Diane Kruger wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Diane Kruger
(Diane Heidkrüger)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Algermissen
Země:
Věk:
47 let
Povolání:
herečka, modelka

Diane Kruger - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
15.7.1976 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Diane Kruger 2023, 2024 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2024
Diane Kruger
datum narození 15.7.1976
(herečka, modelka, instagram)

Diane Kruger - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Trinity
(2016) - The Infiltrator
(2015) - Sky
(2015) - Otcové a dcery
(2015) - Maryland
(2014) - The Better Angels
(2013) - The Galapagos Affair: Satan Came to Eden
(2013) - Svedeni a opuštěni
(2013) - The Bridge (TV seriál)
(2013) - Kluci a Guillaume, ke stolu!
(2013) - Hostitel
(2012) - The 17th Annual Critics' Choice Movie Awards
(2012) - Skvělý plán
(2012) - Sbohem, královno
(2011) - Speciální jednotka
(2011) - Neznámý
(2010) - Pieds nus sur les limaces
(2010) - Nádech
(2009) - Pan Nikdo
(2009) - Krycí jméno: Farewell
(2009) - Hanebný pancharti
(2009) - Frajeři
(2008) - Nevinná
(2008) - Hranice nemožného (TV seriál)
(2007) - Xposé
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - Marc Jacobs & Louis Vuitton
(2007) - Sbohem, Bafano
(2007) - Lovci stínů
(2007) - Lovci pokladů: Kniha tajemství
(2007) - Doba temna
(2006) - Ve stínu Beethovena
(2006) - Tygrova brigáda
(2005) - Troy: From Ruins to Reality
(2005) - Šťastné a Veselé
(2005) - Frankie
(2004) - Troy: The Passion of Helen
(2004) - The Making of 'Troy'
(2004) - Troja
(2004) - Narko
(2004) - Miluj mě, prosím
(2004) - Lovci pokladů
(2003) - Na plný plyn
(2003) - Kontra
(2002) - Klavírista
(2002) - Jak řeknete, pane
(2000) - Duelles (TV seriál)
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1998) - Tout le monde en parle
(1992) - Punkt 12 - Das RTL-Mittagsjournal
(1990) - Schmidteinander
(1981) - Wetten, dass..?
(1981) - Entertainment Tonight
(1976) - La nuit des Césars
(1952) - Today
Diane Kruger - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1973) Guillaume Canet - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1969) Norman Reedus
(*1978) Joshua Jackson

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Drak

Drak (Oheň)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.7.1976 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Diane Kruger 2024 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Diane Kruger - herečka, modelka

se narodila 15.7.1976 ve městě Algermissen
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Diane Kruger

Dnes se narodili
Spojené státy William Baldwin
(*1963) herec

Velká Británie Alan Rickman
(*1946) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Jennifer Love Hewitt
(*1979) herečka, zpěvačka, režisérka, tanečnice, scénáristka, textařka

Česká republika Bohumil Švarc st.
(*1926) herec, dabér, voiceover, rozhlasový hlasatel

Česká republika Hana Vagnerová
(*1983) herečka


Diane Kruger
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
23°06’
 
LunaLuna:
Ryby
11°15’
 
MerkurMerkur:
Rak
22°58’
 
VenušeVenuše:
Lev
0°38’
 
MarsMars:
Panna
5°10’
 
JupiterJupiter:
Býk
24°47’
 
SaturnSaturn:
Lev
4°44’
 
UranUran:
Štír
3°02’
 
NeptunNeptun:
Střelec
11°34’
R
PlutoPluto:
Váhy
9°07’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
8°51’
R
Černá LunaLilith:
Beran
28°40’
 
CheirónCheirón:
Býk
1°43’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
1xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Drew Barrymore
(*1975) herečka, režisérka

Spojené státy Kyle MacLachlan
(*1959) herec

Rakousko Niki Lauda
(*1949) podnikatel, pilot f1, letec, herec

Velká Británie James Blunt
(*1974) zpěvák, textař

Spojené státy George Washington
(*1732) americký voják a politik, první prezident USA


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Malcolm X
(*1925 - 1965) herec

Nizozemsko Baruch Spinoza
(*1632 - 1677) filosof židovského původu, spisovatel

Spojené státy Robin Moore
(*1925 - 2008) scénárista, spisovatel

Rusko Michail Alexandrovič Šolochov
(*1905 - 1984) spisovatel

Kanada Frederick Banting
(*1891 - 1941) kanadský lékař, objevitel inzulinu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »