Zoltán Mucsi wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Zoltán Mucsi

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Abony
Země:
Věk:
61 let
Povolání:
herec

Zoltán Mucsi - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
8.9.1957 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Zoltán Mucsi 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Zoltán Mucsi
datum narození 8.9.1957
(herec, instagram)

Zoltán Mucsi - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Coming Out
(2012) - Munkaügyek (TV seriál)
(2011) - Jeden musí z kola ven
(2010) - Oda az igazság
(2009) - 1
(2009) - Szuperbojz
(2008) - Tablo
(2008) - Márió, a varázsló
(2007) - Született lúzer (TV seriál)
(2007) - Overnight
(2007) - Noé bárkája
(2007) - A Nap utcai fiúk
(2007) - Buhera mátrix
(2006) - Ede megevé ebédem
(2006) - De kik azok a Lumnitzer növérek?
(2006) - Bolond százat csinál, Egy
(2005) - Romazsaru
(2005) - A Pál utcai fiúk
(2005) - Egy szoknya, egy nadrág
(2005) - Apu
(2004) - Világszám!
(2004) - Montecarlo!
(2004) - Magyar vándor
(2004) - Jocó
(2004) - Határontúl
(2004) - Bitva u Moháče
(2004) - Argo
(2003) - Vadkörték - A tihanyi kincsvadászat
(2003) - Rózsovy písně
(2003) - Revizoři
(2003) - A Pofon
(2003) - Libiomfi
(2002) - Vstávej, kámo, nespi
(2002) - Sobri
(2002) - Legkisebb film a legnagyobb magyarról, avagy ha nincs kéz nincs csoki
(2001) - Poslední večeře u arabského šedáka
(2001) - Nexxt
(2001) - Hamvadó cigarettavég
(2001) - Citromfej
(2000) - Valaki kopog (TV seriál)
(2000) - Kurva! Komáři
(1999) - Visszatérés (Kicsi, de nagyon erös 2.)
(1999) - Rozika nem fél
(1999) - A Morel fiú
(1999) - Lucerna Páně v Budapešti
(1999) - Gengszterfilm
(1999) - Családi kör (TV seriál)
(1998) - Három szerelem
(1998) - Biztosítás
(1997) - Balekok és Banditák
(1996) - Hello Doki (TV seriál)
(1995) - Patika (TV seriál)
(1995) - Éretlenek (TV seriál)
(1993) - Privát kopó (TV seriál)
(1993) - Kisváros (TV seriál)
(1992) - Roncsfilm
(1992) - Milá Emo, drahá Bětko
(1990) - Tutajosok I - II.
(1990) - Könnyű vér
(1990) - Kicsi, de nagyon erős
(1983) - Hatásvadászok

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Kohout

Kohout (Oheň)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.9.1957 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Zoltán Mucsi 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Zoltán Mucsi - herec

se narodil 8.9.1957 ve městě Abony
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Zoltán Mucsi

Dnes se narodili
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Zoltán Mucsi
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
15°33’
 
LunaLuna:
Ryby
7°52’
 
MerkurMerkur:
Panna
18°14’
R
VenušeVenuše:
Váhy
23°11’
 
MarsMars:
Panna
19°54’
 
JupiterJupiter:
Váhy
6°20’
 
SaturnSaturn:
Střelec
8°17’
 
UranUran:
Lev
9°37’
 
NeptunNeptun:
Štír
0°42’
 
PlutoPluto:
Panna
0°39’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
13°26’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
11°42’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
13°13’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) herec, komik

Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) vynálezce dynamitu a zakladatel nobelovy ceny

Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architekt, designér

Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) zpěvák, multiinstrumentalista

Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) chilský prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »