Geoffrey Rush wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Geoffrey Rush
(Geoffrey Roy Rush)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Toowoomba, Queensland
Země:
Věk:
69 let
Povolání:
herec

Geoffrey Rush - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
6.7.1951 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Geoffrey Rush 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Geoffrey Rush
datum narození 6.7.1951
(herec, instagram)

Geoffrey Rush - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
(2017) - Final Portrait
(2016) - Consider Yourself
(2016) - Bohové Egypta
(2015) - Unity
(2015) - Oscar Wilde’s The Nightingale and the Rose
(2015) - Mimoni
(2015) - Holding the Man
(2015) - Dcera
(2013) - Zlodějka knih
(2013) - Nejvyšší nabídka
(2012) - Raising the Curtain (TV seriál)
(2011) - 83. Annual Academy Awards
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides 35mm 3D Special
(2011) - Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna
(2011) - Oko uragánu
(2011) - Green Lantern
(2010) - Lowdown (TV seriál)
(2010) - Legenda o sovích strážcích
(2010) - Králova řeč
(2010) - Cesta samuraje
(2009) - The 63rd Annual Tony Awards
(2009) - Just for Laughs (TV seriál)
(2009) - Bran Nue Dae
(2008) - $9.99
(2007) - The 2007 Australian Film Institute Awards
(2007) - A Journey Behind the Scenes of 'Pirates of the Caribbean: At World's End'
(2007) - Selected Shorts #5: Comedy Shorts
(2007) - Piráti z Karibiku: Na konci světa
(2007) - Královna Alžběta: Zlatý věk
(2007) - Bloopers of the Caribbean
(2006) - How the Hell Did We Get Here?
(2006) - Whaledreamers
(2006) - Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže
(2006) - Candy
(2005) - The 57th Annual Primetime Emmy Awards
(2005) - Mnichov
(2004) - At the Movies
(2004) - Život a smrt Petera Sellerse
(2003) - An Epic at Sea: The Making of 'Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl'
(2003) - Plavat proti proudu
(2003) - Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly
(2003) - Nesnesitelná krutost
(2003) - Ned Kelly
(2003) - Hledá se Nemo
(2003) - Harvie Krumpet
(2002) - Rockerky
(2002) - Frida
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - The Perfect Fit
(2001) - Lantana
(2001) - Agent z Panamy
(2000) - Quills - Perem markýze de Sade
(2000) - Kouzelný puding
(1999) - Mystery Men
(1999) - Dům na Haunted Hill
(1998) - 70. Annual Academy Awards
(1998) - Zamilovaný Shakespeare
(1998) - Královna Alžběta
(1998) - Ďáblova duše
(1998) - Bídníci
(1997) - Oscar a Lucinda
(1997) - Frontier (TV seriál)
(1996) - Záře
(1996) - Twisted Tales
(1996) - Mrazivé příběhy (TV seriál)
(1996) - Mercury (TV seriál)
(1996) - Děti revoluce
(1996) - Call Me Sal
(1995) - Dad and Dave: On Our Selection
(1987) - Twelfth Night
(1982) - Starstruck
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Menotti (TV seriál)
(1981) - Hoodwink

Geoffrey Rush - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Zajíc

Zajíc (Kov)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.7.1951 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Geoffrey Rush 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Geoffrey Rush - herec

se narodil 6.7.1951 ve městě Toowoomba, Queensland, Austrálie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Geoffrey Rush

Dnes se narodili
Slovensko Táňa Pauhofová
(*1983) herečka

Velká Británie Alfred Hitchcock
(*1899) režisér, herec

Kuba Fidel Castro
(*1926) bývalý kubánský prezident a premiér, revolucionář

Velká Británie John Logie Baird
(*1888) inženýr, vynálezce prvního televizoru

Itálie Camillo Olivetti
(*1868) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co


Geoffrey Rush
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
13°36’
 
LunaLuna:
Lev
7°28’
 
MerkurMerkur:
Rak
26°01’
 
VenušeVenuše:
Lev
28°32’
 
MarsMars:
Rak
1°41’
 
JupiterJupiter:
Beran
12°51’
 
SaturnSaturn:
Panna
26°45’
 
UranUran:
Rak
9°55’
 
NeptunNeptun:
Váhy
16°46’
 
PlutoPluto:
Lev
18°23’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
12°54’
R
Černá LunaLilith:
Rak
0°21’
 
CheirónCheirón:
Střelec
28°49’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
1xZeměZemě
1xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Martin
(*1945) herec, scénárista, režisér, skladatel

Spojené státy Halle Berry
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Marcia Gay Harden
(*1959) herečka

Francie Romane Bohringer
(*1973) herečka, režisérka, módní návrhářka

Ukrajina Mila Kunis
(*1983) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie H. G. Wells
(*1866 - 1946) spisovatel, historik

Spojené státy Julia Child
(*1912 - 2004) kuchařka, herečka, spisovatelka

Francie René T. H. Laennec
(*1781 - 1826) lékař, vynálezce stetoskopu

Česká republika Ctirad Mašín
(*1930 - 2011) člen protikomunistické odbojové skupiny bratří Mašínů

Německo August Bebel
(*1840 - 1913) německý politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »