panna

Aja Ueto
(2015): Aimu Homu (TV seriál)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Tokio
Země:
Věk:
33 let
Povolání:
herečka, zpěvačka
Aja Ueto - Film: Aimu Homu (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2015, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2015 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Aja Ueto - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Aimu Homu (TV seriál)
(2014) - Terumae romae II
(2014) - Itsuka Hi no Ataru Basho de SP
(2014) - Hirugao (TV seriál)
(2013) - Oshin
(2013) - Kuchyň samurajů
(2013) - Itsuka hi no ataru basho de (TV seriál)
(2013) - Hanzawa Naoki (TV seriál)
(2012) - Terumae Romae
(2012) - Kuruma Isu de Boku Na Sora wo Tobu
(2012) - Kaneko Misuzu Monogatari
(2011) - Zettai Reido: Tokushu Hanzai Sennyu Sousa (TV seriál)
(2011) - Zettai Reido - Mikaiketsu Jiken Tokumei Sousa Special
(2010) - 10-nen saki mo kimi ni koishite (TV seriál)
(2010) - Zettai Reido - Mikaiketsu Jiken Tokumei Sousa (TV seriál)
(2010) - Surely Someday
(2010) - Nagareboshi (TV seriál)
(2009) - Konkatsu! (TV seriál)
(2009) - Kekkon
(2009) - Baton
(2008) - Serebu to binbô tarô (TV seriál)
(2008) - Sakura no sono
(2008) - Hokaben (TV seriál)
(2008) - Atenshon purîzu supesharu: Ôsutoraria Shidonî hen
(2007) - Wachigaiya Itosato
(2007) - Piano no mori - The Perfect World of Kai
(2007) - Attention Please - Special Hawaii Honolulu Hen
(2007) - Abarenbô mama (TV seriál)
(2006) - Tsubasa no oreta tenshitachi (TV seriál)
(2006) - Shimokita Sundays (TV seriál)
(2006) - Atenshon puriizu (TV seriál)
(2005) - Yoshitsune (TV seriál)
(2005) - Koto
(2005) - Azumi 2
(2005) - Atakku no. 1 (TV seriál)
(2004) - Reikan Bus Guide Jikenbo (TV seriál)
(2004) - Instalace
(2004) - Êsu wo nerae! (TV seriál)
(2003) - Satokibi Batake no Uta
(2003) - Namahoso wa Tomaranai
(2003) - Kôkô kyôshi 2003 (TV seriál)
(2003) - Hitonatsu no Papa e (TV seriál)
(2003) - Azumi
(2002) - Mai ritoru shefu (TV seriál)
(2001) - 3-nen B-gumi Kinpachi sensei 6 (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Aimu Homu (TV seriál)":
(*1979) Hirofumi Arai

(*1962) Ikkei Watanabe

(*1961) Ken Micuiši

(*1961) Kósuke Suzuki

(*1972) Takuya Kimura

(*1974) Miki Mizuno

(*1984) Kei Tanaka



Tranzitní horoskop (2015)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
21°36’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
17°27’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
14°12’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
20°45’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
2°48’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
7°41’
Lev
21°43’
SaturnSaturn:
Štír
23°27’
Střelec
0°54’
UranUran:
Střelec
14°10’
Beran
12°37’
NeptunNeptun:
Kozoroh
0°50’
Ryby
5°23’
PlutoPluto:
Štír
3°02’
Kozoroh
13°10’
S.UzelS.Uzel:
Býk
11°33’
Váhy
14°54’
Černá LunaLilith:
Býk
11°36’
Panna
3°50’
CheirónCheirón:
Blíženci
14°38’
Ryby
13°47’

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »