kozoroh

Abdel Qissi
(1996): Souboj cti

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Oujda
Země:
Věk:
60 let
Povolání:
herec
Abdel Qissi - Film: Souboj cti
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1996, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1996 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Abdel Qissi - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Souboj cti":
(*1960) Jean-Claude Van Damme

(*1960) Jean-Claude Van Damme (režisér)

(*1927) Roger Moore

(*1953) James Remar

(*1961) Janet Gunn

(*1949) Ryan Cutrona

(*1949) Jack McGee

(*1966) Louis Mandylor

(*1934) Aki Aleong

(*1947) Randy Edelman (hudební skladatel)

(*1987) Kristopher Van Varenberg

(*1955) Paul Mones (scénárista)

(*1985) Michael Caloz

(*1977) Shane Meier



Tranzitní horoskop (1996)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
29°26’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
15°18’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
25°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
21°51’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
4°39’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
22°51’
Střelec
29°35’
SaturnSaturn:
Kozoroh
11°44’
Ryby
19°25’
UranUran:
Lev
19°50’
Kozoroh
29°22’
NeptunNeptun:
Štír
9°01’
Kozoroh
24°41’
PlutoPluto:
Panna
5°43’
Střelec
1°57’
S.UzelS.Uzel:
Panna
27°41’
Váhy
22°24’
Černá LunaLilith:
Blíženci
17°49’
Rak
10°32’
CheirónCheirón:
Vodnář
25°35’
Váhy
13°37’

Dnes se narodili
Spojené státy Christopher Lambert
(*1957) herec

Itálie Terence Hill
(*1939) herec, komik, scénárista, režisér

Velká Británie Eric Idle
(*1943) herec, komik, člen skupiny Monty Python

Česká republika Martin Frič
(*1902) režisér, scénárista, herec

Irsko Brendan Gleeson
(*1955) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Warren Beatty
(*1937) herec, režisér scénárista

Česká republika Jiří Hrzán
(*1939) herec, zpěvák, bavič

Spojené státy Norah Jones
(*1979) zpěvačka, pianistka

Velká Británie Eric Clapton
(*1945) zpěvák, skladatel, kytarista

Česká republika Michaela Jílková
(*1968) moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Miroslav Moravec
(*1939 - 2009) herec

Německo Carl Orff
(*1895 - 1982) hudební skladatel, autor Carmina Burana

Francie Georges Seurat
(*1859 - 1891) francouzský malíř

Argentina Bernard Blier
(*1916 - 1989) herec

Francie Jean Sarment
(*1897 - 1976) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »