vodnar

Alex Meneses
(1995): Kissing Miranda

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Chicago, Illinois
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herečka
Alex Meneses - Film: Kissing Miranda
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1995, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1995 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Alex Meneses - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Growing Up Fisher (TV seriál)
(2010) - Outlaw (TV seriál)
(2010) - Gigantic (TV seriál)
(2010) - Boyle Heights
(2009) - Australians Hit Hollywood
(2009) - Smrtící exploze
(2009) - Ruby & the Rockits (TV seriál)
(2009) - Neodvratná pomsta
(2009) - Cleveland show (TV seriál)
(2008) - Xenophobia
(2006) - Veselý prachy
(2006) - Agentura Jasno (TV seriál)
(2005) - Útěk z vězení (TV seriál)
(2005) - Menciův svět (TV seriál)
(2004) - This Just In (TV seriál)
(2003) - 44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu
(2003) - 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2002) - Vzkvétající město (TV seriál)
(2002) - The Round and Round
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2002) - Auto Focus - Muži uprostřed svého kruhu
(2001) - My Father's Love
(2001) - Bob Patterson (TV seriál)
(2000) - The Princess and the Barrio Boy
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Flintstoneovi 2 - Viva Rock Vegas
(2000) - Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
(2000) - The Brothers Garcia (TV seriál)
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - Neviditelná smrt
(1998) - Možná už zítra (TV seriál)
(1998) - Maximum Bob (TV seriál)
(1998) - Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
(1998) - The Hughleys (TV seriál)
(1997) - Žít v nebezpečí
(1997) - Selena
(1997) - Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
(1997) - Head Over Heels (TV seriál)
(1996) - Správná Susan (TV seriál)
(1996) - Snakeland
(1996) - Raymonda má každý rád (TV seriál)
(1996) - Předčasné vydání (TV seriál)
(1995) - Sherman Oaks (TV seriál)
(1995) - Nesmrtelní
(1995) - Kissing Miranda
(1995) - Amanda & the Alien
(1994) - Stickfighter
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - Horká linka (TV seriál)
(1993) - The John Larroquette Show (TV seriál)
(1993) - Doktorka Quinnová (TV seriál)
(1991) - Policie z Palm Beach (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Kissing Miranda":
(*1959) Larry Poindexter

(*1947) Chick Vennera

(*1956) Bryan Cranston

(*1943) Josh Taylor

(*1950) Rosanna DeSoto



Tranzitní horoskop (1995)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
23°34’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
4°43’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
14°46’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
8°58’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
26°40’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
17°54’
Střelec
4°49’
SaturnSaturn:
Ryby
5°54’
Ryby
8°01’
UranUran:
Panna
13°36’
Kozoroh
25°30’
NeptunNeptun:
Štír
19°59’
Kozoroh
22°35’
PlutoPluto:
Panna
15°34’
Štír
29°32’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
19°43’
Štír
11°44’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
13°52’
Býk
29°51’
CheirónCheirón:
Ryby
16°49’
Panna
26°21’

Dnes se narodili
Velká Británie Ewan McGregor
(*1971) herec, scénárista

Spojené státy Christopher Walken
(*1943) herec

Spojené státy Richard Chamberlain
(*1934) herec

Chilská republika Alejandro Amenábar
(*1972) režisér, scénárista, hudební skladatel

Česká republika Jan Potměšil
(*1966) herec


Zítra slaví narozeniny
Čína Toširó Mifune
(*1920) herec

Spojené státy Debbie Reynolds
(*1932) herečka, zpěvačka, tanečnice

Spojené státy Wallace Beery
(*1886) herec, režisér

Spojené státy Method Man
(*1971) herec, rapper

Velká Británie Susan Boyle
(*1961) zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Brandon Lee
(*1965 - 1993) herec, syn legendy bojových filmů Bruce Leeho

Česká republika Egon Erwin Kisch
(*1885 - 1948) spisovatel, reportér

Česká republika Ota Pavel
(*1930 - 1973) spisovatel, novinář a sportovní reportér

Velká Británie Charlotte Brontë
(*1816 - 1855) spisovatelka

Spojené státy Jesse Owens
(*1913 - 1980) americký vrcholový atlet, sprinter, dálkař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »