ryby

Anja Knauer
(1997): Pobřežní stráž (TV seriál)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Hamburk
Země:
Věk:
41 let
Povolání:
herečka
Anja Knauer - Film: Pobřežní stráž (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1997, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1997 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Anja Knauer - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Rosamunde Pilcher – Ein Doktor & drei Frauen
(2016) - Inga Lindström – Liebe lebt weiter
(2016) - Gut zu Vögeln
(2013) - Tödliche Versuchung
(2012) - Der Sandmann
(2012) - Liebe, Babys und gestohlenes Glück
(2012) - Im Alleingang - Die Stunde der Krähen
(2011) - Spreewaldkrimi - Die Tränen der Fische
(2011) - Die Letzte Lüge
(2011) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: In der Schusslinie
(2010) - Kommissar LaBréa - Todesträume am Montparnasse
(2010) - Kommissar LaBréa - Mord in der Rue St. Lazare
(2010) - Ein Starkes Team - Dschungelkampf
(2010) - Dva muži zákona (TV seriál)
(2009) - Résiste - Aufstand der Praktikanten
(2009) - Pfarrer Braun - Im Namen von Rose
(2009) - Meine Tochter und der Millionär
(2008) - Zkáza lodi Gustloff
(2008) - Volles Haus (TV seriál)
(2008) - Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
(2008) - Deník doktorky (TV seriál)
(2007) - Policie Hamburk (TV seriál)
(2007) - Hilfe, die Familie kommt!
(2006) - Cornwallská romance
(2006) - Auf ewig und einen Tag
(2005) - Tsunami
(2005) - Loď snů - Burma / Myanmar
(2005) - Der Staatsanwalt (TV seriál)
(2005) - Daleko od ráje
(2004) - Ženy ze zámku
(2004) - Rodina doktora Kleista (TV seriál)
(2004) - Pod bílými plachtami: Kompas lásky
(2004) - Moře lásky: Vítr nad skalisky
(2003) - Otec Braun (TV seriál)
(2003) - Kámoši, holky a prachy
(2003) - Annas Heimkehr
(2001) - Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
(2001) - SOS Barracuda: Lovec dívek
(2001) - Lenya - Die größte Kriegerin aller Zeiten
(2001) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Zwischen allen Stühlen
(2000) - Küss mich, Frosch
(1999) - TV total
(1999) - Strandclique, Die (TV seriál)
(1999) - Strach v mém srdci
(1999) - Kriminálka Kolín (TV seriál)
(1999) - Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
(1998) - In aller Freundschaft (TV seriál)
(1997) - Pobřežní stráž (TV seriál)
(1997) - Frühstück zu viert
(1997) - Die Schule am See (TV seriál)
(1996) - Zámecký hotel Orth (TV seriál)
(1996) - Kobra 11 (TV seriál)
(1995) - Šimpanz Charly (TV seriál)
(1995) - Stefanie (TV seriál)
(1995) - Dr. Stefan Frank (TV seriál)
(1994) - Ve jménu zákona (TV seriál)
(1981) - Případ pro dva (TV seriál)
(1981) - Das Traumschiff (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Pobřežní stráž (TV seriál)":
(*1967) Julia Bremermann

(*1972) Stefanie Schmid

(*1943) Gisela Hahn

(*1935) Rolf Becker

(*1948) Krystian Martinek

(*1978) Jasmin Gerat

(*1971) Katja Woywood

(*1984) Julie Engelbrecht

(*1970) Suzan Anbeh

(*1930) Maria Sebaldt

(*1965) Sabine Petzl

(*1969) Manou Lubowski

(*1968) Jan Sosniok

(*1969) Ursula Buschhorn

(*1952) Nick Wilder

(*1970) Thomas Scharff

(*1978) Tom Beck

(*1977) Judith Hildebrandt

(*1976) Raphaël Vogt

(*1984) Martin Goeres

(*1958) Dieter Moor

(*1982) Henriette Richter-Röhl

(*1963) Bettina Kupfer

(*1976) Kristian Kiehling

(*1949) Peter Kern

(*1949) Arend Agthe (režisér)

(*1963) Astrid M. Fünderich

(*1938) Hans Peter Hallwachs

(*1963) Markus Rosenmüller (režisér)

(*1944) Volker Lechtenbrink

(*1965) Rainer Strecker

(*1976) Kai Schumann

(*1965) Roswitha Meyer

(*1973) Daniel Krauss

(*1972) Johann von Bülow

(*1981) Janin Reinhardt

(*1989) Sonja Gerhardt

(*1966) Mignon Remé

(*1973) Alexander Beyer

(*1979) Vinzenz Kiefer

(*1963) Thomas Huber

(*1970) Marco Girnth

(*1965) Detlef Bothe

(*1980) Hubertus Grimm

(*1978) Mira Bartuschek

(*1986) Constantin von Jascheroff

(*1966) Dennenesch Zoudé

(*1952) Alexander Radszun

(*1939) Raimund Harmstorf

(*1942) Manfred Zapatka

(*1988) Ludwig Trepte

(*1981) Alissa Jung

(*1969) Marcus Mittermeier

(*1981) Ivonne Schönherr

(*1965) Patrik Fichte

(*1975) Tobias Oertel

(*1944) Petra Kelling

(*1980) Hannes Wegener

(*1957) Oliver Stritzel

(*1981) Pheline Roggan

(*1987) Florian Bartholomäi

(*1959) Andreas Wisniewski

(*1969) Tom Mikulla

(*1957) Hans Heller

(*1982) Christoph Letkowski

(*1974) Julia Thurnau

(*1980) Nina-Friederike Gnädig

(*1964) Saskia Valencia

(*1971) Julian Weigend

(*1991) Henriette Confurius

(*1979) Rike Schmid

(*1973) Andreas Günther

(*1959) Yevgeni Sitokhin

(*1989) Kai-Peter Malina

(*1976) Florian Panzner

(*1960) Victoria Trauttmansdorff

(*1963) Peter Davor

(*1981) Adrian Topol

(*1977) Manuel Witting

(*1972) Anne Brendler

(*1966) Kai Scheve

(*1984) Wanda Perdelwitz

(*1972) Ulrike C. Tscharre

(*1968) Bjarne Mädel

(*1976) Rhea Harder

(*1979) Luise Bähr

(*1972) Florian Froschmayer (režisér)

(*1972) Florian Froschmayer

(*1962) Ingo Naujoks

(*1976) Natalie O'Hara

(*1971) Janek Rieke

(*1975) Angela Sandritter

(*1965) Jale Arikan

(*1951) Stephan Schwartz

(*1983) Maxi Warwel

(*1977) Bettina Lamprecht

(*1953) Gottfried Vollmer

(*1984) Stephanie Stumph

(*1977) André Röhner



Tranzitní horoskop (1997)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
27°17’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
20°22’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
7°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
17°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
14°41’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
29°05’
Kozoroh
25°17’
SaturnSaturn:
Panna
9°14’
Beran
1°21’
UranUran:
Štír
20°47’
Vodnář
3°17’
NeptunNeptun:
Střelec
20°29’
Kozoroh
26°50’
PlutoPluto:
Váhy
18°25’
Střelec
4°24’
S.UzelS.Uzel:
Panna
17°10’
Váhy
3°01’
Černá LunaLilith:
Lev
17°27’
Lev
21°28’
CheirónCheirón:
Býk
6°48’
Štír
0°15’

Dnes se narodili
Spojené státy Kristen Stewart
(*1990) herečka

Spojené státy Dennis Quaid
(*1954) herec, scénárista, režisér

Česká republika Vlasta Burian
(*1891) herec, divadelní ředitel, sportovec

Francie Jean-Paul Belmondo
(*1933) herec

Spojené státy Jesse McCartney
(*1987) herec, zpěvák, model, textař


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steven Seagal
(*1952) herec, režisér

Švédsko Max von Sydow
(*1929) herec

Česká republika Jaroslava Obermaierová
(*1946) herečka

Egypt Omar Sharif
(*1932) herec

Česko-Slovensko Zdeněk Pohlreich
(*1957) šéfkuchař, gastronom, moderátor, podnikatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sidney Lumet
(*1924 - 2011) režisér, herec, scenárista, producent, spisovatel

Česká republika Egon Bondy
(*1930 - 2007) básník, filosof, inspirátor českého undergroundu

Velká Británie D. G. Rossetti
(*1828 - 1882) anglický malíř a básník italského původu

Spojené státy Frank Lloyd Wright
(*1867 - 1959) jeden z nejvýznamnějších amerických architektů

Česká republika Jiří Ornest
(*1946 - 2017) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »