rak

Nora Stallich
(1934): Za řádovými dveřmi

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 68 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka
Nora Stallich - Film: Za řádovými dveřmi
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1934, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1934 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Nora Stallich - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Za řádovými dveřmi":
(*1912) Truda Grosslichtová

(*1914) Hana Vítová

(*1901) Jaroslav Marvan

(*1893) Jan Sviták

(*1899) Čeněk Šlégl

(*1909) Antonín Zelenka (střihač)

(*1897) Leo Marten (režisér)

(*1898) Otto Rubík

(*1898) Karel Postranecký

(*1904) Jiří Hron

(*1897) Jindřich Fiala

(*1862) Antonín Marek

(*1886) Emanuel Hříbal

(*1886) Antonín Frič

(*1894) Josef Zora (zvukař)

(*1896) Karel Degl (kameraman)

(*1907) Karel Šilhánek

(*1866) Bohdan Lachman

(*1909) Josef Stelibský (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1934)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
15°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
6°30’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
2°37’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
10°09’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
12°04’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
6°32’
Váhy
21°09’
SaturnSaturn:
Býk
5°05’
Vodnář
14°26’
UranUran:
Kozoroh
23°34’
Beran
23°27’
NeptunNeptun:
Rak
18°54’
Panna
12°18’
PlutoPluto:
Blíženci
26°51’
Rak
23°56’
S.UzelS.Uzel:
Býk
25°47’
Vodnář
21°33’
Černá LunaLilith:
Štír
12°16’
Rak
7°58’
CheirónCheirón:
Ryby
2°14’
Býk
29°34’

Dnes se narodili
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší Čech


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Judge Reinhold
(*1957) herec

Spojené státy Fairuza Balk
(*1974) herečka

Rusko Andrej Dmitrijevič Sacharov
(*1921) sovětský fyzik, disident a obránce lidských práv

Česká republika Martin Doktor
(*1974) kanoista

Belgie Štěpánka Belgická
(*1864) princezna rakousko-uherská


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robin Gibb
(*1949 - 2012) zpěvák, textař, člen kapely Bee Gees

Francie Michel Gauquelin
(*1928 - 1991) psycholog, statistik, astrolog

Francie Antoine Louis
(*1723 - 1792) chirurg, vynálezce a tvůrce gilotiny

Švédsko Carl Gustaf Verner von Heidenstam
(*1859 - 1940) básník, prozaik

Spojené státy Charles Francis Adams Jr.
(*1835 - 1915) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »