Zoe Saldana wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Zoe Saldana
(Zoë Yadira Saldaña Nazario)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Passaic, New Jersey
Země:
Věk:
40 let
Povolání:
herečka, tanečnice

Zoe Saldana - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
19.6.1978 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Zoe Saldana 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Zoe Saldana
datum narození 19.6.1978
(herečka, tanečnice, instagram)

Zoe Saldana - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2022) - Avatar 4
(2020) - Avatar 3
(2018) - Avatar 2
(2017) - Live by Night
(2017) - Guardians of the Galaxy Vol. 2
(2016) - Star Trek: Do neznáma
(2016) - Nina
(2015) - 87. Annual Academy Awards
(2015) - Unity
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - Guardians of the Galaxy: Uncovered
(2014) - The Real History of Science Fiction (TV seriál)
(2014) - Lennon or McCartney
(2014) - Svět na houpačce
(2014) - Strážci Galaxie
(2014) - Rosemary's Baby
(2014) - Kniha života
(2013) - 2013 MTV Movie Awards
(2013) - The 2013 Film Independent Spirit Awards
(2013) - The Queen Latifah Show
(2013) - Star Trek Into Darkness Special
(2013) - Star Trek: Do temnoty
(2013) - Pryč od pece
(2013) - Pokrevní pouto
(2012) - 2012 MTV Video Music Awards
(2012) - The 2012 Film Independent Spirit Awards
(2012) - Teen Choice Awards 2012
(2012) - Love, Marilyn
(2012) - The Words
(2011) - Teen Choice 2011
(2011) - Colombiana
(2010) - 82. Annual Academy Awards
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2010) - Capturing Avatar
(2010) - Avatar: Stvoření Pandory
(2010) - Parchanti
(2010) - Idiots
(2010) - Horší než smrt
(2010) - Gangsteři
(2010) - Burning Palms
(2009) - BET Awards 2009
(2009) - T4 Avatar Film Special
(2009) - Star Trek: Gag Reel
(2009) - Special zu 'Star Trek XI'
(2009) - Star Trek
(2009) - Prokletý
(2009) - Avatar
(2008) - Úhel pohledu
(2007) - Xposé
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - Po sexu
(2007) - Blackout
(2006) - Ways of the Flesh
(2006) - Six Degrees (TV seriál)
(2006) - Premium
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - La Maldición del padre Cardona
(2005) - Hádej kdo?
(2005) - Divoká noc
(2005) - Constellation
(2004) - Inside 'The Terminal'
(2004) - Ztracený ráj
(2004) - Terminál
(2004) - Temptation
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Napálené celebrity
(2003) - Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly
(2002) - Rozjeď to!
(2002) - Crossroads
(2001) - Snipes
(2001) - Holka jako lusk
(2000) - The Making of 'Center Stage'
(2000) - Tanec s vášní
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1991) - E! News
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)

Zoe Saldana - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Zoe Saldana - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Kůň

Kůň (Země)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.6.1978 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Zoe Saldana 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Zoe Saldana - herečka, tanečnice

se narodila 19.6.1978 ve městě Passaic, New Jersey, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Zoe Saldana

Dnes se narodili
Velká Británie Kristin Scott Thomas
(*1960) herečka

Velká Británie Alfred Molina
(*1953) herec

Spojené státy Bob Dylan
(*1941) zpěvák

Česká republika Leona Machálková
(*1967) zpěvačka

Česká republika Vladimír Šmicer
(*1973) fotbalista


Zoe Saldana
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
27°50’
 
LunaLuna:
Střelec
8°38’
 
MerkurMerkur:
Rak
3°58’
 
VenušeVenuše:
Lev
3°48’
 
MarsMars:
Panna
2°58’
 
JupiterJupiter:
Rak
13°07’
 
SaturnSaturn:
Lev
26°09’
 
UranUran:
Štír
12°44’
R
NeptunNeptun:
Střelec
16°38’
R
PlutoPluto:
Váhy
13°54’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
1°34’
R
Černá LunaLilith:
Rak
17°06’
 
CheirónCheirón:
Býk
8°26’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Ian McKellen
(*1939) herec

Kanada Mike Myers
(*1963) herec, scénárista, komik

Česká republika Eliška Balzerová
(*1949) herečka

Německo Sandra Nasic
(*1976) zpěvačka kapely Guano Apes

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Duke Ellington
(*1899 - 1974) skladatel, pianista, dirigent

Česká republika Petr Muk
(*1965 - 2010) zpěvák

Spojené státy John Nash
(*1928 - 2015) americký matematik, oblast diferenciální geometrie

Velká Británie Burt Kwouk
(*1930 - 2016) herec

Spojené státy Guy Kibbee
(*1882 - 1956) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »