Zdeněk Dítě wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Zdeněk Dítě

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 81 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Zdeněk Dítě - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
19.11.1920 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Zdeněk Dítě 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Zdeněk Dítě
datum narození 19.11.1920
(herec, instagram)

Zdeněk Dítě - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - Nezapomenutelné scénky
(2003) - Odkud já vás znám
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(1997) - Úsměvy
(1994) - Na vlastní oči
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1991) - Wolfgang A. Mozart
(1989) - Útěk ze seriálu
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Hody, hody, doprovody
(1988) - Merlin aneb Pustá zem (divadelní záznam)
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1987) - Gagman (TV seriál)
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Smrt krásných srnců
(1986) - Sardinky aneb Život jedné rodinky
(1986) - Panoptikum města pražského (TV seriál)
(1986) - Bianka Braselli - dáma s dvěma hlavami
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Humoriády Felixe Holzmanna
(1985) - Stalo se jedné neděle
(1985) - Piesočná potvorka (TV seriál)
(1985) - Křídlovka pro Majoránka
(1984) - Štěstí
(1984) - Poločas štěstí
(1984) - Lucie, postrach ulice
(1984) - Láska z pasáže
(1984) - Bambinot (TV seriál)
(1983) - Samorost
(1983) - Katapult
(1982) - Příště budeme chytřejší, staroušku!
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Dynastie Nováků (TV seriál)
(1982) - Děkuju, pane profesore
(1981) - V podstatě jsme normální
(1981) - Kalamita
(1981) - Cesta Karla IV. do Francie a zpět (divadelní záznam)
(1980) - Zlatá slepice
(1980) - V hlavní roli Oldřich Nový
(1980) - Romaneto
(1980) - Luzie, der Schrecken der Straße (TV seriál)
(1980) - Lakovka
(1980) - Co je doma, to se počítá, pánové...
(1979) - Sedm kilo pro Králíčka
(1979) - Pátek není svátek
(1979) - Pan Vok odchází
(1979) - O chudém královstvíčku
(1979) - Nejhezčí příbeh z našeho JZD
(1979) - Nebožtíci na bále
(1979) - Kozel v kufru
(1979) - Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
(1979) - Grandle
(1979) - Božská Ema
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1977) - Jen ho nechte, ať se bojí
(1977) - „Já to tedy beru, šéfe...!“
(1977) - Jak zničit vlastní mužstvo
(1977) - Honza málem králem
(1977) - Dva na koni, jeden na oslu (divadelní záznam)
(1977) - Adéla ještě nevečeřela
(1976) - To byla svatba, strýčku!
(1976) - Světlík
(1976) - Smrt na černo
(1976) - Hadrián z Římsů
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1975) - Profesoři za školou
(1975) - Pan Tau odchází
(1975) - Pan Tau a rodinná slavnost
(1975) - Osvobození Prahy
(1975) - Král Honza
(1975) - Christoffel von Grimmelshausen abenteuerlicher Simplicissimus, Des (TV seriál)
(1975) - Cirkus v cirkuse
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Vlajky na věžích
(1974) - Chytrost má děravé šaty
(1973) - Výstřely v Mariánských Lázních
(1972) - Medvěd pro hosta
(1971) - Strašidýlko Fanfulínek (TV seriál)
(1971) - Smrt černého krále
(1971) - Lásky Emanuela Přibyla
(1971) - Dívka na koštěti
(1970) - Velká neznámá
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Trapasy
(1969) - Světáci
(1969) - Pan Tau (TV seriál)
(1968) - Sňatky z rozumu (TV seriál)
(1968) - „Rakev ve snu viděti...“
(1968) - Pražské noci
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
(1968) - Bylo čtvrt a bude půl
(1968) - Ach ta léta bláznivá
(1967) - Ta naše písnička česká
(1967) - Sedm žen Alfonse Karáska
(1967) - Přísně tajné premiéry
(1967) - Inzerát
(1966) - Bejvávalo
(1966) - Ženu ani květinou neuhodíš
(1966) - Ukradená vzducholoď
(1966) - Transit Carlsbad
(1966) - Svatební cesta aneb Ještě ne, Evžene!
(1966) - Flám
(1965) - Puščik jede do Prahy
(1965) - Délka polibku devadesát
(1965) - Alibi na vodě
(1964) - Komedie s Klikou
(1963) - Babiččina krabička
(1963) - Začít znova
(1963) - Věštec
(1962) - Pevnost na Rýně
(1960) - Černá sobota
(1959) - Rodina Bláhova (TV seriál)
(1959) - Májové hvězdy
(1959) - Dům na Ořechovce
(1958) - Tři přání
(1956) - Hra o život
(1955) - Ztracená stopa
(1955) - Z mého života
(1955) - Tanková brigáda
(1955) - Punťa a čtyřlístek
(1955) - Návštěva z oblak
(1955) - Direktiva
(1954) - Severní přístav
(1954) - Byl jednou jeden král...
(1953) - Kavárna na hlavní třídě
(1953) - Expres z Norimberka
(1952) - Divotvorný klobouk
(1950) - V trestném území
(1949) - Veliká příležitost
(1949) - Revoluční rok 1848
(1949) - Pytlákova schovanka aneb Šlechetný milionář
(1947) - Polibek ze stadionu
(1946) - Hrdinové mlčí
(1945) - Rozina sebranec
(1944) - Předtucha
(1944) - Prstýnek

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Opice

Opice (Kov)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.11.1920 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Zdeněk Dítě 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Zdeněk Dítě - herec

se narodil 19.11.1920 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Zdeněk Dítě

Dnes se narodili
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Zdeněk Dítě
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
26°52’
 
LunaLuna:
Ryby
4°16’
 
MerkurMerkur:
Štír
19°30’
R
VenušeVenuše:
Kozoroh
2°09’
 
MarsMars:
Kozoroh
23°49’
 
JupiterJupiter:
Panna
15°49’
 
SaturnSaturn:
Panna
22°57’
 
UranUran:
Ryby
1°46’
 
NeptunNeptun:
Lev
13°45’
R
PlutoPluto:
Rak
8°36’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
5°15’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
14°02’
 
CheirónCheirón:
Beran
6°19’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
4xZeměZemě
0xVzduchVzduch
8xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Pullman
(*1953) herec

Ukrajina Milla Jovovich
(*1975) herečka, zpěvačka, modelka, módní návrhářka

Spojené státy Giovanni Ribisi
(*1974) herec

Česká republika Jaroslav Satoranský
(*1939) herec

Česká republika Iva Hüttnerová
(*1948) herečka, moderátorka, výtvarnice


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicol Williamson
(*1936 - 2011) herec, představitel Merlina z Excaliburu

Spojené státy Lee Van Cleef
(*1925 - 1989) herec padouchů ve westernech

Německo Wilhelm Grimm
(*1786 - 1859) sběratel pohádek, jazykovědec

Česká republika Ladislav Zápotocký-Budečský
(*1852 - 1916) novinář, politik, průkopník socialismu, spoluzakladatel ČSSD

Česká republika Jiří Steimar
(*1887 - 1968) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »