blizenci

Charles Tyner
(1971): Sarge (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Danville
Země:
Věk:
94 let
Povolání:
herec
Charles Tyner - Film: Sarge (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1971, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1971 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Charles Tyner - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Hart to Hart: Home Is Where the Hart Is
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1992) - On the Air (TV seriál)
(1991) - Pastime
(1991) - Motorama
(1990) - Kam s její mrtvolou
(1988) - Vražedný puls
(1988) - Paradise (TV seriál)
(1988) - Na Vánoce budu doma
(1988) - Báječná léta (TV seriál)
(1987) - Letadla, vlaky, automobily
(1987) - Bestseller
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1986) - Hamburger... The Motion Picture
(1985) - Space (TV seriál)
(1985) - Deadly Messages
(1984) - Highway to Heaven (TV seriál)
(1983) - M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
(1982) - St. Elsewhere (TV seriál)
(1981) - Zlořečení
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
(1981) - A Matter of Life and Death
(1981) - Father Murphy (TV seriál)
(1979) - The Dukes of Hazzard (TV seriál)
(1979) - Návrat doktorky Laurelové
(1978) - The Incredible Hulk (TV seriál)
(1978) - Lassie: A New Beginning
(1978) - How the West Was Won (TV seriál)
(1978) - Dallas (TV seriál)
(1978) - The Awakening Land (TV seriál)
(1977) - Pete's Dragon
(1977) - Peter Lundy and the Medicine Hat Stallion
(1976) - Young Pioneers
(1976) - Rodinné spiknutí
(1976) - Rich Man, Poor Man (TV seriál)
(1976) - Psanec Josey Wales
(1976) - Charlieho andílci (TV seriál)
(1976) - Family (TV seriál)
(1976) - City of Angels (TV seriál)
(1975) - The Jeffersons (TV seriál)
(1974) - Winter Kill
(1974) - Půlnoční muž
(1974) - Nejtěžší yard
(1974) - The Manhunter (TV seriál)
(1974) - Little House on the Prairie (TV seriál)
(1974) - The Greatest Gift
(1973) - Vládce severní dráhy
(1973) - Sicilské nešpory
(1973) - Barnaby Jones (TV seriál)
(1972) - Poldové
(1972) - Mizerná banda
(1972) - Malí kovbojové
(1972) - Kung Fu (TV seriál)
(1972) - Jeremiah Johnson
(1971) - The Waltons (TV seriál)
(1971) - Strážce zákona
(1971) - Sarge (TV seriál)
(1971) - Harold a Maude
(1971) - Alias Smith and Jones (TV seriál)
(1970) - The Traveling Executioner
(1970) - Tak mě někdy napadá
(1970) - The Moonshine War
(1970) - Monte Walsh
(1970) - McCloud (TV seriál)
(1970) - Cheyennský klub
(1969) - Vesele, jen vesele
(1969) - Pobertové
(1968) - Plíživý měsíc
(1967) - Mannix (TV seriál)
(1967) - The High Chaparral (TV seriál)
(1967) - Frajer Luke
(1967) - Dundee and the Culhane (TV seriál)
(1966) - Inspektor Hawk (TV seriál)
(1965) - The Big Valley (TV seriál)
(1964) - Selhání vyloučeno
(1964) - Lilith
(1959) - That Kind of Woman
(1959) - Sunday Showcase (TV seriál)
(1958) - Naked City (TV seriál)
(1957) - The DuPont Show of the Month (TV seriál)
(1953) - The United States Steel Hour (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Sarge (TV seriál)":
(*1945) Tom Selleck

(*1925) George Kennedy

(*1920) Harold Sakata

(*1927) Jack Cassidy

(*1928) Marion Ross

(*1915) Jacques R. Marquette (kameraman)

(*1937) David Shire (hudební skladatel)

(*1905) Henry Wilcoxon

(*1922) Janis Paige

(*1941) Colby Chester

(*1945) Randolph Mantooth

(*1939) Robert F. Lyons

(*1942) Anthony James

(*1917) Walter Doniger (režisér)

(*1934) Denny Miller

(*1915) Larry Gates

(*1945) Felton Perry

(*1936) Arlene Golonka

(*1935) Pippa Scott

(*1930) David Huddleston



Tranzitní horoskop (1971)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
17°09’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
9°33’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
3°34’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
29°16’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
18°43’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
21°14’
Štír
27°40’
SaturnSaturn:
Štír
8°29’
Býk
15°56’
UranUran:
Ryby
25°16’
Váhy
13°25’
NeptunNeptun:
Lev
20°11’
Střelec
2°00’
PlutoPluto:
Rak
12°23’
Panna
29°42’
S.UzelS.Uzel:
Lev
7°14’
Vodnář
25°56’
Černá LunaLilith:
Rak
19°20’
Panna
13°18’
CheirónCheirón:
Beran
27°07’
Beran
5°58’

Dnes se narodili
Spojené státy Mickey Rourke
(*1952) herec, scénárista

Spojené státy Lauren Bacall
(*1924) herečka

Spojené státy Peter Falk
(*1927) herec

Česká republika Petr Čepek
(*1940) herec

Česká republika Pavel Bobek
(*1937) zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Anne Bancroft
(*1931) herečka


Spojené státy Anastacia
(*1968) zpěvačka, návrhářka

Česká republika Lubomír Lipský ml.
(*1951) režisér

Česká republika František Hrubín
(*1910) spisovatel, básník


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Martin Štěpánek
(*1947 - 2010) herec, režisér, novinář, politik, 7. ministr kultury ČR

Indie Ronald Ross
(*1857 - 1932) lékař, parazitolog, jeden ze zakladatelů moderní epidemiologie, Nobelova cena 1902 za výzkum malárie

Itálie Farinelli
(*1705 - 1782) operní pěvec, zpěvák, kastrát soprán, hudebník

Česká republika Zuzana Dřízhalová
(*1975 - 2011) herečka

Spojené státy Maria Callas
(*1923 - 1977) sopranistka, operní umělkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »