Zita Kabátová wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Zita Kabátová
(Zita Zavrelová)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 99 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Zita Kabátová - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
27.4.1913 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Zita Kabátová 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Zita Kabátová
datum narození 27.4.1913
(herečka, instagram)

Zita Kabátová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Ritz, nebo nic
(2010) - VIP zprávy
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2009) - Pamětnice
(2009) - Hodinu nevíš...
(2008) - 13. komnata Zity Kabátové
(2008) - Po stopách hvězd (TV seriál)
(2008) - Anna Letenská: Komička a nacisté
(2007) - Sesazený král
(2007) - Písničkář, který nezemřel
(2007) - Naška, slečna z dobré rodiny
(2004) - Život plný písniček
(2004) - Šumné Polabí
(2004) - Písničku si cestou notoval
(2004) - Zlatá brána
(2003) - Želary
(2002) - Věčný Kristián Oldřich Nový
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2002) - Hamlet IX. hodnostní třídy
(2002) - Diagnóza: Smrt nenávistí
(2001) - Na kus řeči
(2001) - Jak se točilo Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
(2001) - Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
(2001) - Babí léto
(2000) - Tam, kde sídlí hvězdy
(2000) - To jsem z toho jelen (TV seriál)
(1999) - Na další štaci?
(1999) - Komu zvoní hrana
(1998) - Prima jízda
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Bakaláři 1998
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1998) - Doma je doma
(1997) - Úsměvy
(1997) - Nebezpečné vztahy (divadelní záznam)
(1997) - Modré z nebe
(1996) - Zapomenuté světlo
(1996) - Král Ubu
(1994) - Rendez - vous se Zitou
(1991) - Album
(1988) - Jonáš II. aneb Jak je důležité míti Melicharovou
(1987) - Jak básníkům chutná život
(1985) - Videostop
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1984) - Modravých dálek volání
(1981) - V podstatě jsme normální
(1981) - Kaňka do pohádky
(1980) - V hlavní roli Oldřich Nový
(1980) - Kluci z bronzu
(1980) - Blondýna
(1979) - Kam nikdo nesmí
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1978) - Kulový blesk
(1977) - Všichni proti všem
(1977) - Biela stužka v tvojich vlasoch
(1976) - Noc klavíristy
(1975) - Tam, kde hnízdí čápi
(1975) - Akce v Istanbulu
(1974) - Případ mrtvého muže
(1974) - Med
(1972) - Ukradená bitva
(1972) - Akce Bororo
(1971) - Ženy v ofsajdu
(1971) - Svět otevřený náhodám
(1971) - Bakaláři (TV seriál)
(1969) - Hvězda
(1944) - Počestné paní pardubické
(1944) - Osud na řece
(1944) - Hudbou za štěstím
(1942) - Zlaté dno
(1942) - Muži nestárnou
(1941) - Přednosta stanice
(1941) - Provdám svou ženu
(1941) - Pantáta Bezoušek
(1941) - Advokát chudých
(1940) - Život je krásný
(1940) - To byl český muzikant
(1940) - Madla zpívá Evropě
(1940) - Artur a Leontýna
(1939) - Ženy u benzinu
(1939) - Žabec
(1939) - Zlatý člověk
(1939) - U svatého Matěje
(1939) - Tulák Macoun
(1939) - Srdce v celofánu
(1939) - Osmnáctiletá
(1939) - Lízino štěstí
(1939) - Kdybych byl tátou
(1939) - Její hřích
(1939) - Děvče z předměstí anebo Všecko příjde najevo
(1938) - Stříbrná oblaka
(1938) - Manželka něco tuší
(1938) - Bláhové děvče
(1937) - Žena na rozcestí
(1937) - Lízin let do nebe
(1937) - Kvočna
(1937) - Klatovští dragouni
(1936) - Vzdušné torpédo 48
(1936) - Ulička v ráji
(1936) - Světlo jeho očí
(1936) - Rozkošný příběh
(1936) - Manželství na úvěr
(1936) - Lojzička

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Buvol

Buvol (Voda)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.4.1913 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Zita Kabátová 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Zita Kabátová - herečka

se narodila 27.4.1913 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Zita Kabátová

Dnes se narodili
Česká republika Šimon Caban
(*1963) herec, režisér

Velká Británie Brian May
(*1947) zpěvák, kytarista

Gruzie Vladimír Vladimirovič Majakovskij
(*1893) dramatik, básník, prozaik

Velká Británie Benedict Cumberbatch
(*1976) herec

Kyrgyzstán Vitalij Kličko
(*1971) boxer, herec


Zita Kabátová
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
6°36’
 
LunaLuna:
Kozoroh
28°12’
 
MerkurMerkur:
Beran
9°40’
 
VenušeVenuše:
Býk
2°43’
R
MarsMars:
Ryby
21°50’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
17°43’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
3°27’
 
UranUran:
Vodnář
7°27’
 
NeptunNeptun:
Rak
23°21’
 
PlutoPluto:
Blíženci
28°23’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
1°33’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
6°23’
 
CheirónCheirón:
Ryby
13°55’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
6xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Natalie Wood
(*1938) herečka

Česká republika Jiří Grossmann
(*1941) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Mexiko Carlos Santana
(*1947) zpěvák, skladatel, kytarista

Brazílie Alberto Santos-Dumont
(*1873) významný letecký průkopník a konstruktér

Spojené státy Theda Bara
(*1890) herečka přezdívaná The Vamp


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Garner
(*1928 - 2014) herec

Spojené státy Jack Warden
(*1920 - 2006) herec

Německo královna Luisa Pruská
(*1776 - 1810) pruská královna, manželka Fridricha Viléma III.

Česká republika Václav Sloup
(*1936 - 2014) herec

Spojené státy Garry Marshall
(*1934 - 2016) režisér, scénárista, herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »