wide World of Carl Laemke
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2002) - Firefly (TV seriál)
(2001) - Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
(1999) - Total Request Live
(1981) - Entertainment Tonight

Zac Efron - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Zac Efron - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent v Kozorohu

Ascendent v Kozorohu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Kozorohu si musí nejprve uvědomit své dvě protikladné stránky. Jednou je poslušnost a poctivé plnění povinností. S energií je třeba obezřetně hospodařit, to vyžaduje kázeň a sebeovládání. Musí dosáhnout nějakého společenského ocenění a uznání. Druhou stranou je schopnost organizovat praktické záležitosti a dosahovat svých cílů a také schopnost těšit se ze smyslových požitků.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Oheň)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.10.1987 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Zac Efron 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Zac Efron - herec, zpěvák, model, tanečník

se narodil 18.10.1987 ve městě San Luis Obispo, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Zac Efron

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Zac Efron
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
24°54’
9
 
LunaLuna:
Panna
9°41’
8
 
MerkurMerkur:
Štír
12°54’
10
R
VenušeVenuše:
Štír
9°56’
10
 
MarsMars:
Váhy
6°27’
9
 
JupiterJupiter:
Beran
24°38’
3
R
SaturnSaturn:
Střelec
17°19’
11
 
UranUran:
Střelec
23°38’
12
 
NeptunNeptun:
Kozoroh
5°30’
12
 
PlutoPluto:
Štír
9°17’
10
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
1°05’
2
R
Černá LunaLilith:
Lev
6°51’
7
 
CheirónCheirón:
Blíženci
28°44’
6
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
27°58’
10
Domy:
Kozoroh
13°11’
Rak
13°11’
2:
Vodnář
22°28’
8:
Lev
22°28’
3:
Beran
1°58’
9:
Váhy
1°58’
Býk
3°51’
Štír
3°51’
5:
Býk
28°53’
Štír
28°53’
6:
Blíženci
20°43’
Střelec
20°43’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Střelec
8°31’
11
Slun./Luna:
Váhy
2°18’
9


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charles Manson
(*1934 - 2017) hudebník, zločinec, sériový vrah

Česká republika Jana Novotná
(*1968 - 2017) tenistka

Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »