The Rock wikipedie, horoscope, astrology, instagram

The Rock
(Dwayne Douglas Johnson)

Pohlaví:
Muž
Narození:
2.5. 1972 - 18:02h
Místo:
San Leandro, Kalifornie
Země:
Věk:
48 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, wrestler

The Rock (Dwayne Johnson) - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
2.5.1972 - 18:02  (PDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
3.5.1972 - 01:02  
US, San Leandro:
37°43' s.š., 122°9' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(The Rock 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
The Rock
datum narození 2.5.1972
(herec, wrestler, instagram)

The Rock - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2019) - Shazam!
(2017) - Journey to the Center of the Earth 4
(2017) - Fast 8
(2017) - Baywatch
(2016) - 2016 MTV Movie Awards (TV pořad)
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - WrestleMania XXXII (TV pořad)
(2016) - Straight Outta Dudleyville: The Legacy of the Dudley Boyz
(2016) - Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa
(2016) - Centrální inteligence
(2016) - Big Trouble in Little China
(2015) - 87. Annual Academy Awards
(2015) - 2015 MTV Movie Awards
(2015) - WWE Royal Rumble
(2015) - WrestleMania XXXI
(2015) - NXT TakeOver: Unstoppable
(2015) - Lip Sync Battle
(2015) - W.W.E. 24 (TV seriál)
(2015) - The Road Is Jericho: Epic Stories & Rare Matches from Y2J
(2015) - San Andreas
(2015) - Rychle a zběsile 7
(2015) - Hráči (TV seriál)
(2015) - Fast & Furious: Supercharged
(2014) - WWE Hall of Fame 2014
(2014) - WrestleMania XXX
(2014) - Wake Up Call
(2014) - The Sheik
(2014) - Lennon or McCartney
(2014) - Hercules
(2013) - WWE: Triple H - Thy Kingdom Come
(2013) - WWE: The Best of Raw and SmackDown 2012
(2013) - WWE Elimination Chamber
(2013) - WrestleMania XXIX
(2013) - The History of WWE: 50 Years of Sports Entertainment
(2013) - Royal Rumble
(2013) - Nickelodeon Kids' Choice Awards 2013
(2013) - The Hero
(2013) - WWE: The Top 25 Rivalries in Wrestling History
(2013) - WWE for All Mankind: Life & Career of Mick Foley
(2013) - WWE: Best of WWE at Madison Square Garden
(2013) - Rychle a zběsile 6
(2013) - Práskač
(2013) - Pot a krev
(2013) - G.I. Joe 2: Odveta
(2013) - Empire State
(2012) - WWE Rock vs. Cena - Once in a Lifetime
(2012) - WWE: Best Pay-Per-View Matches of 2012
(2012) - WrestleMania XXVIII
(2012) - WWE: Falls Count Anywhere: The Greatest Street Fights and Other Out of Control Matches
(2012) - The Epic Journey of Dwayne 'The Rock' Johnson
(2012) - nWo: The Revolution
(2012) - Cesta na tajuplný ostrov 2
(2011) - WWE: The Ladder Match 2 - Crash and Burn
(2011) - WWE Survivor Series
(2011) - WrestleMania XXVII
(2011) - Clash Time
(2011) - The True Story of WrestleMania
(2011) - Stone Cold Steve Austin: The Bottom Line on the Most Popular Superstar of All Time
(2011) - Big Show: A Giants World
(2011) - Rychle a zběsile 5
(2010) - Breaking the Code: Behind the Walls of Chris Jericho
(2010) - Zase ona!
(2010) - Why Did I Get Married Too?
(2010) - Víla Zuběnka
(2010) - Transformers Prime (TV seriál)
(2010) - Faster
(2010) - Benga v záloze
(2009) - 2009 MTV Movie Awards
(2009) - Grammy Awards 2009
(2009) - WWE: The Best of SmackDown - 10th Anniversary 1999-2009
(2009) - Útěk na Horu čarodějnic
(2009) - Planeta 51
(2008) - 80. Annual Academy Awards
(2008) - WWE Hall of Fame 2008
(2008) - WrestleMania XXIV
(2008) - MTV Movie Awards 2008
(2008) - Dostaňte agenta Smarta
(2007) - WWE: Raw 100 - The Top 100 Moments in Raw History
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Policajti z Rena
(2007) - Plán hry
(2006) - Hannah Montana (TV seriál)
(2006) - Gang v útoku
(2006) - Apokalypsa
(2005) - 2005 MTV Movie Awards
(2005) - Made in Hollywood
(2005) - Tombstone: The History of the Undertaker
(2005) - Be Cool, Very Cool
(2005) - Doom
(2005) - Buď v klidu
(2004) - Kráčející skála
(2003) - WWE No Way Out
(2003) - WWE Backlash
(2003) - WrestleMania XIX
(2003) - The Teen Choice Awards 2003
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Vítejte v džungli
(2002) - WWF No Way Out
(2002) - WWE Vengeance
(2002) - WWE Velocity
(2002) - WWE SummerSlam
(2002) - WWE King of the Ring
(2002) - Wrestlemania X-8
(2002) - The Teen Choice Awards 2002
(2002) - Royal Rumble
(2002) - Iron and Beyond
(2002) - Král Škorpión
(2001) - WWF Vengeance
(2001) - WWF Unforgiven
(2001) - WWF Rebellion
(2001) - WWF No Way Out
(2001) - WWF No Mercy
(2001) - WWE Survivor Series
(2001) - WWE SummerSlam
(2001) - WrestleMania X-Seven
(2001) - The Teen Choice Awards 2001
(2001) - Royal Rumble
(2001) - The Movie Loft
(2001) - Lita: It Just Feels Right
(2001) - E! Rank (TV seriál)
(2001) - Přesný zásah
(2001) - Mumie se vrací
(2000) - WWF Unforgiven
(2000) - WWF Rebellion
(2000) - WWF No Mercy
(2000) - WWF Judgment Day
(2000) - WWF Insurrextion
(2000) - WWF Fully Loaded
(2000) - WWF Backlash
(2000) - WWF Armageddon
(2000) - WWE Survivor Series
(2000) - WWE SummerSlam
(2000) - WWE King of the Ring
(2000) - WrestleMania 2000
(2000) - Royal Rumble
(2000) - No Way Out
(2000) - GPTV
(1999) - WWF Unforgiven
(1999) - WWF St. Valentine's Day Massacre
(1999) - WWF Over the Edge
(1999) - WWF No Mercy
(1999) - WWF Fully Loaded
(1999) - WWF Backlash
(1999) - WWE Survivor Series
(1999) - WWE SummerSlam
(1999) - WWE SmackDown
(1999) - WWE King of the Ring
(1999) - WrestleMania XV
(1999) - Royal Rumble
(1999) - Hell Yeah
(1999) - Gladiátoři 2000
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1998) - WWF Unforgiven
(1998) - WWF Rock Bottom: In Your House
(1998) - WWF Over the Edge
(1998) - WWF Mayhem In Manchester
(1998) - WWF Judgment Day
(1998) - WWF Fully Loaded
(1998) - WWF Capital Carnage
(1998) - WWF Breakdown: In Your House
(1998) - WWE Survivor Series
(1998) - WWE SummerSlam
(1998) - WWE King of the Ring
(1998) - WrestleMania XIV
(1998) - Sunday Night Heat
(1998) - Royal Rumble
(1998) - No Way Out
(1998) - Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
(1997) - WWF In Your House: Revenge of the Taker
(1997) - WWF In Your House: Final Four
(1997) - WWF In Your House: D-Generation-X
(1997) - WWF In Your House: Badd Blood
(1997) - WWF In Your House: A Cold Day In Hell
(1997) - WWE Survivor Series
(1997) - WrestleMania XIII
(1997) - Royal Rumble
(1996) - WWF In Your House: It's Time
(1996) - WWE Survivor Series
(1996) - The Daily Show
(1995) - MADtv
(1995) - Star Trek: Voyager (TV seriál)
(1994) - Howard Stern
(1993) - WWF Raw Is War
(1993) - WWE Monday Night RAW
(1992) - Gomorron
(1984) - WWF Superstars of Wrestling
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live
(1952) - Today

The Rock - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Voda)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.5.1972 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

The Rock 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

The Rock - herec, wrestler

se narodil 2.5.1972 ve městě San Leandro, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - The Rock

Dnes se narodili
Španělsko Antonio Banderas
(*1960) herec, režisér, zpěvák, skladatel, muzikant

Spojené státy Rosanna Arquette
(*1959) herečka, režisérka

Kanada Norma Shearer
(*1900) herečka

Česká republika Vladimír Páral
(*1932) spisovatel, prozaik

Slovensko Ivana Christová
(*1970) herečka, modelka, první novodobá miss československa


The Rock
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
12°41’
7
 
LunaLuna:
Kozoroh
2°18’
3
 
MerkurMerkur:
Beran
16°18’
6
 
VenušeVenuše:
Blíženci
25°24’
9
 
MarsMars:
Blíženci
23°53’
9
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
8°13’
3
R
SaturnSaturn:
Blíženci
6°20’
8
 
UranUran:
Váhy
15°11’
12
R
NeptunNeptun:
Střelec
4°27’
2
R
PlutoPluto:
Panna
29°40’
12
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
0°07’
4
R
Černá LunaLilith:
Štír
7°42’
1
 
CheirónCheirón:
Beran
14°59’
6
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Blíženci
9°27’
8
Domy:
Váhy
19°51’
Beran
19°51’
2:
Štír
17°39’
8:
Býk
17°39’
3:
Střelec
18°57’
9:
Blíženci
18°57’
Kozoroh
22°34’
Rak
22°34’
5:
Vodnář
25°32’
Lev
25°32’
6:
Ryby
24°59’
Panna
24°59’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
6xZeměZemě
7xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
6°12’
11
Slun./Luna:
Ryby
7°30’
5


Zítra slaví narozeniny
Francie Josef Laufer
(*1939) zpěvák, herec, textař, moderátor

Spojené státy Hulk Hogan
(*1953) herec, wrestler

Austrálie Chris Hemsworth
(*1983) herec

Česká republika Jan Palach
(*1948) student který obětoval svůj život na protest proti potlačování svobod

Spojené státy Frederick W. Smith
(*1944) zakladatel, předseda a prezident FedEx


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Frank Lloyd
(*1886 - 1960) režisér, herec

Česká republika Ludvík Očenášek
(*1872 - 1949) konstruktér, vynálezce, scénárista

Německo Walther Gerlach
(*1889 - 1979) německý fyzik

Rakousko Aribert Heim
(*1914 - 1992) lékař SS v koncentračním táboře, přezdívaný Doktor Smrt

Spojené státy Isaac Hayes
(*1942 - 2008) herec, zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »