Lex Barker wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lex Barker
(Alexander Crichlow Barker Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
8.5. 1919 - 11:15h
Místo:
Rye, New York
Země:
Věk:
† 54 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
11.5.1973 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

Lex Barker - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Taeger (C)
Datum narození a čas (místní čas):
8.5.1919 - 11:15  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
8.5.1919 - 15:15  
US, Rye:
40°59' s.š., 73°41' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lex Barker 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Lex Barker
datum narození 8.5.1919
(herec, instagram)

Lex Barker - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2004) - Auf den Spuren Winnetous
(1982) - Terra X (TV seriál)
(1973) - Wo alle Wege enden
(1972) - Stars in der Manege
(1970) - Wenn du bei mir bist
(1970) - Aoom
(1969) - Night Gallery
(1968) - Vinnetou a Old Shatterhand v údolí smrti
(1968) - The Name of the Game (TV seriál)
(1968) - It Takes a Thief (TV seriál)
(1967) - Sedmkrát žena
(1967) - Mister Dynamit - morgen küßt Euch der Tod
(1967) - Hadí jáma a kyvadlo
(1966) - Vinnetou a míšenka Apanači
(1966) - Spie contro il mondo
(1966) - Hledá se Johnny R.
(1965) - Die Rudi Carrell Show
(1965) - V říši Stříbrného lva
(1965) - Vinnetou - Poslední výstřel
(1965) - Twenty-Four Hours to Kill
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1965) - Pyramida boha slunce
(1965) - Poklad Aztéků
(1965) - Peklo Manitoby
(1965) - ...duch a trochu štěstí
(1965) - Divokým Kurdistánem
(1964) - Der Goldene Schuß
(1964) - Žut
(1964) - Vinnetou - Rudý gentleman
(1964) - Victim Five
(1964) - Old Shatterhand
(1963) - Vinnetou
(1963) - Das Todesauge von Ceylon
(1963) - Tajemství indického chrámu
(1963) - Kali-Yug, déesse de la vengeance
(1963) - Frühstück im Doppelbett
(1963) - Il Boia di Venezia
(1962) - Die Unsichtbaren Krallen des Dr. Mabuse
(1962) - Poklad na Stříbrném jezeře
(1962) - Frauenarzt Dr. Sibelius
(1961) - Sulejčin poklad
(1961) - Il Segreto dello sparviero nero
(1961) - Marco Polo
(1961) - Im Stahlnetz des Dr. Mabuse
(1960) - Terrore della maschera rossa
(1960) - Sladký život
(1960) - Robin Hood e i pirati
(1960) - Pirati della costa, I
(1960) - Il Cavaliere dei cento volti
(1959) - La Vengeance du Sarrasin
(1959) - Tales of the Vikings (TV seriál)
(1959) - Mission in Morocco
(1959) - Il Figlio del corsaro rosso
(1958) - Strange Awakening
(1958) - Capitan Fuoco
(1957) - Válečné bubny
(1957) - The Girl in Black Stockings
(1957) - Kožená punčocha
(1957) - Jungle Heat
(1957) - The Girl in the Kremlin
(1956) - Všechny lodě pryč
(1956) - The Price of Fear
(1955) - The Man from Bitter Ridge
(1955) - Duel on the Mississippi
(1954) - The Yellow Mountain
(1954) - La Vendetta dei Tughs
(1954) - Úsvit pirátů
(1954) - Studio 57 (TV seriál)
(1954) - College Capers
(1954) - Climax! (TV seriál)
(1953) - Thunder Over the Plains
(1953) - Tarzan and the She-Devil
(1952) - The Bob Hope Show
(1952) - Reflets de Cannes (TV seriál)
(1952) - That Reminds Me (TV seriál)
(1952) - Tarzan's Savage Fury
(1952) - Battles of Chief Pontiac
(1951) - Screen Snapshots: Jimmy McHugh's Song Party
(1951) - Tarzan v nebezpečí
(1951) - Tales of Tomorrow (TV seriál)
(1951) - No Questions Asked
(1950) - Tarzan and the Slave Girl
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1949) - Tarzan's Magic Fountain
(1948) - Vysněný dům pana Blandingse
(1948) - The Velvet Touch
(1948) - Return of the Bad Men
(1947) - Under the Tonto Rim
(1947) - Neporažená
(1947) - Křížový výslech
(1947) - Farmářova dcera
(1947) - Dick Tracy Meets Gruesome
(1946) - Two Guys from Milwaukee
(1946) - Plášť a dýka
(1946) - Do You Love Me
(1945) - Doll Face
Lex Barker - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1921) Lana Turner - manželka
(*1925) Arlene Dahl - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1930) Jeanne Carmen
(*1930) Mara Corday
(*1928) Nancy Valentine
(*1917) Susan Hayward
(*1942) Heidi Bruhl
(*1934) Ann Smyrner

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Koza

Koza (Země)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.5.1919 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lex Barker 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lex Barker - herec

se narodil 8.5.1919 ve městě Rye, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lex Barker

Dnes se narodili
Spojené státy Courteney Cox
(*1964) herečka, modelka

Spojené státy Helen Hunt
(*1963) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Ice Cube
(*1969) herec, scénárista, rapper

Francie Johnny Hallyday
(*1943) herec, zpěvák, kytarista

Čína Si Ťin-pching
(*1953) politik, generální tajemník, prezident


Lex Barker
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
16°58’
10
 
LunaLuna:
Panna
6°23’
2
 
MerkurMerkur:
Beran
20°40’
9
 
VenušeVenuše:
Blíženci
25°10’
11
 
MarsMars:
Býk
17°14’
10
 
JupiterJupiter:
Rak
12°08’
12
 
SaturnSaturn:
Lev
21°32’
1
 
UranUran:
Ryby
1°21’
8
 
NeptunNeptun:
Lev
6°38’
1
 
PlutoPluto:
Rak
5°00’
12
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
4°57’
5
R
Černá LunaLilith:
Štír
11°43’
4
 
CheirónCheirón:
Beran
5°22’
9
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
24°50’
4
Domy:
Lev
5°25’
Vodnář
5°25’
2:
Lev
25°51’
8:
Vodnář
25°51’
3:
Panna
20°46’
9:
Ryby
20°46’
Váhy
22°07’
Beran
22°07’
5:
Štír
28°48’
Býk
28°48’
6:
Kozoroh
4°43’
Rak
4°43’
Zastoupení živlů:
8xOheňOheň
5xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
13°46’
11
Slun./Luna:
Rak
11°40’
12


Zítra slaví narozeniny
Švédsko král Gustav V.
(*1858) král

Česká republika Jan Železný
(*1966) atlet - oštěpař

Spojené státy Geronimo
(*1829) apačský náčelník, šaman

Spojené státy Teal Swan
(*1984) jasnovidka

Spojené státy Tupac Shakur
(*1971) herec, scénárista, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Ella Fitzgerald
(*1917 - 1996) zpěvačka

Velká Británie James Hunt
(*1947 - 1993) závodník F1

Švýcarsko Ernest Bloch
(*1880 - 1959) hudební skladatel židovského původu

Česká republika Olbram Zoubek
(*1926 - 2017) sochař

Česká republika Josef Topol
(*1935 - 2015) dramatik, překladatel, básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »