Zak Santiago wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Zak Santiago

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Vancouver, Britská Kolumbie
Země:
Věk:
38 let
Povolání:
herec, kaskadér

Zak Santiago - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
3.1.1981 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Zak Santiago 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Zak Santiago
datum narození 3.1.1981
(herec, kaskadér, instagram)

Zak Santiago - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Signed, Sealed, Delivered: The Impossible Dream
(2015) - Signed, Sealed, Delivered: From Paris with Love
(2015) - Love, Again
(2015) - Fatal Memories
(2014) - Til Death Do Us Part
(2014) - Perfect Sisters
(2014) - Bad City
(2014) - The 100 (TV seriál)
(2013) - Stalkers
(2013) - Čupakabra
(2013) - Cult (TV seriál)
(2013) - Concrete Blondes
(2013) - Baby Sellers
(2012) - Vesmírná loď Galactica – Krev a chrom (TV seriál)
(2012) - True Justice: Blood Alley
(2012) - Random Acts of Romance
(2012) - Rags
(2012) - Naprostá sebedůvěra
(2012) - The Music Teacher
(2012) - Kyberválka
(2012) - Continuum (TV seriál)
(2011) - Zabijácká hora
(2011) - The True Heroines (TV seriál)
(2011) - The House
(2011) - Health Nutz (TV seriál)
(2011) - Bylo, nebylo (TV seriál)
(2010) - Touha po pomstě
(2010) - Patricia Cornwell: V ohrožení
(2010) - Patricia Cornwell: Posedlost
(2010) - Kouřová clona
(2010) - Amazon Falls
(2009) - V (TV seriál)
(2009) - Stav beztíže (TV seriál)
(2009) - Ruslan
(2009) - Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
(2009) - The Farm
(2009) - Caprica (TV seriál)
(2009) - The Assistants (TV seriál)
(2009) - Alice (TV seriál)
(2008) - Ztracená: Pravdivý příběh Delimar
(2008) - Psychopat z Green River (TV seriál)
(2008) - Oko
(2008) - Muka
(2008) - Ace of Hearts
(2007) - Ukradené diamanty
(2007) - Odstřelovač
(2007) - Normal
(2007) - Flash Gordon (TV seriál)
(2007) - A Family Lost
(2006) - Saved (TV seriál)
(2006) - Peklo z hlubin Země
(2006) - Let 93
(2006) - Krvavé svědectví (TV seriál)
(2006) - Holka jako já - příběh Gwen Araujo
(2006) - Heuréka – město divů (TV seriál)
(2006) - Canes
(2006) - Budiž světlo
(2005) - Zpověď kariéristky
(2005) - Zpátky do školy
(2005) - Vražda na Presidiu
(2005) - Večer pro dámy
(2005) - Tajná služba (TV seriál)
(2005) - Stíny z lesa
(2005) - Robson Arms (TV seriál)
(2005) - Norco: Pod palbou
(2005) - Mladí mušketýři (TV seriál)
(2005) - Intelligence
(2005) - Godiva's (TV seriál)
(2005) - Fighting the Odds: The Marilyn Gambrell Story
(2004) - 4400 (TV seriál)
(2004) - Traffic (TV seriál)
(2004) - Pět starých známých
(2004) - Loučím se, děvče
(2004) - Láska je Láska (TV seriál)
(2004) - Královská nemocnice (TV seriál)
(2004) - Human Cargo (TV seriál)
(2003) - Mrtví jako já (TV seriál)
(2003) - Manželská krize (TV seriál)
(2003) - How It All Went Down
(2002) - Zóna soumraku (TV seriál)
(2002) - Mrtvá zóna (TV seriál)
(2002) - Jeremiah (TV seriál)
(2001) - Turbulence 3: Heavy Metal
(2001) - Smallville (TV seriál)
(2001) - Josie a její kočičky
(2000) - Trixie
(2000) - Sekce 9 (TV seriál)
(2000) - Černý anděl (TV seriál)
(2000) - Cesta vzhůru (TV seriál)
(2000) - Big Sound (TV seriál)
(1999) - Sweetwater
(1999) - Late Night Sessions
(1998) - Vrána (TV seriál)
(1998) - Sedm dní (TV seriál)
(1998) - Nothing Too Good for a Cowboy
(1998) - Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
(1998) - Da Vinciho případy (TV seriál)
(1997) - Night Man (TV seriál)
(1997) - Hvězdná brána (TV seriál)
(1996) - Viper (TV seriál)
(1996) - Poltergeist (TV seriál)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Opice

Opice (Kov)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.1.1981 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Zak Santiago 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Zak Santiago - herec, kaskadér

se narodil 3.1.1981 ve městě Vancouver, Britská Kolumbie, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Zak Santiago

Dnes se narodili
Spojené státy Greg Kinnear
(*1963) herec

Česká republika Karel Höger
(*1909) herec

Spojené státy Venus Williams
(*1980) tenistka

Rusko Igor Fjodorovič Stravinskij
(*1882) ruský hudební skladatel

Spojené státy Jason Patric
(*1966) herec


Zak Santiago
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
13°02’
 
LunaLuna:
Střelec
10°21’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
14°52’
 
VenušeVenuše:
Střelec
20°15’
 
MarsMars:
Vodnář
2°47’
 
JupiterJupiter:
Váhy
9°40’
 
SaturnSaturn:
Váhy
9°34’
 
UranUran:
Štír
28°32’
 
NeptunNeptun:
Střelec
23°08’
 
PlutoPluto:
Váhy
24°11’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
12°22’
R
Černá LunaLilith:
Štír
0°29’
 
CheirónCheirón:
Býk
13°35’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Itálie Isabella Rossellini
(*1952) herečka

Spojené státy Jeanette MacDonald
(*1901) herečka, zpěvačka

Spojené státy Richard Boone
(*1917) herec

Velká Británie Paul McCartney
(*1942) skladatel, herec, scénárista, režisér

Polsko Lech Kaczyński
(*1949) politik, polský prezident, bratr-dvojče Jarosława Kaczynskiho


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jeff Chandler
(*1918 - 1961) herec, zpěvák

Slovensko Zora Kolínska
(*1941 - 2002) herečka, zpěvačka, moderátorka, podnikatelka

Česká republika Zdeněk Seydl
(*1916 - 1978) malíř, grafik, scénograf, všestranný výtvarník

Spojené státy James Eubert Holshouser
(*1934 - 2013) politik

Spojené státy John Matuszak
(*1950 - 1989) americký fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »