Zdeněk Junák wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Zdeněk Junák

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1951 (?)
Země:
Věk:
67 let
Povolání:
herec

Zdeněk Junák - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1951 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Zdeněk Junák 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Zdeněk Junák
datum narození v roce *1951
(herec, instagram)

Zdeněk Junák - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Stopy života - Tatínek
(2015) - Se zvířátky o vesmíru
(2014) - Nikdo není perfektní
(2014) - Úžasné planety
(2014) - Vinaři (TV seriál)
(2014) - Stopy života - O život
(2014) - Stopy života - Bílý střelec
(2012) - Problémy
(2011) - Vínečko
(2011) - Westernstory
(2011) - Škola základ života (divadelní záznam)
(2011) - Okno do hřbitova (TV seriál)
(2010) - Silvestr až do dna aneb s Čmaňou půlnoc nepropásnete
(2009) - Zázraky přírody
(2008) - Tříkrálový koncert (koncert)
(2008) - Smrt Pavla I. (divadelní záznam)
(2008) - Kriminálka Anděl (TV seriál)
(2007) - Silvestr s četníky
(2007) - O korunu krále Karla
(2007) - Český Honza
(2005) - Vínečko, ne voda
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2004) - Černí baroni (TV seriál)
(2002) - O princezně se zlatým lukem
(2002) - Koločava (divadelní záznam)
(2001) - Mistr a Markétka (divadelní záznam)
(2000) - Dvojrole
(1999) - Hříšní lidé města brněnského (TV seriál)
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Harumpant
(1998) - Brouk v hlavě (divadelní záznam)
(1997) - Zvědavý osel
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Prsten a řetěz
(1996) - Jak se Kuba stal mlynářem
(1996) - Alžběta Anglická (divadelní záznam)
(1995) - Sen o krásné panně
(1994) - Noční stráž
(1993) - O poklad Anežky české
(1992) - Tvář za sklem
(1992) - Případ s černým vzadu
(1992) - Dědictví aneb Kurvahošigutntág
(1991) - Černá Fortuna
(1989) - Jízda králů
(1988) - Husquarna
(1987) - O falešných muzikantech
(1987) - Miliónový chlap
(1986) - Ruleta humoru
(1986) - Nejlepší lékař mého života
(1986) - Doktor a bubeník
(1985) - Mezi dvěma břehy
(1985) - Tři bratři
(1985) - Trpká chuť slávy
(1985) - Šahrazád
(1984) - Zelený ptáček
(1984) - Skřivánek a sova
(1984) - Nasredin
(1984) - Divočák
(1983) - Soudce a drahokam
(1983) - Parcela 60, katastr Lukovice
(1983) - O chytrém šachovi
(1982) - Zloděj
(1982) - Vokno
(1982) - Odchod bez řádů
(1982) - Kabát na mladíka
(1982) - Angličanka
(1981) - Zelené červené jablko
(1981) - Obyčejný důvod
(1981) - Elektřina
(1980) - Rváč
(1980) - Konec dětských lásek (TV seriál)
(1979) - Živnost jako řemen
(1979) - Požehnaný věk
(1979) - Opustíš-li mne...
(1979) - Kdo chytá štěstí za pačesy
(1979) - Karolina aneb Příběh ze starých časů
(1979) - Čtyři na sněhu
(1978) - Exponát smrti
(1978) - Domácí strava je domácí strava
(1978) - Domácí strava je domácí strava
(1978) - Búrajú starú pec
(1977) - Kufr plný nadějí

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Zajíc

Zajíc (Kov)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Zdeněk Junák 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Zdeněk Junák - herec

se narodil v roce *1951 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Zdeněk Junák

Dnes se narodili
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Zdeněk Junák
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
13°33’
 
LunaLuna:
Ryby
23°45’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
2°14’
 
VenušeVenuše:
Váhy
28°17’
 
MarsMars:
Váhy
6°56’
 
JupiterJupiter:
Beran
4°18’
 
SaturnSaturn:
Váhy
12°54’
 
UranUran:
Rak
13°05’
R
NeptunNeptun:
Váhy
21°04’
 
PlutoPluto:
Lev
21°30’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
4°48’
R
Černá LunaLilith:
Rak
17°26’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
2°38’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) herec, komik

Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) vynálezce dynamitu a zakladatel nobelovy ceny

Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architekt, designér

Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) zpěvák, multiinstrumentalista

Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) chilský prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »