strelec

Abbe Lane
(1953): Surprising Suzie

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
86 let
Povolání:
herečka
Abbe Lane - Film: Surprising Suzie
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1953, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1953 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Abbe Lane - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1994) - Hollywood Women (TV seriál)
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1983) - Zóna soumraku
(1979) - Hart a Hartová (TV seriál)
(1978) - The Jim Nabors Show
(1978) - Vega$ (TV seriál)
(1969) - The David Frost Show
(1969) - The Brady Bunch (TV seriál)
(1968) - Frost on Sunday
(1967) - Spotlight
(1967) - Rowan & Martin's Laugh-In
(1967) - The Flying Nun (TV seriál)
(1967) - The Danny Thomas Hour (TV seriál)
(1966) - The Milton Berle Show
(1966) - Dream Girl of '67
(1965) - The Hollywood Squares
(1965) - The Dean Martin Show
(1965) - Hollywood Talent Scouts
(1965) - F Troop (TV seriál)
(1964) - The Hollywood Palace
(1964) - The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
(1963) - The Art Linkletter Show
(1963) - Das Feuerschiff
(1963) - Burke's Law (TV seriál)
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
(1962) - The Merv Griffin Show
(1962) - The Match Game
(1962) - Giulio Cesare contro i pirati
(1961) - The Mike Douglas Show
(1960) - Il Mio amico Jekyll
(1960) - Baccanali di Tiberio, I
(1959) - Totò, Eva e il pennello proibito
(1959) - Roulotte e roulette
(1958) - The George Burns Show (TV seriál)
(1958) - Naked City (TV seriál)
(1958) - Marinai, donne e guai
(1958) - Maracaibo
(1957) - Chelsea at Nine
(1957) - Totò, Vittorio e la dottoressa
(1957) - Susana y yo
(1957) - Parola di ladro
(1957) - Na jihu nic nového
(1956) - The Steve Allen Show
(1956) - Tempo di villeggiatura
(1956) - Girovaghi, I
(1956) - Donatella
(1955) - The Americano
(1955) - Scapolo, Lo
(1955) - Quando tramonta il sole
(1955) - Chicago Syndicate
(1954) - Ride Clear of Diablo
(1953) - Person to Person
(1953) - Wings of the Hawk
(1953) - Surprising Suzie
(1952) - Xavier Cugat and His Orchestra
(1951) - The Red Skelton Show
(1950) - What's My Line?
(1950) - The Colgate Comedy Hour
(1950) - The Jack Benny Program (TV seriál)
(1949) - Al diavolo la celebrità
(1948) - Toast of the Town
Spoluherci ve filmu "Surprising Suzie":
(*1911) Will Cowan (režisér)

(*1910) Scatman Crothers

(*1925) Hugh O'Brian



Tranzitní horoskop (1953)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
22°18’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
7°51’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
4°19’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
21°32’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
12°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
22°19’
Býk
11°00’
SaturnSaturn:
Vodnář
2°09’
Váhy
26°15’
UranUran:
Beran
19°32’
Rak
16°44’
NeptunNeptun:
Panna
10°11’
Váhy
23°43’
PlutoPluto:
Rak
22°57’
Lev
22°56’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
11°49’
Vodnář
14°03’
Černá LunaLilith:
Býk
25°07’
Panna
0°56’
CheirónCheirón:
Býk
24°47’
Kozoroh
13°39’

Dnes se narodili
Spojené státy Mickey Rourke
(*1952) herec, scénárista

Spojené státy Lauren Bacall
(*1924) herečka

Spojené státy Peter Falk
(*1927) herec

Česká republika Petr Čepek
(*1940) herec

Česká republika Pavel Bobek
(*1937) zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Anne Bancroft
(*1931) herečka


Spojené státy Anastacia
(*1968) zpěvačka, návrhářka

Česká republika Lubomír Lipský ml.
(*1951) režisér

Česká republika František Hrubín
(*1910) spisovatel, básník


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Martin Štěpánek
(*1947 - 2010) herec, režisér, novinář, politik, 7. ministr kultury ČR

Indie Ronald Ross
(*1857 - 1932) lékař, parazitolog, jeden ze zakladatelů moderní epidemiologie, Nobelova cena 1902 za výzkum malárie

Itálie Farinelli
(*1705 - 1782) operní pěvec, zpěvák, kastrát soprán, hudebník

Česká republika Zuzana Dřízhalová
(*1975 - 2011) herečka

Spojené státy Maria Callas
(*1923 - 1977) sopranistka, operní umělkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »