beran

Arvo Viitanen
(1958): Hiihdon MM-kilpailut Salpausselällä

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Uurainen
Země:
Věk:
† 75 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Arvo Viitanen - Film: Hiihdon MM-kilpailut Salpausselällä
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1958, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1958 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Arvo Viitanen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Hiihdon MM-kilpailut Salpausselällä":
(*1900) Urho Kekkonen

(*1930) Gunder Gundersen

(*1925) Veikko Hakulinen

(*1932) Kalevi Hämäläinen

(*1929) Sixten Jernberg

(*1930) Pavel Kolčin

(*1928) Paavo Korhonen

(*1906) Ali Koskimaa

(*1928) Veikko Räsänen

(*1926) Sverre Stenersen

(*1930) Arto Tiainen



Tranzitní horoskop (1958)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
22°18’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
22°40’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
11°05’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
7°36’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
22°45’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
19°50’
Váhy
28°38’
SaturnSaturn:
Váhy
29°32’
Střelec
19°29’
UranUran:
Ryby
19°25’
Lev
10°47’
NeptunNeptun:
Lev
17°39’
Štír
4°26’
PlutoPluto:
Rak
10°18’
Panna
2°07’
S.UzelS.Uzel:
Lev
29°35’
Štír
7°21’
Černá LunaLilith:
Blíženci
2°16’
Ryby
24°32’
CheirónCheirón:
Beran
20°36’
Vodnář
14°52’

Dnes se narodili
Velká Británie Ewan McGregor
(*1971) herec, scénárista

Spojené státy Christopher Walken
(*1943) herec

Spojené státy Richard Chamberlain
(*1934) herec

Chilská republika Alejandro Amenábar
(*1972) režisér, scénárista, hudební skladatel

Česká republika Jan Potměšil
(*1966) herec


Zítra slaví narozeniny
Čína Toširó Mifune
(*1920) herec

Spojené státy Debbie Reynolds
(*1932) herečka, zpěvačka, tanečnice

Spojené státy Wallace Beery
(*1886) herec, režisér

Spojené státy Method Man
(*1971) herec, rapper

Velká Británie Susan Boyle
(*1961) zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Brandon Lee
(*1965 - 1993) herec, syn legendy bojových filmů Bruce Leeho

Česká republika Egon Erwin Kisch
(*1885 - 1948) spisovatel, reportér

Česká republika Ota Pavel
(*1930 - 1973) spisovatel, novinář a sportovní reportér

Velká Británie Charlotte Brontë
(*1816 - 1855) spisovatelka

Spojené státy Jesse Owens
(*1913 - 1980) americký vrcholový atlet, sprinter, dálkař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »