vahy

Dale Dye
(1989): Narozen 4. července

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Cape Girardeau
Země:
Věk:
75 let
Povolání:
herec
Dale Dye - Film: Narozen 4. července
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1989, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1989 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Dale Dye - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Sniper: Special Ops
(2016) - Range 15
(2016) - First Platoon
(2015) - The Green Ghost
(2014) - Očista: Anarchie
(2014) - Letadla 2: Hasiči a záchranáři
(2013) - Blízko od sebe
(2011) - USS Franklin: Navrácená čest
(2011) - Lt. Dan Band: For the Common Good
(2011) - Falling Skies (TV seriál)
(2010) - The Making of 'Last of the Mohicans'
(2010) - Zatím spolu, zatím živi
(2007) - Music Within
(2006) - Naked Run
(2005) - The 100 Greatest War Films
(2005) - 6. Batalion
(2005) - První prezidentka (TV seriál)
(2004) - Saving Private Ryan: Boot Camp
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2003) - 44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu
(2003) - Nezvěstný syn
(2003) - Las Vegas: Kasino (TV seriál)
(2002) - Death From Above: The Making of 'Starship Troopers'
(2001) - A Tour of the Inferno: Revisiting 'Platoon'
(2001) - The Making of 'Band of Brothers'
(2001) - Charlie Sheen - hollywoodský divoch
(2001) - Spy Game
(2001) - Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
(2000) - Ti druzí (TV seriál)
(2000) - Krvavá volba
(1999) - Vzpoura v Port Chicagu
(1999) - Stůl pro jednoho
(1998) - Return to Normandy
(1998) - Into the Breach: 'Saving Private Ryan'
(1998) - Zachraňte vojína Ryana
(1998) - Sedm dní (TV seriál)
(1998) - Operace Delta Force II
(1998) - Air America (TV seriál)
(1997) - Tvrdí chlapi
(1997) - Ještě blbější
(1997) - Hvězdná pěchota
(1996) - Within the Rock
(1996) - Seržant Bilko
(1996) - Mission: Impossible
(1995) - Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
(1995) - Smrtící epidemie
(1995) - Přepadení 2: Temné území
(1994) - Vládci loutek
(1994) - Takoví normální zabijáci
(1994) - Operace "Blue Sky"
(1994) - Hlídat Tess
(1993) - Nebe a země
(1993) - Cover Story
(1992) - Raven (TV seriál)
(1992) - Přesný zásah
(1992) - Přepadení v Pacifiku
(1991) - Sluhové soumraku
(1991) - Operace Žralok
(1991) - JFK
(1990) - Živá pochodeň
(1990) - Ohnivá eskadra
(1990) - Kid
(1990) - Čtvrtá válka
(1990) - The Court-Martial of Jackie Robinson
(1989) - Patrola prokletých
(1989) - Oběti války
(1989) - Neónová říše
(1989) - Navždy
(1989) - Narozen 4. července
(1989) - Favoritka
(1988) - Supercarrier (TV seriál)
(1987) - Billionaire Boys Club
(1986) - Vetřelci z Marsu
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - Četa
Spoluherci ve filmu "Narozen 4. července":
(*1963) William Baldwin

(*1960) Daniel Baldwin

(*1966) Stephen Baldwin

(*1962) Tom Cruise

(*1949) Tom Berenger

(*1945) Bob Gunton

(*1955) Willem Dafoe

(*1958) Michael Wincott

(*1961) Tom Sizemore

(*1965) Kyra Sedgwick

(*1965) Jason Gedrick

(*1955) Wayne Knight

(*1939) Raymond J. Barry

(*1979) Bryan Larkin

(*1963) Frank Whaley

(*1949) Caroline Kava

(*1964) Jake Weber

(*1946) Oliver Stone (scénárista)

(*1946) Oliver Stone (režisér)

(*1946) Oliver Stone

(*1954) Don 'The Dragon' Wilson

(*1958) Mark Moses

(*1959) John C. McGinley

(*1938) Ed Lauter

(*1973) Holly Marie Combs

(*1964) Vivica A. Fox

(*1962) James LeGros

(*1946) John Getz

(*1967) Lili Taylor

(*1965) William Mapother

(*1959) Brian Tarantina

(*1950) Mike Starr

(*1958) Reg E. Cathey

(*1954) Lucinda Jenney

(*1967) Anne Bobby

(*1954) Jodi Long

(*1984) Sean Stone

(*1927) Elizabeth Hoffman

(*1949) Jack McGee

(*1963) Rocky Carroll

(*1967) David Herman

(*1965) Andrew Lauer

(*1932) John Williams (hudební skladatel)

(*1955) Robert Richardson (kameraman)

(*1952) Nick Nicholson

(*1961) David Warshofsky

(*1946) Ron Kovic (scénárista)

(*1964) Rob Camilletti

(*1950) R. D. Call

(*1971) Josh Evans



Tranzitní horoskop (1989)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
15°04’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
8°38’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
5°54’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
12°34’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
26°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
15°49’
Býk
26°41’
SaturnSaturn:
Rak
10°35’
Kozoroh
5°39’
UranUran:
Blíženci
12°58’
Kozoroh
1°47’
NeptunNeptun:
Váhy
4°24’
Kozoroh
9°56’
PlutoPluto:
Lev
10°00’
Štír
14°34’
S.UzelS.Uzel:
Rak
23°16’
Ryby
7°45’
Černá LunaLilith:
Panna
25°54’
Panna
25°46’
CheirónCheirón:
Panna
24°55’
Rak
3°49’

Dnes se narodili
Česká republika Ljuba Krbová
(*1958) herečka, sportovkyně, manželka spisovatele Ondřeje Neffa

Francie Jean Cocteau
(*1889) režisér, scénárista, kameraman, herec

Francie Eva Green
(*1980) herečka, modelka

Spojené státy RZA
(*1969) skladatel, herec, rapper

Česká republika Viktor Sodoma
(*1945) zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sylvester Stallone
(*1946) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Ned Beatty
(*1937) herec

Spojené státy Janet Leigh
(*1927) herečka

Česká republika Jiří Macháček
(*1966) herec, zpěvák

Austrálie Geoffrey Rush
(*1951) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Walter Gropius
(*1883 - 1969) německý architekt

Francie Georges Bernanos
(*1888 - 1948) dramatik, esejista, romanopisec

Belgie Paul Cuvelier
(*1923 - 1978) umělec

Německo Carl Einstein
(*1885 - 1940) německý historik umění

Velká Británie Alan Robertson Gemmell
(*1913 - 1986) botanik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »