ryby

Bruce Willis
(2008): Wildwood Days

Pohlaví:
Muž
Narození:
19.3. 1955 - 18:32h
Místo:
Idar-Oberstein
Země:
Věk:
64 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, zpěvák
Bruce Willis - Film: Wildwood Days
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2008, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2008 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Bruce Willis - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2018) - Die Hardest
(2016) - Precious Cargo
(2016) - Marauders
(2016) - Labor of Love
(2016) - Going Under
(2016) - Da hong zha
(2016) - City of Mist
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Vice
(2015) - Ruku na to
(2015) - Extraction
(2014) - WWE Tribute to the Troops
(2014) - Altman
(2014) - Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil
(2014) - The Prince
(2013) - The 2013 Film Independent Spirit Awards
(2013) - Smrtonosná past: Opět v akci
(2013) - Red 2
(2013) - G.I. Joe 2: Odveta
(2012) - BB King: The Life of Riley
(2012) - S ledovým klidem
(2012) - Nezahrávej si s ohněm
(2012) - Looper
(2012) - Lay the Favorite
(2012) - Expendables: Postradatelní 2
(2012) - Až vyjde měsíc
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - Warren Ellis: Captured Ghosts
(2011) - Po svém
(2011) - Podraz
(2011) - Černá mamba
(2011) - Catch .44
(2010) - Red
(2010) - Poldové
(2010) - I'm Still Here
(2010) - Expendables: Postradatelní
(2009) - Hollywoodští rivalové (TV seriál)
(2009) - Náhradníci
(2008) - Mezi dvěma kapradinami
(2008) - Wildwood Days
(2008) - Rolling Stones (koncert)
(2008) - Co se vlastně stalo
(2008) - Atentát na střední
(2007) - Film o filmu - Jak se točil Neznámý svůdce
(2007) - Analog Hero in a Digital World: Making of 'Live Free or Die Hard'
(2007) - Americká nenasytnost (TV seriál)
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Smrtonosná past 4.0
(2007) - Neznámý svůdce
(2007) - Nancy Drew: Záhada v Hollywoodu
(2007) - Grindhouse: Planeta Teror
(2006) - Tony Bennett Show!
(2006) - 16 bloků
(2006) - Za plotem
(2006) - Nabít a zabít
(2006) - Hammy's Boomerang Adventure
(2006) - Fast Food Nation
(2006) - Astronaut
(2006) - Alpha Dog
(2005) - Made in Hollywood
(2005) - Dancing with the Stars
(2005) - Tsunami Aid: A Concert of Hope (koncert)
(2005) - Not Just a Day Job: The Story of Moonlighting, Part 1
(2005) - Inside the Blue Moon Detective Agency: The Story of Moonlighting, Part 2
(2005) - Sin City - město hříchu
(2005) - Rukojmí
(2004) - Le Grand journal de Canal+
(2004) - 'Pulp Fiction' on a Dime: A 10th Anniversary Retrospect
(2004) - Genius - Pocta Ray Charlesovi
(2004) - Můj soused zabiják 2
(2004) - Dannyho parťáci 2
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Journey to Safety: Making 'Tears of the Sun'
(2003) - Slzy slunce
(2003) - Lumpíci v divočině
(2003) - Charlieho andílci: Na plný pecky
(2002) - 'The Sixth Sense': Reflections from the Set
(2002) - Pulp Fiction: The Facts
(2002) - Inside Bandits
(2002) - HypaSpace (TV seriál)
(2002) - True West
(2002) - Hartova válka
(2002) - Grand Champion
(2001) - Friday Night with Jonathan Ross
(2001) - E! Rank (TV seriál)
(2001) - Banditi
(2000) - The 52nd Annual Primetime Emmy Awards
(2000) - GPTV
(2000) - Film-Fest DVD: Issue 3 - Toronto
(2000) - Conversations with Jon Turteltaub
(2000) - Vyvolený
(2000) - Můj soused zabiják
(2000) - A Kid Becomes the Kid
(2000) - Kid
(1999) - Telling the Story of Us
(1999) - Franky Goes to Hollywood
(1999) - Šestý smysl
(1999) - Snídaně šampionů
(1999) - Druhá šance
(1998) - Tout le monde en parle
(1998) - Jackie Chan: My Story
(1998) - Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
(1998) - Stav obležení
(1998) - Mercury
(1998) - Armageddon
(1997) - The View
(1997) - The 49th Annual Primetime Emmy Awards
(1997) - Šakal
(1997) - Pátý element
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1996) - The Daily Show
(1996) - The Hamster Factor and Other Tales of Twelve Monkeys
(1996) - Poslední zůstává
(1996) - Bruno the Kid: The Animated Movie
(1996) - Bruno the Kid (TV seriál)
(1996) - Beavis a Butt-head dobývají Ameriku
(1995) - 12 opic
(1995) - Smrtonosná past 3
(1995) - Čtyři pokoje
(1994) - Inside the Actors Studio
(1994) - Extra
(1994) - Všude dobře, doma nejlíp
(1994) - Pulp Fiction: Historky z podsvětí
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - Nejsem blázen
(1994) - Barva noci
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Na dostřel
(1993) - Nabitá zbraň 1
(1992) - Gomorron
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - Smrt jí sluší
(1992) - Jsem do tebe blázen (TV seriál)
(1992) - Hráč
(1991) - Siskel & Ebert: Actors on Acting
(1991) - Vražedné myšlenky
(1991) - Poslední skaut
(1991) - Hudson Hawk
(1991) - Billy Bathgate
(1990) - Frank Sinatra: The Best Is Yet to Come
(1990) - Die Harder: The Making of Die Hard 2
(1990) - Smrtonosná past 2
(1990) - Ohňostroj marnosti
(1990) - Kdopak to mluví 2
(1989) - V nepřátelském poli
(1989) - That's Adequate
(1989) - Kdopak to mluví
(1988) - Západ slunce
(1988) - Smrtonosná past
(1988) - Roseanne (TV seriál)
(1987) - The 39th Annual Primetime Emmy Awards
(1987) - Dolly
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Schůzka naslepo
(1987) - The Return of Bruno
(1987) - The Pointer Sisters: Up All Nite
(1986) - The 38th Annual Primetime Emmy Awards
(1986) - One Voice (koncert)
(1985) - The 37th Annual Primetime Emmy Awards
(1985) - Pásmo soumraku (TV seriál)
(1985) - Moonlighting
(1985) - Měsíční svit (TV seriál)
(1984) - Miami Vice (TV seriál)
(1982) - Rozsudek
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - První smrtelný hřích
(1980) - Guru kommt, Ein
(1975) - Saturday Night Live
Spoluherci ve filmu "Wildwood Days":
(*1942) Bobby Rydell

(*1964) Tom Verica



Tranzitní horoskop (2008)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
28°20’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
2°30’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
2°23’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
17°19’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
14°48’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
19°53’
Kozoroh
3°07’
SaturnSaturn:
Štír
20°53’
Panna
8°24’
UranUran:
Rak
23°40’
Ryby
15°22’
NeptunNeptun:
Váhy
27°37’
Vodnář
20°16’
PlutoPluto:
Lev
24°48’
Střelec
29°09’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
1°18’
Ryby
0°18’
Černá LunaLilith:
Střelec
1°01’
Štír
18°49’
CheirónCheirón:
Vodnář
3°51’
Vodnář
13°15’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Panna
27°41’
4. IC:
Střelec
27°03’
7. DSC:
Ryby
27°41’
10. MC:
Blíženci
27°03’

Dnes se narodili
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Jaromír Erben
(*1811 - 1870) spisovatel

Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Rakousko císař František Josef I.
(*1830 - 1916) rakouský císař

Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) básník, bajkař, dramatik, satirik, překladatel

Česká republika Jaroslav Bořita z Martinic
(*1582 - 1649) šlechtic vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »