vodnar

Bridget Fonda
(1991): Město v dešti

Pohlaví:
Žena
Narození:
27.1. 1964 - 03:45h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
55 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Bridget Fonda - Film: Město v dešti
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1991, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1991 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Bridget Fonda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Město v dešti":
(*1961) Gary Winick (režisér)

(*1955) Michael O'Keefe

(*1959) Kirk Baltz

(*1945) Kathleen Chalfant

(*1923) William Duell



Tranzitní horoskop (1991)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
6°34’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
16°49’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
11°52’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
12°39’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
11°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
14°01’
Lev
11°56’
SaturnSaturn:
Vodnář
23°20’
Kozoroh
25°43’
UranUran:
Panna
9°17’
Kozoroh
9°45’
NeptunNeptun:
Štír
17°41’
Kozoroh
14°08’
PlutoPluto:
Panna
13°47’
Štír
19°36’
S.UzelS.Uzel:
Rak
9°57’
Kozoroh
29°06’
Černá LunaLilith:
Střelec
1°30’
Střelec
17°17’
CheirónCheirón:
Ryby
12°12’
Rak
25°14’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Střelec
18°13’
4. IC:
Beran
4°08’
7. DSC:
Blíženci
18°13’
10. MC:
Váhy
4°08’

Dnes se narodili
Velká Británie Jane Seymour
(*1951) herečka

Česká republika Jiří Šlitr
(*1924) herec, skladatel. zpěvák

Itálie Totò
(*1898) komik, herec, zpěvák

Česká republika Kateřina Neumannová
(*1973) bežkyně na lyžích

Česká republika Berenika Kohoutová
(*1991) herečka, zpěvačka


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Leoš Suchařípa
(*1932) herec, překladatel, dramaturg, div. teoretik

Česká republika Jaromír Hanzlík
(*1948) herec

Spojené státy Ice-T
(*1958) rapper, herec

Německo John McEnroe
(*1959) tenista, herec

Spojené státy Margaux Hemingway
(*1955) modelka, herečka, vnučka E.Hemingwaye


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Miroslav Horníček
(*1918 - 2003) herec, režisér, spisovatel

Francie Louis J. Gasnier
(*1875 - 1963) režisér, herec

Česká republika Jiří Hanzelka
(*1920 - 2003) cestovatel, spisovatel a publicista

Spojené státy Nat 'King' Cole
(*1919 - 1965) zpěvák, skladatel, pianista

Spojené státy Martha Gellhorn
(*1908 - 1998) válečná reportérka, novinářka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »