James Remar wikipedie, horoscope, astrology, instagram

James Remar
(William James Remar)

Pohlaví:
Muž
Narození:
31.12. 1953 - 18:52h
Místo:
Boston, Massachusetts
Země:
Věk:
67 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

James Remar - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
McEvoy (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
31.12.1953 - 18:52  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
31.12.1953 - 23:52  
US, Boston:
42°21' s.š., 71°9' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(James Remar 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
James Remar
datum narození 31.12.1953
(herec, instagram)

James Remar - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Shannara Chronicles (TV seriál)
(2016) - Decommissioned
(2015) - Unnatural
(2015) - The Wrong Side of Right
(2015) - The Night Watchmen
(2015) - Papa
(2015) - February
(2014) - Ve službách CIA (TV seriál)
(2014) - Pronásledovaný
(2014) - Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
(2014) - Lap Dance
(2014) - Eden
(2013) - Rohy
(2013) - Hatfields & McCoys
(2012) - Nespoutaný Django
(2012) - The High Fructose Adventures of Annoying Orange (TV seriál)
(2011) - X-Men: První třída
(2011) - Vs
(2011) - Transformers 3
(2011) - Transformers: The Ride - 3D
(2011) - Podraz
(2011) - Aréna
(2010) - Transformers Prime (TV seriál)
(2010) - Silný kalibr
(2010) - Red
(2010) - Havaj 5-0 (TV seriál)
(2010) - Ben 10: Ultimate Alien (TV seriál)
(2009) - 2B
(2009) - Nenarození
(2009) - Naděje přichází o Vánocích
(2009) - FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
(2009) - Endless Bummer
(2008) - Speechless
(2008) - Travička zelená
(2008) - Eli Stone (TV seriál)
(2007) - Ratatouille
(2007) - Na mušce
(2006) - Jericho (TV seriál)
(2006) - Dexter (TV seriál)
(2004) - North Shore (TV seriál)
(2004) - Meltdown
(2004) - Klub zneuctěných
(2004) - The Grid (TV seriál)
(2004) - Generál Eisenhower
(2004) - Blade: Trinity
(2004) - Battlestar Galactica (TV seriál)
(2004) - Batman vítězí (TV seriál)
(2003) - Tusind former for frygt
(2003) - Rychle a zběsile 2
(2003) - Fear X
(2003) - Down with the Joneses
(2003) - Baba na zabití
(2002) - Betrayal
(2001) - Strážce
(2001) - Smrt nečeká
(2000) - Základna 2
(2000) - Vrah se vrací
(2000) - Pod povrchem
(2000) - Lovkyně (TV seriál)
(2000) - Lovkyně
(2000) - Hellraiser: Inferno
(2000) - Double Frame
(1999) - 'Psycho' Path
(1999) - Zkouška dospělosti
(1999) - Třetí hlídka (TV seriál)
(1999) - D.R.E.A.M. Team
(1999) - Born Bad
(1998) - Psycho
(1998) - Peklo
(1997) - Total Security (TV seriál)
(1997) - Robo Warriors
(1997) - Mortal Kombat 2: Vyhlazení
(1996) - Souboj cti
(1996) - One Good Turn
(1996) - Fantom
(1996) - Cutty Whitman
(1995) - Soudce Dredd
(1995) - Smrtelná léčba
(1995) - Divoký Bill
(1995) - Dámská jízda
(1995) - Across the Moon
(1994) - Zázrak v New Yorku
(1994) - Záblesk ve tmě
(1994) - Vzbuďte se, vojáci!
(1994) - Padlí andělé
(1993) - Walker, Texas Ranger (TV seriál)
(1993) - Fatální instinkt
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - Strangers
(1992) - Indecency
(1992) - Die Tigerin
(1991) - Session Man
(1991) - Obojek
(1991) - Hollister
(1991) - Bílý tesák
(1990) - Příběhy z temnot: Film
(1990) - Noční vidiny
(1990) - Kojak: Nikdo není tak slepý
(1990) - Fatal Charm
(1989) - Zwei Frauen
(1989) - Parta snů
(1989) - Flákač
(1989) - Desperado: The Outlaw Wars
(1988) - Najatý policajt
(1986) - Quiet Cool
(1986) - Band of the Hand
(1986) - Ayla z kmene medvědů
(1984) - The Mystic Warrior
(1984) - Cotton Club
(1982) - 48 hodin
(1982) - Partneři
(1980) - Windwalker
(1980) - Psanci
(1980) - Na lovu
(1979) - Warriors
(1979) - Blond Poison
(1978) - On the Yard

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Had

Had (Voda)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 31.12.1953 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

James Remar 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

James Remar - herec

se narodil 31.12.1953 ve městě Boston, Massachusetts, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - James Remar

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


James Remar
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
10°02’
5
 
LunaLuna:
Štír
21°19’
4
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
1°59’
5
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
3°05’
5
 
MarsMars:
Štír
6°55’
4
 
JupiterJupiter:
Blíženci
19°01’
11
R
SaturnSaturn:
Štír
7°28’
4
 
UranUran:
Rak
21°31’
12
R
NeptunNeptun:
Váhy
25°51’
3
 
PlutoPluto:
Lev
24°43’
1
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
24°45’
6
R
Černá LunaLilith:
Váhy
11°33’
3
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
20°59’
6
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
29°50’
3
Domy:
Lev
11°07’
Vodnář
11°07’
2:
Panna
1°40’
8:
Ryby
1°40’
3:
Panna
27°03’
9:
Ryby
27°03’
Váhy
28°59’
Beran
28°59’
5:
Střelec
5°46’
Blíženci
5°46’
6:
Kozoroh
11°08’
Rak
11°08’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
20°03’
11
Slun./Luna:
Střelec
15°40’
5


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Walker
(*1973 - 2013) herec

Spojené státy George Bush
(*1924 - 2018) 41. prezident USA

Irsko Oscar Wilde
(*1854 - 1900) spisovatel

Itálie papež Pius VIII.
(*1761 - 1830) 253. papež

Ukrajina Vladimir Jaščenko
(*1959 - 1999) atlet, skokan do výšky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »