stir

Bob Gunton
(1988): Hothouse (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
15.11. 1945 - 12:44h
Místo:
Santa Monica, Kalifornie
Země:
Věk:
72 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Bob Gunton - Film: Hothouse (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1988, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1988 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Bob Gunton - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Gettysburg Address
(2016) - The List
(2015) - 33 životů
(2015) - Daredevil (TV seriál)
(2014) - Mountain Top
(2013) - Live at the Foxes Den
(2013) - Jimmy
(2013) - Hra na hraně
(2013) - Highland Park
(2013) - Decoding Annie Parker
(2012) - Moje letní prázdniny
(2012) - Argo
(2011) - Sejmout zabijáka
(2011) - Obhájce
(2011) - Nová holka (TV seriál)
(2011) - Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
(2010) - The Trial
(2009) - Milionový lékař (TV seriál)
(2008) - II. světová válka: Za zavřenými dveřmi (TV seriál)
(2008) - 24 hodin: Vykoupení
(2008) - Projekt LAZAR
(2008) - Player 5150
(2008) - The Least of These
(2007) - Zmatená duše
(2007) - Zlověstné ticho
(2007) - Pandemie
(2007) - Okamžik zlomu
(2007) - Odvlečen
(2007) - Imperfect Union
(2006) - Věřte mi
(2005) - Fur on the Asphalt: The Greg the Bunny Reunion Show
(2004) - Zrazení Krista
(2004) - Zoufalé manželky (TV seriál)
(2004) - Veronica Mars (TV seriál)
(2004) - Ichabod!
(2003) - Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
(2003) - Detektív (TV seriál)
(2003) - Dallas 362
(2002) - Plnou parou vzad!
(2002) - Pakt
(2002) - Greg the Bunny (TV seriál)
(2001) - Shawshank: The Redeeming Feature
(2001) - 61*
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Nebezpečná partie
(2001) - Když Billie porazila Bobbyho
(2000) - Milenky v akci
(2000) - Dokonalá bouře
(1999) - Netopýři
(1999) - Bats Abound
(1998) - Doktor Flastr
(1997) - Půlnoc v zahradě dobra a zla
(1997) - Prokletá farma
(1997) - Changing Habits
(1997) - Elvis Meets Nixon
(1997) - Černá kavalérie
(1996) - Všichni starostovi muži (TV seriál)
(1996) - The Siege at Ruby Ridge
(1996) - Operace: Zlomený šíp
(1996) - Glimmer Man
(1995) - Ve jménu cti
(1995) - Královská ryba
(1995) - Dolores Claiborneová
(1995) - Courthouse (TV seriál)
(1995) - Ace Ventura 2: Volání divočiny
(1994) - Vykoupení z věznice Shawshank
(1994) - Roswell
(1993) - Vrah z Heartlandu
(1993) - Táta lump
(1993) - Divoké palmy (TV seriál)
(1993) - Demolition Man
(1992) - Svůdník
(1992) - Sinatra
(1992) - Ned Blessing: The True Story of My Life
(1992) - Jennifer 8
(1992) - Dead Ahead: The Exxon Valdez Disaster
(1992) - Bdělé oko veřejnosti
(1991) - A Woman Named Jackie (TV seriál)
(1991) - Perry Mason: Případ skleněné rakve
(1991) - Operace Žralok
(1991) - Něco tomu chybí
(1991) - JFK
(1990) - Soud
(1990) - Nevěsta v černém
(1989) - Unconquered
(1989) - Narozen 4. července
(1989) - Glory
(1989) - Cookie
(1988) - Forever James Dean
(1988) - Hothouse (TV seriál)
(1987) - Sukničkář
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - Matewan
(1986) - Adam: His Song Continues
(1985) - Static
(1985) - Finnegan Begin Again
(1984) - Comedy Zone
(1982) - Lois Gibbs and the Love Canal
(1981) - Bankovní převod
(1980) - The 34th Annual Tony Awards
Spoluherci ve filmu "Hothouse (TV seriál)":
(*1952) Michael Jeter

(*1971) Amy Locane

(*1934) Josef Sommer

(*1952) Art Malik

(*1939) Michael Learned

(*1954) Katherine Borowitz

(*1962) Zoë Lund

(*1921) Alexis Smith

(*1933) Barbara Feldon

(*1922) Jay Presson Allen (scénárista)

(*1949) Peter Friedman

(*1936) Charles Kimbrough

(*1969) Carl Anthony Payne II



Tranzitní horoskop (1988)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
23°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
0°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
15°17’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
4°27’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
0°58’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
17°22’
Beran
20°15’
SaturnSaturn:
Rak
24°49’
Střelec
25°31’
UranUran:
Blíženci
16°19’
Střelec
27°41’
NeptunNeptun:
Váhy
7°47’
Kozoroh
7°48’
PlutoPluto:
Lev
11°48’
Štír
12°00’
S.UzelS.Uzel:
Rak
1°55’
Ryby
27°08’
Černá LunaLilith:
Štír
11°03’
Lev
15°11’
CheirónCheirón:
Váhy
15°32’
Blíženci
25°07’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Vodnář
25°58’
4. IC:
Blíženci
8°48’
7. DSC:
Lev
25°58’
10. MC:
Střelec
8°48’

Dnes se narodili
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Trey Parker
(*1969) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park

Francie Auguste Lumière
(*1862) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Itálie Umberto Boccioni
(*1882) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Česká republika Zdeněk Tůma
(*1960) ekonom, 2. guvernér České národní banky

Spojené státy John Lithgow
(*1945) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Thomas A. Edison
(*1847 - 1931) vynálezce fonografu a žárovky

Německo Gudrun Ensslin
(*1940 - 1977) levicová teroristka, spoluzakladatelka a vůdkyně Frakce Rudé armády

Německo Andreas Baader
(*1943 - 1977) anarchista, levicový aktivista, terorista, spoluzakladatel a vůdce Frakce Rudé armády

Česká republika Josef Thomayer
(*1853 - 1927) lékař, zakladatel českého lékařského názvosloví

Francie Danielle Darrieux
(*1917 - 2017) herečka, zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »