strelec

Aldo Maccione
(1977): Latinský milovník

Pohlaví:
Muž
Narození:
27.11. 1935 - 17:20h
Místo:
Turín
Země:
Věk:
83 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Aldo Maccione - Film: Latinský milovník
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1977, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1977 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Aldo Maccione - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - Travaux
(2005) - Rekonstrukce
(2002) - La Leggenda di Al, John e Jack
(1999) - Fetentoni, I
(1997) - La Femme de chambre du Titanic
(1994) - Perdiamoci di vista!
(1991) - Aldo tous risques (TV seriál)
(1989) - Neobyčejná dobrodružství obyčejného tatínka
(1988) - Quando ancora non c'erano i Beatles
(1987) - Jeď do Ria, a zemřeš!
(1985) - Pizzaiolo et Mozzarel
(1984) - Le Cowboy
(1984) - Aldo et Junior
(1983) - Le Bourreau des coeurs
(1982) - T'es folle ou quoi?
(1982) - Te marre pas... c'est pour rire!
(1982) - Porca vacca
(1982) - Plus beau que moi, tu meurs
(1982) - Le Corbillard de Jules
(1981) - Tais-toi quand tu parles!
(1981) - Pourquoi pas nous?
(1981) - La Poliziotta a New York
(1980) - To já ne, to on
(1980) - Jsem fotogenický
(1980) - Fico d'India
(1979) - Tre sotto il lenzuolo
(1979) - Riavanti... Marsch!
(1979) - Horké dívky a prokurátor
(1978) - Les Ringards
(1978) - Jsem nesmělý, ale léčím se
(1977) - Zvíře
(1977) - La Vergine, il toro e il capricorno
(1977) - Taxíkářka
(1977) - Latinský milovník
(1977) - Es pecado... pero me gusta
(1976) - 40 gradi all'ombra del lenzuolo
(1976) - Spogliamoci così senza pudor
(1976) - Le Grand escogriffe
(1976) - Bruciati da cocente passione
(1976) - Le Avventure e gli amori di Scaramouche
(1975) - Gangsterova milenka
(1975) - Frankenstein all'italiana
(1975) - Due cuori, una cappella
(1974) - Professore venga accompagnato dai suoi genitori
(1974) - Il Piatto piange
(1974) - Fischia il sesso
(1974) - Il Colonnello Buttiglione diventa generale
(1973) - Ufficiale non si arrende mai nemmeno di fronte all'evidenza, firmato Colonnello Buttiglione, Un
(1973) - Kam se poděla sedmá rota?
(1972) - Dobrodružství je dobrodružství
(1971) - La Grande maffia
(1970) - Rošťák
(1964) - Magnifici brutos del West, I
Spoluherci ve filmu "Latinský milovník":
(*1948) Stefania Casini

(*1928) Carlo Giuffrè

(*1933) Adriana Asti

(*1922) Luciano Salce

(*1955) Gloria Guida

(*1949) Dayle Haddon

(*1921) Vittorio Caprioli



Tranzitní horoskop (1977)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
4°30’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
23°19’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
27°27’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
18°04’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
22°38’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
4°07’
Býk
21°30’
SaturnSaturn:
Ryby
3°50’
Lev
15°48’
UranUran:
Býk
2°19’
Štír
10°54’
NeptunNeptun:
Panna
16°38’
Střelec
14°40’
PlutoPluto:
Rak
27°14’
Váhy
14°07’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
14°44’
Váhy
29°51’
Černá LunaLilith:
Panna
25°13’
Býk
17°29’
CheirónCheirón:
Blíženci
14°06’
Beran
27°18’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Blíženci
14°11’
4. IC:
Lev
15°51’
7. DSC:
Střelec
14°11’
10. MC:
Vodnář
15°51’

Dnes se narodili
Česká republika Mahulena Bočanová
(*1967) herečka, moderátorka

Spojené státy Queen Latifah
(*1970) herečka, zpěvačka

Spojené státy Jerry Cantrell
(*1966) zpěvák, kytarista z kapely Alice in Chains

Spojené státy John Updike
(*1932) básník, prozaik

Spojené státy Edgar Cayce
(*1877) spisovatel, jasnovidec, prorok


Zítra slaví narozeniny
Německo Bruce Willis
(*1955) herec, zpěvák

Spojené státy Patrick McGoohan
(*1928) herec

Spojené státy Glenn Close
(*1947) herečka

Česká republika Simona Stašová
(*1955) herečka

Německo Adolf Eichmann
(*1906) nacista, válečný zločinec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Němec
(*1936 - 2016) režisér, scénárista, pedagog FAMU

Česká republika Saša Rašilov ml.
(*1936 - 2000)

Spojené státy Chuck Berry
(*1926 - 2017) zpěvák, kytarista

Německo Erich Fromm
(*1900 - 1980) psycholog, humanistický filosof a sociolog

Nizozemsko Gerard Adriaan Heineken
(*1841 - 1893) zakladatel pivní značky Heineken



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »