vodnar

Bridget Fonda
(2001): Polibek draka

Pohlaví:
Žena
Narození:
27.1. 1964 - 03:45h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
54 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Bridget Fonda - Film: Polibek draka
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2001, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2001 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Bridget Fonda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Polibek draka":
(*1953) Tchéky Karyo

(*1963) Jet Li

(*1930) Burt Kwouk

(*1959) Luc Besson (scénárista)

(*1959) Luc Besson (producent)

(*1968) Chris Nahon (režisér)

(*1974) Cyril Raffaelli

(*1959) Craig Armstrong (hudební skladatel)

(*1967) Max Ryan



Tranzitní horoskop (2001)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
6°34’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
16°49’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
11°52’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
12°39’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
11°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
14°01’
Blíženci
2°09’
SaturnSaturn:
Vodnář
23°20’
Býk
24°34’
UranUran:
Panna
9°17’
Vodnář
18°40’
NeptunNeptun:
Štír
17°41’
Vodnář
5°20’
PlutoPluto:
Panna
13°47’
Střelec
13°47’
S.UzelS.Uzel:
Rak
9°57’
Rak
15°39’
Černá LunaLilith:
Střelec
1°30’
Vodnář
4°03’
CheirónCheirón:
Ryby
12°12’
Střelec
22°35’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Střelec
18°13’
4. IC:
Beran
4°08’
7. DSC:
Blíženci
18°13’
10. MC:
Váhy
4°08’

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) podnikatelka, dědička firmy L'oreal, mecenáška



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »