beran

Anna Gurji
(2008): Cinka Panna

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Tbilisi
Země:
Věk:
29 let
Povolání:
herečka
Anna Gurji - Film: Cinka Panna
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2008, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2008 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Anna Gurji - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Cinka Panna":
(*1965) Martin Dejdar

(*1952) Zuzana Kronerová

(*1955) Jozef Vajda

(*1943) Martin Huba

(*1953) Dušan Rapoš (režisér)

(*1949) Marián Slovák

(*1969) Adrian Jastraban

(*1979) Lucia Gažiová

(*1954) Ján Zachar

(*1963) Peter Gábor

(*1945) Ján Ďuriš (kameraman)



Tranzitní horoskop (2008)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
11°15’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
7°22’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
28°23’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
16°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
29°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
3°33’
Kozoroh
3°07’
SaturnSaturn:
Vodnář
5°11’
Panna
8°24’
UranUran:
Kozoroh
13°41’
Ryby
15°22’
NeptunNeptun:
Kozoroh
16°40’
Vodnář
20°16’
PlutoPluto:
Štír
19°58’
Střelec
29°09’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
24°20’
Ryby
0°18’
Černá LunaLilith:
Střelec
27°17’
Štír
18°49’
CheirónCheirón:
Rak
21°11’
Vodnář
13°15’

Dnes se narodili
Spojené státy John Gavin
(*1931) herec, politik, ambasádor

Spojené státy Patricia Arquette
(*1968) herečka, režisérka

Kanada Mary Pickford
(*1892) herečka, režisérka

Česká republika Iveta Bartošová
(*1966) herečka, zpěvačka

Česká republika Michaela Kuklová
(*1968) herečka, modelka, dabérka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kristen Stewart
(*1990) herečka

Spojené státy Dennis Quaid
(*1954) herec, scénárista, režisér

Česká republika Vlasta Burian
(*1891) herec, divadelní ředitel, sportovec

Francie Jean-Paul Belmondo
(*1933) herec

Spojené státy Jesse McCartney
(*1987) herec, zpěvák, model, textař


Výročí úmrtí dnes mají
Slovensko Juraj Herz
(*1934 - 2018) režisér, herec

Španělsko Pablo Picasso
(*1881 - 1973) malíř

Spojené státy Annette Funicello
(*1942 - 2013) herečka, zpěvačka

Francie Pierre Dumont
(*1884 - 1936) malíř

Velká Británie Margaret Thatcher
(*1925 - 2013) politička, předsedkyně britské vlády, Železná lady



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »