Michael Palin wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Michael Palin
(Michael Edward Palin)

Pohlaví:
Muž
Narození:
5.5. 1943 - 11:45h
Místo:
Sheffield, Anglie
Země:
Věk:
77 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, komik, spisovatel, člen skupiny Monty Python

Michael Palin - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Fisher (A)
Datum narození a čas (místní čas):
5.5.1943 - 11:45  
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
5.5.1943 - 09:45  
GB, Sheffield:
53°23' s.š., 1°30' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Michael Palin 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Michael Palin
datum narození 5.5.1943
(herec, komik, spisovatel, člen skupiny Monty Python, instagram)

Michael Palin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Absolutely Anything
(2014) - 50 Years of BBC2 Comedy
(2014) - Remember Me (TV seriál)
(2014) - Monty Python živě (převážně)
(2013) - The Meaning of Monty Python
(2013) - Sir David Frost: That Was the Life That Was
(2013) - Politics on Track
(2013) - Michael Palin in Wyeth's World
(2013) - Frost on Sketch Shows
(2013) - David Frost: Hello, Good Evening & Farewell
(2013) - The Wipers Times
(2012) - Brazílie očima Michaela Palina (TV seriál)
(2012) - The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)
(2012) - Autobiografie jednoho lháře: nepravdivý příběh Grahama Chapmana
(2011) - QI Genesis
(2011) - Velká vánoční jízda
(2010) - Monty Python: Copak je to za Mesiáše... (divadelní záznam)
(2009) - Monty Python - málem pravda (TV seriál)
(2008) - The Seventh Python
(2008) - Poslední den 1. světové války
(2008) - Around the World in 20 Years
(2008) - The Last Day of WW1
(2007) - The Graham Norton Show
(2007) - The Secret Life of Brian
(2007) - Nová Evropa očima Michaela Palina (TV seriál)
(2007) - The Comedy Map of Britain (TV seriál)
(2007) - Robbie the Reindeer in Close Encounters of the Herd Kind
(2006) - The ONE Show
(2006) - The Agenda with Steve Paikin
(2006) - The 50 Greatest Comedy Films
(2006) - 50 Films to See Before You Die
(2006) - TV's 50 Greatest Stars
(2006) - To nejlepší podle Terryho Jonese
(2006) - To nejlepší podle Terryho Gilliama
(2006) - To nejlepší podle Michaela Palina
(2006) - To nejlepší podle Johna Cleese
(2006) - To nejlepší podle Grahama Chapmana
(2006) - To nejlepší podle Erica Idlea
(2005) - The 50 Greatest Documentaries
(2005) - The South Bank Show: Eric Sykes
(2005) - Britain´s 50 Greatest Comedy Sketches
(2004) - Ronnie Barker: A BAFTA Tribute
(2004) - George Harrison: The Dark Horse Years 1976-1992
(2004) - Do Himálaje s Michaelem Palinem (TV seriál)
(2003) - The Meaning of Making 'The Meaning of Life'
(2003) - Comedy Connections (TV seriál)
(2003) - Education Tips No. 41: Choosing a Really Expensive School
(2002) - Billy Connolly: A BAFTA Tribute
(2002) - Na Sahaře s Michaelem Palinem (TV seriál)
(2002) - Life on Air
(2001) - The Quest for the Holy Grail Locations
(2001) - The Human Face (TV seriál)
(2001) - How to Use Your Coconuts
(2001) - Monty Python Live
(2000) - Neznámý Peter Sellers
(1999) - Comic Relief: The Record Breaker
(1999) - 30 Years of Monty Python: A Revelation
(1999) - Hemingway Adventure (TV seriál)
(1999) - 2000 Today
(1999) - Pythonland
(1998) - Monty Python's Flying Circus: Live at Aspen
(1998) - Live from the Lighthouse
(1997) - The Unseen Frank Skinner TV Show
(1997) - Full Circle with Michael Palin (TV seriál)
(1997) - Divoká stvoření
(1996) - Žabákova dobrodružství
(1996) - Vrbičky pod sněhem
(1995) - Kamarád vítr
(1995) - Comic Relief
(1994) - Velké vyhlídkové železnice (TV seriál)
(1994) - Palin's Column (TV seriál)
(1993) - It's the Monty Python Story
(1993) - Vyberte si svou třídu
(1992) - Od pólu k pólu (TV seriál)
(1991) - G.B.H. (TV seriál)
(1991) - Američanka
(1990) - Ex-S (TV seriál)
(1990) - Nicholas Craig, the Naked Actor (TV seriál)
(1989) - Around the World in 80 Days (TV seriál)
(1989) - The Secret Policeman's Biggest Ball (divadelní záznam)
(1989) - Parrot Sketch Not Included: Twenty Years of Monty Python
(1989) - Inar gahined
(1989) - A Night of Comic Relief 2
(1988) - Nelson Mandela 70th Birthday Tribute (koncert)
(1988) - Ryba jménem Wanda
(1988) - Home and Away (TV seriál)
(1987) - The Grand Knockout Tournament
(1986) - Comic Relief
(1985) - What Is Brazil?
(1985) - Brazil
(1984) - Soukromá slavnost
(1984) - The Secret Policeman's Private Parts (divadelní záznam)
(1984) - The Dress
(1983) - The News Is the News (TV seriál)
(1983) - Monty Pythonův smysl života
(1983) - The Crimson Permanent Assurance
(1982) - OTT
(1982) - The Secret Policeman's Other Ball (divadelní záznam)
(1982) - Monty Python v Hollywoodu (divadelní záznam)
(1982) - Misionář
(1982) - Comic Roots (TV seriál)
(1981) - Zloději času
(1981) - The Box
(1980) - Great Railway Journeys of the World (TV seriál)
(1979) - Život Briana
(1979) - The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)
(1979) - The Innes Book of Records (TV seriál)
(1979) - Henry Cleans Up
(1978) - The Rutles
(1977) - To See Such Fun
(1977) - Žvahlav
(1977) - Red Dress
(1976) - Neskutečné historky (TV seriál)
(1976) - Monty Python Meets Beyond the Fringe (divadelní záznam)
(1975) - Three Men in a Boat
(1975) - Monty Python a Svatý Grál
(1974) - Monty Python & the Holy Grail Location Report
(1973) - Is This a Record?
(1972) - Monty Python: International Philosophy
(1972) - Full House (TV seriál)
(1971) - Monty Python's Fliegender Zirkus
(1971) - Euroshow 71
(1971) - A teď něco úplně jiného
(1969) - Monty Pythonův létající cirkus (TV seriál)
(1969) - Hark at Barker (TV seriál)
(1969) - Complete and Utter History of Britain (TV seriál)
(1968) - Marty
(1968) - Frost on Sunday
(1968) - How to Irritate People
(1968) - Broaden Your Mind (TV seriál)
(1967) - Twice a Fortnight (TV seriál)
(1967) - Do Not Adjust Your Set (TV seriál)
(1967) - A Series of Bird's (TV seriál)
(1965) - Jackanory

Michael Palin - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Monty Python živě (převážně)
(2013) - Michael Palin in Wyeth's World
(2012) - Brazílie očima Michaela Palina (TV seriál)
(2008) - Around the World in 20 Years
(2007) - Nová Evropa očima Michaela Palina (TV seriál)
(2006) - To nejlepší podle Erica Idlea
(2004) - Do Himálaje s Michaelem Palinem (TV seriál)
(2003) - Education Tips No. 41: Choosing a Really Expensive School
(2003) - The Best of the Two Ronnies: Volume 2
(2002) - Na Sahaře s Michaelem Palinem (TV seriál)
(2002) - Eric Idle: Exploits Monty Python
(2002) - The Best of the Two Ronnies
(2001) - Monty Python Live
(1999) - 30 Years of Monty Python: A Revelation
(1999) - Hemingway Adventure (TV seriál)
(1997) - Full Circle with Michael Palin (TV seriál)
(1994) - Velké vyhlídkové železnice (TV seriál)
(1992) - Od pólu k pólu (TV seriál)
(1991) - Američanka
(1990) - Ex-S (TV seriál)
(1989) - Around the World in 80 Days (TV seriál)
(1989) - Parrot Sketch Not Included: Twenty Years of Monty Python
(1988) - Sžíravá vášeň
(1988) - Number 27
(1985) - Screen Two (TV seriál)
(1983) - Monty Pythonův smysl života
(1982) - Monty Python v Hollywoodu (divadelní záznam)
(1982) - Misionář
(1981) - Zloději času
(1981) - The Box
(1980) - Great Railway Journeys of the World (TV seriál)
(1979) - Život Briana
(1979) - Henry Cleans Up
(1976) - Neskutečné historky (TV seriál)
(1976) - Monty Python Meets Beyond the Fringe (divadelní záznam)
(1975) - The Punch Review (TV seriál)
(1975) - Monty Python a Svatý Grál
(1973) - Secrets
(1973) - Is This a Record?
(1973) - Black and Blue (TV seriál)
(1971) - The Two Ronnies
(1971) - Monty Python's Fliegender Zirkus
(1971) - A teď něco úplně jiného
(1970) - Marty Amok
(1969) - Monty Pythonův létající cirkus (TV seriál)
(1969) - Complete and Utter History of Britain (TV seriál)
(1968) - Marty
(1968) - Frost on Sunday
(1968) - Horne A'Plenty (TV seriál)
(1968) - Broaden Your Mind (TV seriál)
(1967) - Twice a Fortnight (TV seriál)
(1967) - Do Not Adjust Your Set (TV seriál)
(1967) - A Series of Bird's (TV seriál)
(1966) - The Late Show (TV seriál)
(1966) - The Frost Report (TV seriál)
(1958) - A Christmas Night with the Stars (TV seriál)

Michael Palin - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Koza

Koza (Voda)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.5.1943 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Michael Palin 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Michael Palin - herec, komik, spisovatel, člen skupiny Monty Python

se narodil 5.5.1943 ve městě Sheffield, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Michael Palin

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Jones
(*1919) herečka

Česká republika Lenka Kořínková
(*1956) herečka

Spojené státy Jon Bon Jovi
(*1962) herec, zpěvák, skladatel, hudebník, kytarista

Velká Británie Daniel Craig
(*1968) herec

Spojené státy Lou Reed
(*1942) zpěvák, skladatel, kytarista, básník


Michael Palin
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
14°01’
10
 
LunaLuna:
Býk
26°00’
11
 
MerkurMerkur:
Blíženci
3°44’
11
 
VenušeVenuše:
Blíženci
22°58’
11
 
MarsMars:
Ryby
13°33’
9
 
JupiterJupiter:
Rak
19°28’
12
 
SaturnSaturn:
Blíženci
11°47’
11
 
UranUran:
Blíženci
3°25’
11
 
NeptunNeptun:
Panna
29°37’
3
R
PlutoPluto:
Lev
4°59’
1
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
20°55’
2
R
Černá LunaLilith:
Rak
27°55’
12
 
CheirónCheirón:
Lev
23°05’
2
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
15°11’
1
Domy:
Lev
3°12’
Vodnář
3°12’
2:
Lev
18°57’
8:
Vodnář
18°57’
3:
Panna
9°14’
9:
Ryby
9°14’
Váhy
7°46’
Beran
7°46’
5:
Štír
17°46’
Býk
17°46’
6:
Kozoroh
0°52’
Rak
0°52’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
5xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
5°29’
11
Slun./Luna:
Býk
20°00’
11


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Miranda Richardson
(*1958) herečka

Spojené státy Jean Harlow
(*1911) herečka

Spojené státy Jessica Biel
(*1982) herečka, zpěvačka, modelka

Rusko Vladimír Železný
(*1945) žurnalista, politik, podnikatel, europoslanec

Velká Británie Gia Scala
(*1934) herečka, modelka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Serge Gainsbourg
(*1928 - 1991) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Spojené státy Lyle Talbot
(*1902 - 1996) herec

Itálie císař František ll.
(*1768 - 1835) český a uherský král, římský a rakouský císař

Rusko car Mikuláš I. Pavlovič
(*1796 - 1855) král, car

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928 - 1982) spisovatel sci-fi, esejista, filosof



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »