panna

Bessie Love
(1951): Není cesty v oblacích

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Midland, Texas
Země:
Věk:
† 87 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka
Bessie Love - Film: Není cesty v oblacích
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1951, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1951 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Bessie Love - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2004) - Broadway: The American Musical (TV seriál)
(1983) - Hlad
(1981) - Rudí
(1981) - Ragtime
(1981) - Milenec Lady Chatterleyové
(1980) - Hollywood (TV seriál)
(1978) - Edward & Mrs. Simpson (TV seriál)
(1977) - The Hollywood Greats (TV seriál)
(1977) - Gulliverovy cesty
(1976) - Hotel Ritz
(1975) - Shades of Greene (TV seriál)
(1974) - Vampyres
(1974) - Mousey
(1973) - Pollyanna (TV seriál)
(1971) - Mizerná neděle
(1971) - Catlow
(1970) - Looks Familiar
(1970) - Kate (TV seriál)
(1970) - From a Bird's Eye View (TV seriál)
(1969) - W. Somerset Maugham (TV seriál)
(1969) - V tajné službě Jejího veličenstva
(1969) - Randall a Hopkirk (TV seriál)
(1968) - Isadora
(1967) - Nikdy nezapomenu jeho jméno
(1967) - ITV Playhouse (TV seriál)
(1967) - Battle Beneath the Earth
(1966) - Late Show London
(1966) - Máky jsou také květy
(1965) - Public Eye (TV seriál)
(1965) - Promise Her Anything
(1964) - I Think They Call Him John
(1964) - The Wednesday Play (TV seriál)
(1964) - Story Parade (TV seriál)
(1964) - Children of the Damned
(1963) - The Wild Affair
(1963) - The Sentimental Agent (TV seriál)
(1962) - Zero One (TV seriál)
(1962) - Man of the World (TV seriál)
(1962) - Katy (TV seriál)
(1962) - The Andromeda Breakthrough (TV seriál)
(1961) - The Greengage Summer
(1961) - Římské jaro paní Stoneové
(1961) - Harpers West One (TV seriál)
(1960) - Too Young to Love
(1960) - Don't Do It Dempsey (TV seriál)
(1960) - BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
(1959) - The Western
(1959) - International Detective (TV seriál)
(1958) - Saturday Playhouse (TV seriál)
(1958) - Nowhere to Go
(1958) - Next to No Time
(1957) - The Story of Esther Costello
(1957) - Emergency-Ward 10 (TV seriál)
(1955) - This Is Your Life (TV seriál)
(1955) - Touch and Go
(1955) - London Playhouse (TV seriál)
(1955) - ITV Television Playhouse (TV seriál)
(1955) - ITV Play of the Week (TV seriál)
(1954) - The Weak and the Wicked
(1954) - Bosonohá komtesa
(1954) - Beau Brummell
(1951) - Není cesty v oblacích
(1951) - Kouzelná skříňka
(1950) - BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
(1947) - You Can't Take It with You
(1945) - Společný cíl
(1944) - Ten požehnaný rod
(1942) - London Scrapbook
(1941) - Atlantic Ferry
(1939) - Screen Snapshots Series 18, No. 12
(1938) - A Lost World
(1936) - Fashions in Love
(1936) - I Live Again
(1933) - Hollywood on Parade No. A-13
(1931) - Round About Hollywood
(1931) - Screen Snapshots No. 8
(1931) - Morals for Women
(1930) - The Voice of Hollywood No. 11
(1930) - Screen Snapshots Series 9, No. 18
(1930) - They Learned About Women
(1930) - See America Thirst
(1930) - Chasing Rainbows
(1930) - Good News
(1930) - Conspiracy
(1929) - The Broadway Melody
(1929) - The Idle Rich
(1929) - Hollywood Revue
(1929) - The Girl in the Show
(1928) - Sally of the Scandals
(1928) - The Matinee Idol
(1928) - Anybody Here Seen Kelly?
(1927) - Life in Hollywood No. 4
(1927) - Rubber Tires
(1927) - A Harp in Hock
(1927) - Dress Parade
(1927) - The American
(1927) - Amateur Night
(1926) - Young April
(1926) - The Song and Dance Man
(1926) - Meet the Prince
(1926) - Lovey Mary
(1926) - Going Crooked
(1925) - Ztracený svět
(1925) - The King on Main Street
(1925) - Soul-Fire
(1925) - New Brooms
(1925) - A Son of His Father
(1924) - The Woman on the Jury
(1924) - Torment
(1924) - Tongues of Flame
(1924) - Those Who Dance
(1924) - Sundown
(1924) - The Silent Watcher
(1924) - Dynamite Smith
(1923) - Screen Snapshots, Series 4, No. 8
(1923) - Three Who Paid
(1923) - St. Elmo
(1923) - Slave of Desire
(1923) - The Purple Dawn
(1923) - Mary of the Movies
(1923) - Human Wreckage
(1923) - The Ghost Patrol
(1923) - Gentle Julia
(1923) - The Eternal Three
(1923) - Duše na prodej
(1923) - The Adventures of Prince Courageous
(1922) - Screen Snapshots, Series 3, No. 5
(1922) - Screen Snapshots, Series 3, No. 3
(1922) - Screen Snapshots, Series 3, No. 12
(1922) - The Village Blacksmith
(1922) - The Vermilion Pencil
(1922) - Night Life in Hollywood
(1922) - Forget Me Not
(1922) - Deserted at the Altar
(1922) - Bulldog Courage
(1921) - Screen Snapshots, Series 2, No. 14-F
(1921) - The Sea Lion
(1921) - The Swamp
(1921) - The Spirit of the Lake
(1921) - Penny of Top Hill Trail
(1921) - The Honor of Ramirez
(1920) - Screen Snapshots, Series 1, No. 3
(1920) - Screen Snapshots, Series 1, No. 11
(1920) - Pegeen
(1920) - The Midlanders
(1920) - Bonnie May
(1919) - A Yankee Princess
(1919) - The Wishing Ring Man
(1919) - Over the Garden Wall
(1919) - The Little Boss
(1919) - A Fighting Colleen
(1919) - The Enchanted Barn
(1919) - Cupid Forecloses
(1919) - Carolyn of the Corners
(1918) - A Little Sister of Everybody
(1918) - How Could You, Caroline?
(1918) - The Great Adventure
(1918) - The Dawn of Understanding
(1917) - Wee Lady Betty
(1917) - Sawdust Ring
(1917) - Polly Ann
(1917) - Nina, the Flower Girl
(1917) - Cheerful Givers
(1917) - A Daughter of the Poor
(1916) - Stranded
(1916) - A Sister of Six
(1916) - Reggie Mixes In
(1916) - The Mystery of the Leaping Fish
(1916) - Intolerance
(1916) - Hell-to-Pay Austin
(1916) - Heiress at Coffee Dan's
(1916) - The Good Bad Man
(1916) - The Flying Torpedo
(1916) - The Aryan
(1916) - Acquitted
(1915) - Georgia Pearce
Spoluherci ve filmu "Není cesty v oblacích":
(*1908) James Stewart

(*1910) Jack Hawkins

(*1901) Marlene Dietrich

(*1923) Glynis Johns

(*1914) Kenneth More

(*1905) Henry Koster (režisér)

(*1909) Maurice Denham

(*1913) Niall MacGinnis

(*1899) Karel Štěpánek

(*1921) Malcolm Arnold (hudební skladatel)

(*1938) Janette Scott



Tranzitní horoskop (1951)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
17°46’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
15°25’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
9°01’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
3°49’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
4°34’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
13°30’
Ryby
4°47’
SaturnSaturn:
Střelec
6°27’
Váhy
2°15’
UranUran:
Štír
29°58’
Rak
7°19’
NeptunNeptun:
Blíženci
24°42’
Váhy
19°25’
PlutoPluto:
Blíženci
15°42’
Lev
19°28’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
14°26’
Ryby
22°45’
Černá LunaLilith:
Rak
11°12’
Blíženci
9°30’
CheirónCheirón:
Štír
25°00’
Střelec
26°09’

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »