vahy

Ang Lee
(2007): Světla! Akce! Hudba!

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Pching-tung
Země:
Věk:
64 let
Povolání:
režisér, scénárista, herec
Ang Lee - Film: Světla! Akce! Hudba!
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2007, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2007 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ang Lee - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Ang Lee - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Světla! Akce! Hudba!":
(*1957) Spike Lee

(*1952) Julie Taymor

(*1957) Mira Nair

(*1960) Rachel Portman

(*1954) Elliot Goldenthal

(*1933) John Barry

(*1955) Carter Burwell

(*1937) David Shire

(*1951) Gustavo Santaolalla

(*1962) Terence Blanchard



Tranzitní horoskop (2007)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
29°32’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
23°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
12°54’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
29°58’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
1°17’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
28°58’
Střelec
8°17’
SaturnSaturn:
Štír
10°34’
Lev
24°26’
UranUran:
Rak
27°39’
Ryby
11°33’
NeptunNeptun:
Váhy
25°56’
Vodnář
18°07’
PlutoPluto:
Lev
26°28’
Střelec
27°02’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
9°06’
Ryby
19°38’
Černá LunaLilith:
Štír
14°38’
Váhy
8°08’
CheirónCheirón:
Kozoroh
23°24’
Vodnář
7°49’

Dnes se narodili
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Vittorio De Sica
(*1901 - 1974) režisér, scénárista, herec

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884 - 1957) československý komunistický politik, odborový předák

Česká republika Miroslav Plzák
(*1925 - 2010) publicista, psychiatr a propagátor nových metod v psychoterapii a poradenství

Itálie Gioachino Rossini
(*1792 - 1868) skladatel

U.S. Virgin Islands Camille Pissarro
(*1830 - 1903) francouzský impresionistický malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »