Zora Jandová wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Zora Jandová

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1958 (?)
Země:
Věk:
61 let
Povolání:
sportovkyně, textařka, skladatelka, moderátorka, herečka a zpěvačka

Zora Jandová - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1958 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Zora Jandová 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Zora Jandová
datum narození v roce *1958
(sportovkyně, textařka, skladatelka, moderátorka, herečka a zpěvačka, instagram)

Zora Jandová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Adventní koncerty 2015
(2015) - Stopy života - Tatínek
(2014) - Metropolitánek
(2014) - Stopy života - O život
(2014) - Stopy života - Bílý střelec
(2011) - Uchem jehly
(2011) - Barrandovský videostop
(2010) - Mamba show
(2010) - 13. komnata Zory Jandové
(2010) - 13. komnata Zdenka Merty
(2008) - ČT Live - Zora Jandová (koncert)
(2008) - Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
(2007) - Magický Špilberk
(2006) - Žito
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Dobrá čtvrť (TV seriál)
(2004) - Jak šly dějiny
(2002) - Abeceda hvězd
(2002) - Babylon (divadelní záznam)
(2000) - Věštírna
(2000) - Tykadlo
(2000) - P.F.
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Miláčci
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1997) - Úsměvy
(1997) - Navštívenka
(1997) - Bolkoviny
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV seriál)
(1996) - Pasáž
(1996) - Maigret a hlava muže
(1995) - Horoskopičiny
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Hvězdopravcův dar
(1993) - Činčin
(1993) - Sedmero krkavců
(1992) - Šance
(1992) - O dvou sestrách a Noční květině
(1991) - Wolfgang A. Mozart
(1991) - Princezna Duše
(1989) - Zrcadlo
(1989) - Evropa tančila valčík
(1988) - Tisíckrát
(1988) - Rudolf II.
(1988) - O panence Blažence (TV seriál)
(1988) - Die Galgenbrücke
(1987) - Pět přání
(1987) - Jedeme dál
(1987) - Drátenická pohádka
(1987) - Balónová pohádka
(1986) - Dva na koni, jeden na oslu
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1985) - Páta stanice (TV seriál)
(1985) - Mravenci nesou smrt
(1985) - Chán Sulejmán a víla Fatmé
(1985) - Drahý Bedřichu
(1984) - Zlaté kapradí
(1984) - Všechno nebo nic
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1984) - Poločas štěstí
(1984) - Králi, já mám nápad
(1983) - Návštěvníci (TV seriál)
(1982) - Vinobraní
(1982) - Třetí princ
(1982) - Hamlet (divadelní záznam)
(1981) - Okres na severu (TV seriál)
(1981) - Chudák muzika
(1981) - Černá kulička
(1980) - Tak se ptám
(1980) - Sestřičky růží
(1979) - Postavení mimo hru
(1974) - Slovácko sa nesúdí (TV seriál)
Zora Jandová - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1951) Zdenek Merta - manžel

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Pes

Pes (Země)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Zora Jandová 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Zora Jandová - sportovkyně, textařka, skladatelka, moderátorka, herečka a zpěvačka

se narodila v roce *1958 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Zora Jandová

Dnes se narodili
Česká republika Jitka Asterová
(*1959) herečka, moderátorka

Slovensko Dara Rolins
(*1972) zpěvačka

Slovensko Věra Tichánková
(*1920) herečka

Spojené státy Eli Wallach
(*1915) herec

Spojené státy Tom Waits
(*1949) herec, zpěvák, skladatel


Zora Jandová
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
13°22’
 
LunaLuna:
Blíženci
14°08’
 
MerkurMerkur:
Lev
25°55’
 
VenušeVenuše:
Lev
26°16’
 
MarsMars:
Býk
25°11’
 
JupiterJupiter:
Váhy
29°50’
 
SaturnSaturn:
Střelec
19°14’
 
UranUran:
Lev
13°55’
 
NeptunNeptun:
Štír
2°45’
 
PlutoPluto:
Panna
2°24’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
24°13’
R
Černá LunaLilith:
Beran
22°03’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
18°56’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kim Basinger
(*1953) herečka, modelka

Spojené státy David Carradine
(*1936) herec

Spojené státy Sammy Davis Jr.
(*1925) herec, režisér

Spojené státy Teri Hatcher
(*1964) herečka

Spojené státy Ian Somerhalder
(*1978) herec, model


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Zuzana Navarová
(*1959 - 2004) zpěvačka, skladatelka, textařka

Česká republika Karel IV.
(*1316 - 1378) 11. český král, císař Svaté říše římské

Česká republika Ivan Rajmont
(*1945 - 2015) režisér, divadelní pedagog

Francie Tristan Bernard
(*1866 - 1947) dramatik, spisovatel

Velká Británie Robert Graves
(*1895 - 1985) básník, romanopisec, kritik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »