Zdeněk Srstka wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Zdeněk Srstka

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1935
Země:
Věk:
82 let
Povolání:
herec, kaskadér

Zdeněk Srstka - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1935 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Zdeněk Srstka 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Zdeněk Srstka
datum narození v roce *1935
(herec, kaskadér, instagram)

Zdeněk Srstka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Tajemství pouze služební
(2014) - Překvápko!
(2014) - Nikdo není perfektní
(2013) - Zlatý časy!
(2013) - Šance 2013
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Sanitka 2 (TV seriál)
(2013) - Kameňák 4
(2013) - Doktoři z Počátků (TV seriál)
(2012) - Školní výlet
(2011) - Světla ramp : Pocta Barrandovu
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Tajemství filmových kaskadérů
(2011) - Vůně kávy
(2011) - Noha 22 (TV seriál)
(2011) - Gorila
(2011) - Czech Made Man
(2010) - Český lev 2009
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Talkshow Jana Saudka
(2009) - Filmový úlet s.r.o
(2009) - Pamětnice
(2009) - Country Club: První směna
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - 13. komnata Jiřího Krampola
(2008) - Cyranův ostrov (TV seriál)
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2006) - Čétéčko
(2006) - Boží show
(2006) - Jak se krotí krokodýli
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Pošta pro tebe
(2005) - Hvězdy letí do století
(2005) - Trampoty vodníka Jakoubka
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Báječný ženský
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2003) - Volejte Novu
(2003) - Telebazar
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Pokračování příště (TV seriál)
(2002) - Panoptikum Ivana Mládka
(2002) - Jak na to...
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Country estráda
(2001) - Duch český (TV seriál)
(2000) - Věštírna
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV seriál)
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Speciální jednotka
(1999) - Červený Bedrník: Valentine Gautier
(1998) - XXL
(1998) - SILVESTR 1998
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Vše pro firmu
(1998) - Můj obr
(1997) - Úsměvy
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Sestřička a princ ze snů
(1996) - Na hraně
(1996) - Magda, její ztráty a nálezy
(1995) - Divoké pivo
(1995) - Cesta peklem
(1994) - Čundrcountryshow
(1994) - Přetržený výkřik
(1994) - O zvířatech a lidech (TV seriál)
(1994) - Maigretova trpělivost
(1993) - Kaspar Hauser
(1993) - Kanárská spojka
(1993) - Deset malých běloušků
(1993) - Česká soda (TV seriál)
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - Kufr
(1992) - Chcete mě?
(1991) - Území bílých králů (TV seriál)
(1991) - Stíny včerejška (TV seriál)
(1991) - Skládačka
(1991) - Případy pana Janíka
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - O zapomnětlivém černokněžníkovi
(1990) - Křížová vazba
(1990) - Dáma z Berlína
(1990) - Čarodějky z předměstí
(1989) - Šampáňo
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Něžný barbar
(1989) - Kainovo znamení
(1989) - Fabrika na oficíry (TV seriál)
(1989) - Dva lidi v ZOO
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Sedem jednou ranou
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - The Raggedy Rawney
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Lovec senzací
(1988) - Láska na inzerát
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1987) - Gagman (TV seriál)
(1986) - Zlá krev (TV seriál)
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Panoptikum města pražského (TV seriál)
(1986) - Alžbetin dvor (TV seriál)
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Vlak dětství a naděje (TV seriál)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1985) - ...nebo být zabit
(1985) - Kára plná bolesti
(1985) - Jeden den v hostinci U klidného spánku
(1984) - Vyhrávat potichu
(1984) - Šéfe, vrať se!
(1984) - Šéfe, jdeme na to!
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1984) - Rozpuštěný a vypuštěný
(1984) - Kouzelníkův návrat
(1984) - Komediant
(1984) - Fešák Hubert
(1984) - Das Eismeer ruft
(1984) - Barrandovské nocturno aneb Jak film zpíval a tančil
(1984) - Amadeus
(1983) - Slavnosti sněženek
(1983) - Samorost
(1983) - Oči pro pláč
(1983) - Návštěvníci (TV seriál)
(1983) - Levé křídlo
(1983) - Létající Čestmír (TV seriál)
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1983) - Fandy, ó Fandy
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Velký případ malého detektiva a policejního psa Kykyna
(1982) - Únos Moravanky
(1982) - Šéfe, to je věc!
(1982) - Srdečný pozdrav ze zeměkoule
(1982) - Sny o Zambezi
(1982) - Příště budeme chytřejší, staroušku!
(1982) - Poslední propadne peklu
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Jak svět přichází o básníky
(1982) - Dynastie Nováků (TV seriál)
(1981) - Mezičas
(1981) - Kam zmizel kurýr
(1981) - Buldoci a třešně
(1980) - Zabijačka
(1980) - V hlavní roli Oldřich Nový
(1980) - Temné slunce
(1980) - Dívka s mušlí
(1980) - Cukrová bouda
(1980) - Blázni, vodníci a podvodníci
(1979) - Smrt stopařek
(1979) - Lásky mezi kapkami deště
(1979) - Julek
(1979) - Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
(1979) - Božská Ema
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Stíhán a podezřelý
(1978) - Poplach v oblacích
(1978) - Píseň o stromu a růži
(1978) - Lvi salónů
(1978) - Kulový blesk
(1978) - Já jsem Stěna smrti
(1978) - Deváté srdce
(1978) - Balada pro banditu
(1977) - Volání rodu
(1977) - Tichý Američan v Praze
(1977) - Pan Tau - Lov na slona
(1977) - Na veliké řece
(1977) - Hop - a je tu lidoop
(1977) - Honza málem králem
(1977) - Ať žijí duchové!
(1977) - Adéla ještě nevečeřela
(1976) - Vánoce u Matěnů
(1976) - Parta hic
(1976) - „Marečku, podejte mi pero!“
(1976) - Malá mořská víla
(1976) - Dům Na poříčí
(1976) - Den pro mou lásku
(1976) - Čas lásky a naděje
(1975) - Tobě hrana zvonit nebude
(1975) - Tam, kde hnízdí čápi
(1975) - Sarajevský atentát
(1975) - Osvobození Prahy
(1975) - Hudba kolonád
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Sokolovo
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Dvacátý devátý
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV seriál)
(1973) - Zvony pana Mlácena
(1973) - Zločin v Modré hvězdě
(1973) - Noc na Karlštejně
(1973) - Kronika žhavého léta
(1973) - Hroch
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Šest medvědů s Cibulkou
(1972) - Slečna Golem
(1972) - Pan Tau v cirkusu

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Vepř

Vepř (Dřevo)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Zdeněk Srstka 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Zdeněk Srstka - herec, kaskadér

se narodil v roce *1935 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Zdeněk Srstka

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Zdeněk Srstka
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
2°27’
 
LunaLuna:
Panna
19°04’
 
MerkurMerkur:
Váhy
28°22’
 
VenušeVenuše:
Panna
6°48’
R
MarsMars:
Střelec
6°48’
 
JupiterJupiter:
Štír
21°09’
 
SaturnSaturn:
Ryby
4°57’
R
UranUran:
Býk
4°42’
R
NeptunNeptun:
Panna
15°00’
 
PlutoPluto:
Rak
27°11’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
18°02’
R
Černá LunaLilith:
Panna
18°16’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
16°19’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
6xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Lino Ventura
(*1919 - 1987) herec

Francie Paul Cézanne
(*1839 - 1906) francouzský malíř

Velká Británie Kingsley Amis
(*1922 - 1995) básník, prozaik

Alžírsko Louis Pierre Althusser
(*1918 - 1990) francouzský filozof

Francie Fernandez Arman
(*1928 - 2005) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »