stir

Dean Jagger
(1941): Western Union

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Columbus Grove
Země:
Věk:
† 87 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Dean Jagger - Film: Western Union
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1941, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1941 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Dean Jagger - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1987) - Evil Town
(1980) - Gideonova polnice
(1980) - Aligátor
(1978) - Hra smrti
(1977) - End of the World
(1976) - The Lindbergh Kidnapping Case
(1975) - The Great Lester Boggs
(1974) - The Hanged Man
(1974) - God Bless Dr. Shagetz
(1973) - The Stranger
(1973) - So Sad About Gloria
(1973) - Love Story (TV seriál)
(1973) - The Lie
(1973) - I Heard the Owl Call My Name
(1972) - The Delphi Bureau
(1972) - The Delphi Bureau (TV seriál)
(1972) - The Glass House
(1972) - Columbo: Rozhodující zápas
(1971) - Vanishing Point
(1971) - Incident in San Francisco
(1970) - Tiger by the Tail
(1970) - Matt Lincoln (TV seriál)
(1970) - The Kremlin Letter
(1970) - The Brotherhood of the Bell
(1969) - Smith!
(1969) - The Lonely Profession
(1968) - Firecreek
(1968) - Day of the Evil Gun
(1967) - First to Fight
(1963) - Mr. Novak (TV seriál)
(1962) - Jumbo Billyho Rose
(1961) - Parrish
(1961) - The Honeymoon Machine
(1960) - Elmer Gantry
(1960) - Cash McCall
(1959) - Příběh jeptišky
(1958) - Smoke Jumpers
(1958) - Pyšný rebel
(1958) - King Creole
(1957) - Čtyřicet pušek
(1957) - Bombardéry B-52
(1957) - Bernardine
(1956) - X the Unknown
(1956) - Three Brave Men
(1956) - Red Sundown
(1956) - On the Threshold of Space
(1956) - The Great Man
(1955) - Screen Snapshots Series 34, No. 6: Hollywood Shower of Stars
(1955) - The Eternal Sea
(1955) - It's a Dog's Life
(1955) - Černý den v Black Rock
(1954) - Private Hell 36
(1954) - Executive Suite
(1954) - Bílé Vánoce
(1953) - Roucho
(1952) - The Christophers
(1952) - My Son John
(1952) - It Grows on Trees
(1952) - Denver a Rio Grande
(1951) - Warpath
(1951) - Rawhide
(1950) - Sierra
(1950) - Dark City
(1949) - Přímo nad hlavou
(1949) - C-Man
(1948) - The Chevrolet Tele-Theatre (TV seriál)
(1947) - Pursued
(1947) - Driftwood
(1946) - Sister Kenny
(1945) - Yankee v Londýně
(1944) - Neznámí lidé
(1944) - Aljaška
(1943) - Severní hvězda
(1943) - I Escaped from the Gestapo
(1942) - Valley of the Sun
(1942) - The Omaha Trail
(1941) - Western Union
(1941) - The Men in Her Life
(1940) - Brigham Young
(1938) - Having Wonderful Time
(1937) - Woman in Distress
(1937) - Under Cover of Night
(1937) - Song of the City
(1937) - Exiled to Shanghai
(1937) - Escape by Night
(1937) - Dangerous Number
(1936) - Woman Trap
(1936) - Vzpoura Zombií
(1936) - Thirteen Hours by Air
(1936) - Star for a Night
(1936) - Pepper
(1935) - Wings in the Dark
(1935) - Wanderer of the Wasteland
(1935) - People Will Talk
(1935) - Men Without Names
(1935) - It's a Great Life
(1935) - Home on the Range
(1935) - Car 99
(1934) - You Belong to Me
(1934) - College Rhythm
(1934) - Behold My Wife
(1930) - Whoopee!
(1929) - The Woman from Hell
(1929) - Handcuffed
Spoluherci ve filmu "Western Union":
(*1890) Fritz Lang (režisér)

(*1906) John Carradine

(*1898) Randolph Scott

(*1917) Gene Fowler Jr. (střihač)

(*1920) Robert Clarke

(*1907) Robert Young

(*1903) Chill Wills

(*1889) Tom London

(*1900) Barton MacLane

(*1892) Slim Summerville

(*1907) Iron Eyes Cody

(*1900) Reed Howes

(*1897) Kermit Maynard

(*1904) Edward Cronjager (kameraman)

(*1898) George Chandler

(*1894) Allen M. Davey (kameraman)

(*1909) Robert Carson (scénárista)



Tranzitní horoskop (1941)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
13°54’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
13°00’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
5°23’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
29°06’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
3°12’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
13°25’
Býk
5°40’
SaturnSaturn:
Vodnář
3°26’
Býk
7°57’
UranUran:
Střelec
23°26’
Býk
22°30’
NeptunNeptun:
Rak
5°44’
Panna
27°41’
PlutoPluto:
Blíženci
20°19’
Lev
3°40’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
4°43’
Váhy
6°08’
Černá LunaLilith:
Vodnář
11°04’
Beran
22°39’
CheirónCheirón:
Kozoroh
18°22’
Rak
29°39’

Dnes se narodili
Spojené státy Anjelica Huston
(*1951) herečka

Spojené státy Kevin Bacon
(*1958) herec, režisér, zpěvák

Česká republika Felix Holzmann
(*1921) herec, bavič

Česká republika Roman Šmucler
(*1969) herec

Česká republika Petr Kotvald
(*1959) zpěvák, tanečník, herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tom Hanks
(*1956) herec, režisér

Spojené státy Kelly McGillis
(*1957) herečka

Spojené státy Courtney Love
(*1964) herečka, zpěvačka, kytaristka

Česká republika František Ringo Čech
(*1943) herec, scénárista, politik, komik, zpěvák, textař, dramatik, spisovatel, moderátor, bubeník, publicista

Ukrajina Viktor Janukovyč
(*1950) prezident


Výročí úmrtí dnes mají
Indie Vivien Leigh
(*1913 - 1967) herečka

Česká republika Karel Václav Rais
(*1859 - 1926) spisovatel

Velká Británie Percy Bysshe Shelley
(*1792 - 1822) romantický básník, spisovatel

Brazílie Rolim Amaro
(*1942 - 2001) pilot, majitel aerolinek

Německo Ernst Baier
(*1905 - 2001) krasobruslař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »