Zayn Malik wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Zayn Malik
(Zayn Jawaad Malik)

Pohlaví:
Muž
Narození:
12.1. 1993 - 10:00h
Místo:
West Lane Baildon, Bradford
Země:
Věk:
25 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Ryby
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvák, dj

Zayn Malik - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Astrodienst (C)
Datum narození a čas (místní čas):
12.1.1993 - 10:00  (GMT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
12.1.1993 - 10:00  
GB, West Lane Baildon, Bradford:
53°48' s.š., 1°45' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Zayn Malik 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Zayn Malik
datum narození 12.1.1993
(zpěvák, dj, instagram)

Zayn Malik - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - One Direction - You & I (hudební videoklip)
(2014) - One Direction - Steal My Girl (hudební videoklip)
(2014) - One Direction - Night Changes (hudební videoklip)
(2014) - One Direction - Midnight Memories (hudební videoklip)
(2014) - Brian Wilson & Various Artists - God Only Knows (hudební videoklip)
(2014) - Band Aid 30 - Do They Know It's Christmas? (hudební videoklip)
(2014) - 2014 American Music Awards
(2014) - The BRIT Awards 2014
(2014) - One Direction: The TV Special
(2014) - Nickelodeon Kids Choice Awards 2014
(2014) - Good Morning Britain
(2014) - One Direction: Where We Are - The Concert Film (koncert)
(2013) - One Direction - Story of My Life (hudební videoklip)
(2013) - One Direction - One Way or Another (Teenage Kicks) (hudební videoklip)
(2013) - One Direction - Kiss You (hudební videoklip)
(2013) - One Direction - Best Song Ever (hudební videoklip)
(2013) - 2013 American Music Awards
(2013) - The BRIT Awards 2013
(2013) - MTV se ptá...
(2013) - One Direction 3D: This is Us
(2012) - One Direction - One Thing (hudební videoklip)
(2012) - One Direction - Live While We're Young (hudební videoklip)
(2012) - One Direction - Little Things (hudební videoklip)
(2012) - Sunday Brunch
(2012) - Nickelodeon Kids' Choice Awards 2012
(2012) - Up All Night: The Live Tour (koncert)
(2012) - Big Time Tour (koncert)
(2011) - X Factor Finalists 2011 ft. JLS, One Direction - Wishing On A Star (hudební videoklip)
(2011) - One Direction - What Makes You Beautiful (hudební videoklip)
(2011) - One Direction - Gotta Be You (hudební videoklip)
(2011) - The Project
(2011) - Americký X Factor
(2011) - One Direction: A Year In The Making
(2010) - X Factor Finalists 2010 - Heroes (hudební videoklip)
(2010) - Daybreak
(2009) - VEVO Go Shows
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2007) - iCarly (TV seriál)
(2005) - The X Factor
(2004) - The Xtra Factor
(2004) - The X Factor
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(1999) - Loose Women
(1996) - Access Hollywood
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1991) - E! News
(1975) - Saturday Night Live
(1952) - Today
Zayn Malik - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent v Rybách

Ascendent v Rybách

Ascendent / Descendent
Identita člověka s Ascendentem v Rybách je zároveň součástí většího celku. Může být obětí, která se snaží různými cestami uniknout z nepříznivé skutečnosti. Může to být umělecká duše, která čerpá z bohaté fantazie a tvořivě se vyjadřuje. Nebo je to spasitel, který věnuje svůj život službě ostatním a snaží se mírnit jejich utrpení.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Voda)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.1.1993 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Zayn Malik 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Zayn Malik - zpěvák, dj

se narodil 12.1.1993 ve městě West Lane Baildon, Bradford, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Zayn Malik

Dnes se narodili
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Zayn Malik
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
22°13’
11
 
LunaLuna:
Panna
15°46’
7
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
15°14’
11
 
VenušeVenuše:
Ryby
9°07’
1
 
MarsMars:
Rak
15°54’
5
R
JupiterJupiter:
Váhy
14°15’
7
 
SaturnSaturn:
Vodnář
17°35’
12
 
UranUran:
Kozoroh
18°20’
11
 
NeptunNeptun:
Kozoroh
18°47’
11
 
PlutoPluto:
Štír
24°55’
8
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
19°49’
9
R
Černá LunaLilith:
Ryby
9°47’
1
 
CheirónCheirón:
Lev
22°25’
6
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
28°10’
7
Domy:
Ryby
4°37’
Panna
4°37’
2:
Býk
4°49’
8:
Štír
4°49’
3:
Blíženci
2°34’
9:
Střelec
2°34’
Blíženci
20°57’
Střelec
20°57’
5:
Rak
7°31’
Kozoroh
7°31’
6:
Rak
27°23’
Kozoroh
27°23’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
7xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Kozoroh
27°47’
12
Slun./Luna:
Štír
18°59’
8


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Meat Loaf
(*1947) herec, zpěvák

Německo Jean-Marc Barr
(*1960) herec

Česká republika Ivana Chýlková
(*1963) herečka

Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) spisovatel, scénárista, autor Trainspottingu


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Newman
(*1925 - 2008) herec, scénárista, režisér

Slovensko Květa Fialová
(*1929 - 2017) herečka

Německo August Macke
(*1887 - 1914) německý expresionistický malíř, člen skupiny Der Blaue Reiter

Česká republika Zdeňka Baldová
(*1885 - 1958) herečka

Spojené státy Bessie Smith
(*1894 - 1937) zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »