Marián Slovák wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Marián Slovák

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1949 (?)
Země:
Věk:
72 let
Povolání:
herec

Marián Slovák - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1949 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Marián Slovák 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Marián Slovák
datum narození v roce *1949
(herec, instagram)

Marián Slovák - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zoo (TV seriál)
(2014) - Superhrdinovia (TV seriál)
(2014) - Doktori (TV seriál)
(2014) - Divoké kone (TV seriál)
(2013) - Kolonáda (TV seriál)
(2012) - Staroslovanské kultúrne centrá (TV seriál)
(2012) - Zradení
(2012) - Búrlivé víno (TV seriál)
(2011) - Televízia po slovensky (TV seriál)
(2011) - Děvínský masakr
(2011) - Zlomok sekundy (TV seriál)
(2011) - Mŕtvola musí zomrieť
(2011) - Druhý život (TV seriál)
(2010) - Kriminálka Staré Město (TV seriál)
(2009) - Nedodržený slib
(2008) - Chodili sme spolu
(2008) - Cinka Panna
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Slovenský bigbít (TV seriál)
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
(2006) - Zima kúzelníkov
(2006) - Susedia (TV seriál)
(2004) - Financoval som Slovenské národné povstanie
(2003) - Na streche
(2000) - Zámok na juhu
(2000) - Prekliaty služobník lásky
(1999) - Variácie
(1999) - Rozum nadovšetko
(1999) - Kráľovská hra
(1998) - Za mestskými múrmi (TV seriál)
(1997) - Nech hodí kameňom
(1997) - Čaro múdrosti a lásky
(1996) - Hudobné spomienky - Vzkriesenie
(1996) - Zázračná láska
(1996) - Vyššia moc
(1996) - Všetci ľudia budú bratia
(1996) - Suzanne
(1996) - Strigôňove prázdniny (TV seriál)
(1995) - Storočie pred kamerou (TV seriál)
(1995) - Škriatok (TV seriál)
(1994) - Zlatohláska
(1994) - Trýzeň svedomia
(1994) - Sny podľa Renoira
(1994) - Konec velkých prázdnin (TV seriál)
(1994) - Diagnóza: vajíčko
(1994) - Čierny mních
(1993) - Zlý žart
(1993) - Prípad na vidieku
(1993) - Jakubov rebrík
(1993) - Divadelná pieseň (divadelní záznam)
(1992) - Zrkadlo
(1992) - Lákavé stredisko rýchleho vytriezvenia
(1992) - Európa, moja láska
(1991) - Tajomstvo alchymistu Storitza
(1991) - Rozruch na onkológii
(1991) - Havran
(1991) - Dlhá cesta domov
(1991) - Čerti nespia
(1991) - Amonina pomsta
(1990) - Piata pečať
(1989) - Ulice bez mena
(1989) - Tanec nad plačom
(1989) - Reverend
(1989) - Kamene
(1988) - Trubadúri z pendloviek
(1988) - Štek
(1988) - Synovec strýkom
(1988) - Solúnski bratia
(1988) - Samo, kupec a kráľ
(1988) - Prípad poručíka Seeborna
(1988) - Omyl doktora Moresiniho
(1988) - Katarínka z Heilbronnu (divadelní záznam)
(1987) - Vytriezvenie
(1987) - Tá tajovská voda mútna
(1987) - Noc pred Kračúnom
(1986) - Prvý deň podpredsedu
(1986) - Požičiam si koňa
(1986) - Meštiak šľachticom (divadelní záznam)
(1986) - Fotograf
(1986) - Eygletiérovci
(1986) - Alžbetin dvor (TV seriál)
(1985) - Tretí šarkan
(1985) - Rozprávanie kvetu kamélie
(1985) - Obyčajný deň
(1985) - Môj medvedík Móric (TV seriál)
(1985) - Mlynárka z Arcosu
(1985) - Mišo
(1985) - Meč Kusanagi
(1985) - Dym nad horou
(1984) - Stretnutie pod starou píniou
(1984) - Staviteľ Solness
(1984) - Profesionál života
(1984) - O mužoch, ženách a deťoch
(1983) - Zlatá rybka
(1983) - Princezná a mesiac
(1983) - Mŕtvi učia živých
(1983) - Magma
(1983) - Farebný bazár
(1982) - Život bez konca (TV seriál)
(1982) - Zimný semester
(1982) - Najkrajší kvet
(1982) - Krásna múdrosť
(1982) - Dievčatko z predmestia
(1982) - Cukor
(1981) - Tá dáma
(1981) - Nápadníci
(1981) - Hlúpa rozprávka
(1980) - Stretnutie so šansónom
(1980) - Zbraně noci - síla dne
(1980) - Zbožňovaná
(1980) - Príčina katastrofy náhodná
(1980) - Nebezpečné známosti
(1980) - More v kvapke vody
(1980) - Falošný peniaz
(1980) - Dnes z tretej strany
(1979) - Svadba Arneho Jurgu
(1979) - Ráno pod mesiacom
(1979) - Prvá vina odpustená
(1979) - Frndolína
(1978) - Výmysly uja elektróna (TV seriál)
(1978) - Už viem, čo urobím
(1978) - Sladké bezvládie
(1978) - Parížsky život
(1978) - Bendžo kvintet
(1977) - Smrť malomeštiaka
(1977) - Oko za oko (divadelní záznam)
(1977) - Ako sa Štrbania s Važťanmi o bujaka Šándora pasovali
(1976) - Páva
(1976) - Panda
(1976) - Milosrdný čas
(1976) - Lakmus
(1975) - Nepokojná láska (TV seriál)
(1975) - Náušnice
(1974) - Sezam,otvor sa!
(1971) - Sulamit
(1971) - Ivko a jeho mať

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Krysa

Krysa (Země)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Marián Slovák 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Marián Slovák - herec

se narodil v roce *1949 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Marián Slovák

Dnes se narodili
Česká republika Václav Svoboda
(*1964) herec

Spojené státy Aaliyah
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Josef Skupa
(*1892) režisér, výtvarník, loutkař, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka

Velká Británie Kate Moss
(*1974) zpěvačka, modelka

Velká Británie Atticus Ross
(*1968) hudební skladatel soundtracků


Marián Slovák
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
17°54’
 
LunaLuna:
Beran
28°57’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
3°21’
 
VenušeVenuše:
Střelec
23°54’
 
MarsMars:
Vodnář
2°56’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
12°06’
 
SaturnSaturn:
Panna
5°44’
R
UranUran:
Blíženci
27°44’
R
NeptunNeptun:
Váhy
15°09’
 
PlutoPluto:
Lev
15°59’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
1°02’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
19°07’
 
CheirónCheirón:
Střelec
4°56’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
4xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Kanada Jim Carrey
(*1962) herec, komik

Spojené státy James Earl Jones
(*1931) herec

Spojené státy Muhammad Ali
(*1942) boxer

Spojené státy Michelle Obama
(*1964) první dáma USA

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Carole Lombard
(*1908 - 1942) herečka

Česká republika Marie Majerová
(*1882 - 1967) spisovatelka, novinářka

Spojené státy Albert Fish
(*1870 - 1936) sériový vrah, kanibal

Francie Edmond About
(*1828 - 1885) spisovatel, novinář a kritik umění

Spojené státy Tom Archia
(*1919 - 1977) hudebník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »