Spike Lee wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Spike Lee
(Shelton Jackson Lee)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Atlanta, Georgie
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
režisér, herec

Spike Lee - Horoskop, Vztahy, Režijní filmografie

Datum narození:
20.3.1957 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Spike Lee 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Spike Lee
datum narození 20.3.1957
(režisér, herec, instagram)

Spike Lee - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Michael Jackson's Journey from Motown to Off the Wall
(2015) - Chi-Raq
(2014) - Eminem feat. Nate Ruess - Headlights (hudební videoklip)
(2014) - Katt Williams: Za všechny prachy
(2014) - Da Sweet Blood of Jesus
(2013) - Mike Tyson: Naprostá pravda
(2013) - Oldboy
(2012) - Michael Jackson: Bad 25
(2012) - Red Hook Summer
(2011) - Da Brick (TV seriál)
(2010) - If God Is Willing and da Creek Don't Rise (TV seriál)
(2009) - Kobe Doin' Work
(2009) - Passing Strange
(2008) - Buffalo Soldiers: Odvaha a přátelství
(2007) - M.O.N.Y.
(2007) - Lovers & Haters
(2006) - Hurikán Katrina: rekviem o čtyřech dějstvích (TV seriál)
(2006) - Žralok (TV seriál)
(2006) - Spojenec
(2005) - Neviditelné děti
(2005) - Jesus Children of America
(2004) - Sucker Free City
(2004) - Nesnáší mne
(2002) - Jim Brown All American
(2002) - 25. hodina
(2002) - Dalších deset minut
(2001) - A Huey P. Newton Story
(2001) - The Concert for New York City (koncert)
(2001) - Come Rain or Come Shine
(2000) - V království komiků
(2000) - Síla klamu
(2000) - And Ya Don't Stop: Hip Hop's Greatest Videos, Vol. 1
(1999) - Pavarotti & Friends 99 for Guatemala and Kosovo (koncert)
(1999) - Krvavé léto v New Yorku
(1998) - Pavarotti & Friends for the Children of Liberia (koncert)
(1998) - Nejlepší hráč
(1998) - Freak
(1997) - 4 děvčátka
(1996) - Dlouhá jízda
(1995) - Lumière & spol.
(1995) - Hra se smrtí
(1994) - Crooklyn
(1993) - Naughty By Nature: Hip Hop Hooray (hudební videoklip)
(1992) - Malcolm X
(1991) - Tropická horečka
(1990) - Mý lepší blues
(1989) - Jednej správně
(1988) - Blázinec ve škole
(1986) - Ona to musí mít
(1983) - Joe's Bed-Stuy Barbershop: We Cut Heads
(1981) - Sarah
(1980) - The Answer
(1977) - Last Hustle in Brooklyn

Spike Lee - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Spike Lee - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Champs
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2014) - HuffPost Live Conversations
(2013) - Rokenrolová síň slávy 2013
(2013) - Pavarotti - hlas pro věčnost
(2012) - Hollywood Renegade
(2012) - Red Hook Summer
(2010) - A Man's Story
(2010) - Kdo myslíte, že jste? (TV seriál)
(2009) - The Brian McKnight Show
(2009) - Bring Your 'A' Game
(2008) - 40 x 15
(2007) - Světla! Akce! Hudba!
(2007) - AFI's 100 Years... 100 Movies: 10th Anniversary Edition
(2006) - 2006 MTV Movie Awards
(2006) - The 2006 Black Movie Awards
(2006) - Hurikán Katrina: rekviem o čtyřech dějstvích (TV seriál)
(2005) - Through the Fire
(2005) - Movies That Shook the World (TV seriál)
(2005) - How to Eat Your Watermelon in White Company (and Enjoy It)
(2005) - Bez režie
(2004) - Tavis Smiley
(2004) - The Difference
(2003) - Real Time with Bill Maher
(2003) - Spike Lee's '25th Hour': The Evolution of an American Filmmaker
(2002) - New York at the Movies
(2002) - The Making and Meaning of 'We Are Family'
(2001) - The Making of 'Bamboozled'
(2001) - Ve tři ráno
(2000) - Michael Jordan to the Max
(2000) - Famous
(2000) - The Directors: Spike Lee
(1999) - Film-Fest DVD: Issue 2 - Cannes
(1999) - Krvavé léto v New Yorku
(1998) - Wie man die Leute von ihrem Geld trennt
(1998) - Pavarotti & Friends for the Children of Liberia (koncert)
(1998) - The Fine Art of Separating People from Their Money
(1996) - This Week
(1996) - Muhammad Ali: Na vrcholu
(1995) - American Cinema (TV seriál)
(1995) - Lumière & spol.
(1995) - Hra se smrtí
(1994) - Hoop Dreams
(1994) - A Century of Cinema
(1994) - Drop Squad
(1994) - Crooklyn
(1993) - Naughty By Nature: Hip Hop Hooray (hudební videoklip)
(1993) - Seven Songs for Malcolm X
(1993) - The Last Party
(1993) - Abbey Lincoln: You Gotta Pay the Band
(1992) - Our Hollywood Education
(1992) - Oliver Stone
(1992) - Adieu, Babylone!
(1992) - Malcolm X
(1991) - The Charlie Rose Show
(1991) - Tropická horečka
(1991) - Lonely in America
(1990) - Mý lepší blues
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1989) - Making 'Do the Right Thing'
(1989) - Decade
(1989) - Jednej správně
(1988) - Blázinec ve škole
(1986) - Ona to musí mít
(1982) - Ebony/Jet Showcase
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - Newsnight
Spike Lee - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Kohout

Kohout (Oheň)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.3.1957 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Spike Lee 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Spike Lee - režisér, herec

se narodil 20.3.1957 ve městě Atlanta, Georgie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Spike Lee

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Martin
(*1945) herec, scénárista, režisér, skladatel

Spojené státy Halle Berry
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Marcia Gay Harden
(*1959) herečka

Francie Romane Bohringer
(*1973) herečka, režisérka, módní návrhářka

Ukrajina Mila Kunis
(*1983) herečka


Spike Lee
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
29°36’
 
LunaLuna:
Štír
27°51’
 
MerkurMerkur:
Ryby
29°21’
 
VenušeVenuše:
Ryby
23°13’
 
MarsMars:
Blíženci
1°38’
 
JupiterJupiter:
Panna
26°31’
R
SaturnSaturn:
Střelec
14°17’
 
UranUran:
Lev
3°03’
R
NeptunNeptun:
Štír
2°03’
R
PlutoPluto:
Lev
28°29’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
22°33’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
22°27’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
15°22’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
1xVzduchVzduch
8xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ben Affleck
(*1972) herec, scénárista, režisér

Mexiko Alejandro González Iñárritu
(*1963) režisér, scénárista

Velká Británie Nigel Terry
(*1945) herec, představitel krále Artuše z Excaliburu

Spojené státy Joe Jonas
(*1989) herec, zpěvák, model, hudebník, kytarista, pianista

Spojené státy Jennifer Lawrence
(*1990) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy George Oppenheimer
(*1900 - 1977) scénárista

Česká republika Jiří Adamíra
(*1926 - 1993) herec

Německo Konstantin von Neurath
(*1873 - 1956) generál, diplomat

Česká republika Miki Volek
(*1943 - 1996) zpěvák, hudebník

Itálie Diego Fabbri
(*1911 - 1980) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »