Zdeněk Troška wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Zdeněk Troška

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1953 (?)
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
režisér, scénárista, herec

Zdeněk Troška - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
Rok 1953 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Zdeněk Troška 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Zdeněk Troška
datum narození v roce *1953
(režisér, scénárista, herec, instagram)

Zdeněk Troška - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Zdeněk Troška - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Všechny lásky Karla Gotta (TV pořad)
(2014) - Slunce, seno, 30 LET !
(2013) - Film o filmu: Babovřesky 2
(2012) - 18 je jen začátek
(2012) - Legendy: Felix Holzmann: Včera, dnes a zítra
(2012) - Tajemství Heleny Růžičkové
(2011) - Vinařská odyssea
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Tajemství filmových hvězd
(2011) - Pečeme s láskou
(2011) - Kolo plné hvězd
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Vůně kávy
(2011) - Okno do hřbitova (TV seriál)
(2010) - Talentmania
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2010) - Kde bydlely princezny
(2010) - Doktor od jezera hrochů
(2009) - Karneval na Barrandově
(2009) - Fakta Barbory Tachecí
(2009) - Akce! (TV pořad)
(2009) - Tajemství celebrit
(2008) - Mr. GS
(2008) - Hvězda mého srdce
(2008) - 13. komnata Jaroslava Čejky
(2008) - Po stopách hvězd (TV seriál)
(2008) - Křižovatky režiséra Antonína Kachlíka
(2007) - Dobrá rada nad zlato
(2007) - Život byl vlídný, místy drsný
(2006) - Slunce, seno, vesnice
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Vánoce s Troškou pohádek
(2005) - Příběhy slavných: Vichřice mezi životem a smrtí
(2005) - Film o filmu: Kameňák 3
(2004) - 10 let s vámi
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Film o filmu: Kameňák 2
(2003) - Volejte Novu
(2003) - Slunce, seno, Helena
(2003) - Film o filmu: Kameňák
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Jak na to...
(2002) - Benefice Zdeňka Trošky
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2002) - Film o filmu: Andělská tvář
(2000) - Film o filmu: Princezna ze mlejna 2
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1997) - Úsměvy
(1996) - Mňága - Happy End
(1995) - Tak neváhej a toč – speciál!
(1995) - Jak chutná smrt
(1995) - Cesta peklem
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Caruso Show
(1989) - Slunce, seno a pár facek
(1989) - Dva lidi v ZOO
(1987) - Dotyky

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Had

Had (Voda)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Zdeněk Troška 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Zdeněk Troška - režisér, scénárista, herec

se narodil v roce *1953 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Zdeněk Troška

Dnes se narodili
Spojené státy Ginger Rogers
(*1911) tanečnice, herečka a zpěvačka

Spojené státy Barbara Stanwyck
(*1907) herečka

Česká republika Regina Rázlová
(*1947) herečka

Česká republika Stanislav Neumann
(*1902) herec, syn S. K. Neumanna

Francie Jean-Baptiste Dumas
(*1800) chemik


Zdeněk Troška
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
27°14’
 
LunaLuna:
Lev
2°09’
 
MerkurMerkur:
Býk
19°58’
 
VenušeVenuše:
Beran
18°24’
 
MarsMars:
Blíženci
11°56’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
2°04’
 
SaturnSaturn:
Váhy
21°35’
R
UranUran:
Rak
15°47’
 
NeptunNeptun:
Váhy
21°37’
R
PlutoPluto:
Lev
20°51’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
6°47’
R
Černá LunaLilith:
Panna
16°09’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
20°46’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Kanada Donald Sutherland
(*1935) herec

Spojené státy James Cagney
(*1899) herec

Česká republika Heda Čechová
(*1928) hlasatelka, poslankyně, matka Vladimíra Čecha ml.

Německo Angela Merkel
(*1954) politička, kancléřka

Velká Británie Camilla vévodkyně z Cornwallu
(*1947) Její královská Výsost vévodkyně z Cornwallu


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy John F. Kennedy Jr.
(*1960 - 1999) herec, novinář, právník, pilot, vydavatel časopisu, syn JFK

Belgie Morris
(*1923 - 2001) spisovatel, kreslíř

Rakousko Karel Klostermann
(*1848 - 1923) spisovatel s regionálním zaměřením na oblast Šumavy

Rusko car Ivan VI. Antonovič
(*1740 - 1764) ruský car

Francie Patrick Dewaere
(*1947 - 1982) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »