Anja Knauer wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Anja Knauer

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Hamburk
Země:
Věk:
41 let
Povolání:
herečka

Anja Knauer - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
18.3.1979 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Anja Knauer 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Anja Knauer
datum narození 18.3.1979
(herečka, instagram)

Anja Knauer - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Rosamunde Pilcher – Ein Doktor & drei Frauen
(2016) - Inga Lindström – Liebe lebt weiter
(2016) - Gut zu Vögeln
(2013) - Tödliche Versuchung
(2012) - Der Sandmann
(2012) - Liebe, Babys und gestohlenes Glück
(2012) - Im Alleingang - Die Stunde der Krähen
(2011) - Spreewaldkrimi - Die Tränen der Fische
(2011) - Die Letzte Lüge
(2011) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: In der Schusslinie
(2010) - Kommissar LaBréa - Todesträume am Montparnasse
(2010) - Kommissar LaBréa - Mord in der Rue St. Lazare
(2010) - Ein Starkes Team - Dschungelkampf
(2010) - Dva muži zákona (TV seriál)
(2009) - Résiste - Aufstand der Praktikanten
(2009) - Pfarrer Braun - Im Namen von Rose
(2009) - Meine Tochter und der Millionär
(2008) - Zkáza lodi Gustloff
(2008) - Volles Haus (TV seriál)
(2008) - Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
(2008) - Deník doktorky (TV seriál)
(2007) - Policie Hamburk (TV seriál)
(2007) - Hilfe, die Familie kommt!
(2006) - Cornwallská romance
(2006) - Auf ewig und einen Tag
(2005) - Tsunami
(2005) - Loď snů - Burma / Myanmar
(2005) - Der Staatsanwalt (TV seriál)
(2005) - Daleko od ráje
(2004) - Ženy ze zámku
(2004) - Rodina doktora Kleista (TV seriál)
(2004) - Pod bílými plachtami: Kompas lásky
(2004) - Moře lásky: Vítr nad skalisky
(2003) - Otec Braun (TV seriál)
(2003) - Kámoši, holky a prachy
(2003) - Annas Heimkehr
(2001) - Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
(2001) - SOS Barracuda: Lovec dívek
(2001) - Lenya - Die größte Kriegerin aller Zeiten
(2001) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Zwischen allen Stühlen
(2000) - Küss mich, Frosch
(1999) - TV total
(1999) - Strandclique, Die (TV seriál)
(1999) - Strach v mém srdci
(1999) - Kriminálka Kolín (TV seriál)
(1999) - Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
(1998) - In aller Freundschaft (TV seriál)
(1997) - Pobřežní stráž (TV seriál)
(1997) - Frühstück zu viert
(1997) - Die Schule am See (TV seriál)
(1996) - Zámecký hotel Orth (TV seriál)
(1996) - Kobra 11 (TV seriál)
(1995) - Šimpanz Charly (TV seriál)
(1995) - Stefanie (TV seriál)
(1995) - Dr. Stefan Frank (TV seriál)
(1994) - Ve jménu zákona (TV seriál)
(1981) - Případ pro dva (TV seriál)
(1981) - Das Traumschiff (TV seriál)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Koza

Koza (Země)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.3.1979 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Anja Knauer 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Anja Knauer - herečka

se narodila 18.3.1979 ve městě Hamburk
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Anja Knauer

Dnes se narodili
Spojené státy Erika Eleniak
(*1969) herečka

Česká republika Michal Dlouhý
(*1968) herec

Česká republika Petra Martincová
(*1968) herečka, moderátorka

Itálie Michelangelo Antonioni
(*1912) režisér, scénárista, spisovatel

Jižní Korea Kim Ki-duk
(*1934) režisér


Anja Knauer
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
27°17’
 
LunaLuna:
Štír
20°22’
 
MerkurMerkur:
Beran
7°42’
R
VenušeVenuše:
Vodnář
17°21’
 
MarsMars:
Ryby
14°41’
 
JupiterJupiter:
Rak
29°05’
R
SaturnSaturn:
Panna
9°14’
R
UranUran:
Štír
20°47’
R
NeptunNeptun:
Střelec
20°29’
 
PlutoPluto:
Váhy
18°25’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
17°10’
R
Černá LunaLilith:
Lev
17°27’
 
CheirónCheirón:
Býk
6°48’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921) herečka

Itálie Monica Bellucci
(*1964) herečka, módná návrhárka

Spojené státy Fran Drescher
(*1957) herečka, scénáristka, bavička, aktivistka

Spojené státy Truman Capote
(*1924) spisovatel, herec a novinář

Francie Marion Cotillard
(*1975) herečka, zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Tony Curtis
(*1925 - 2010) herec

Spojené státy Roy Lichtenstein
(*1923 - 1997) umělec, malíř a sochař popartu

Česká republika Jiří Krytinář
(*1947 - 2015) nejmenší český herec s výškou 124 cm

Spojené státy Charles Addams
(*1912 - 1988) kreslíř, ilustrátor, umělec, autor komiksů, tvůrce postav Addamsovy rodiny

Francie Rudolf Diesel
(*1858 - 1913) vynálezce



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »