Marion Ross wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Marion Ross
(Marian Ross)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Albert Lea, Minnesota
Země:
Věk:
92 let
Povolání:
herečka

Marion Ross - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
25.10.1928 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Marion Ross 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Marion Ross
datum narození 25.10.1928
(herečka, instagram)

Marion Ross - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Sweet Surrender
(2014) - A Reason
(2014) - A Perfect Christmas List
(2013) - I Know That Voice
(2013) - Instant Mom (TV seriál)
(2013) - Heebie Jeebies
(2012) - Vážený Drákulo
(2011) - Keeping Up with the Randalls
(2010) - The 8th Annual TV Land Awards
(2010) - Talk show bez zábran
(2010) - Scooby Doo! Prokletí nestvůry z jezera
(2009) - Průměrňákovi (TV seriál)
(2009) - Květinářka
(2008) - Suprhrdina
(2007) - Music Within
(2007) - Chechták
(2007) - Holly Hobbie a její přátelé: Navždy přátelé
(2006) - Rodinné záležitosti
(2006) - Mistr Manny (TV seriál)
(2006) - Community Service
(2006) - Bratři a sestry (TV seriál)
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - Tak trochu mimo (TV seriál)
(2005) - The Boondocks (TV seriál)
(2003) - ABC 50th Anniversary Blooper Celebration
(2003) - Velké dítě Dickie Roberts
(2001) - Dvě dámy a boxer
(2000) - I Love 1970's (TV seriál)
(2000) - Gilmorova děvčata (TV seriál)
(1999) - Spongebob v kalhotách (TV seriál)
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - Postcards From Heaven (TV seriál)
(1999) - The Last Best Sunday
(1999) - Chicken Soup for the Soul (TV seriál)
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
(1998) - Thornberryovi na cestách (TV seriál)
(1998) - Loď lásky (TV seriál)
(1998) - Jezero
(1998) - About Sarah
(1997) - Třetí dvojče
(1997) - Tatík Hill a spol. (TV seriál)
(1996) - The Great War and the Shaping of the 20th Century (TV seriál)
(1996) - Večernice
(1996) - Tichý úkryt
(1996) - Superman (TV seriál)
(1996) - Předčasné vydání (TV seriál)
(1996) - Promised Land (TV seriál)
(1995) - Kancelářská krysa (TV seriál)
(1995) - Hart a Hartová: Tajemství srdce
(1994) - Sweet Justice (TV seriál)
(1994) - Pod ochranným dohledem (TV seriál)
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1994) - Danielle Steel: Srdce si nedá poroučet
(1994) - Burkeho zákon (TV seriál)
(1994) - The Boys Are Back (TV seriál)
(1993) - The 45th Annual Primetime Emmy Awards
(1993) - The John Larroquette Show (TV seriál)
(1992) - The 44th Annual Primetime Emmy Awards
(1991) - Brooklyn Bridge (TV seriál)
(1990) - Snílek (TV seriál)
(1989) - Living Dolls (TV seriál)
(1988) - American Experience (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1986) - You Again? (TV seriál)
(1985) - Otcovy hříchy
(1985) - MacGyver (TV seriál)
(1985) - Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
(1984) - Night Court (TV seriál)
(1983) - The 35th Annual Primetime Emmy Awards
(1983) - Hotel (TV seriál)
(1982) - Joanie Loves Chachi (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Midnight Offerings
(1980) - Skyward
(1979) - The 31st Annual Primetime Emmy Awards
(1979) - Survival of Dana
(1978) - Pearl (TV seriál)
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - Grand Theft Auto
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1976) - Break the Bank
(1974) - Petrocelli (TV seriál)
(1974) - Happy Days (TV seriál)
(1973) - Escape (TV seriál)
(1972) - The Weekend Nun
(1972) - V ulicích San Francisca (TV seriál)
(1972) - Emergency! (TV seriál)
(1972) - ABC Afterschool Specials (TV seriál)
(1971) - Sarge (TV seriál)
(1971) - O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
(1971) - Longstreet (TV seriál)
(1971) - Honky
(1970) - The Psychiatrist: God Bless the Children
(1970) - Letiště
(1970) - Colossus: The Forbin Project
(1969) - The Brady Bunch (TV seriál)
(1969) - Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
(1969) - Love, American Style (TV seriál)
(1969) - Any Second Now
(1968) - The Mod Squad (TV seriál)
(1968) - Hawaii Five-O (TV seriál)
(1967) - Mannix (TV seriál)
(1967) - Ironside (TV seriál)
(1966) - Mission: Impossible (TV seriál)
(1966) - Felony Squad (TV seriál)
(1965) - Paradise Bay (TV seriál)
(1963) - Uprchlík (TV seriál)
(1963) - The Outer Limits (TV seriál)
(1963) - The Great Adventure (TV seriál)
(1962) - The Eleventh Hour (TV seriál)
(1961) - The Gertrude Berg Show (TV seriál)
(1961) - Dr. Kildare (TV seriál)
(1961) - Cain's Hundred (TV seriál)
(1961) - Blueprint for Robbery
(1960) - Thriller (TV seriál)
(1960) - The Slowest Gun in the West
(1960) - The Brothers Brannagan (TV seriál)
(1960) - The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
(1960) - Stagecoach West (TV seriál)
(1960) - Route 66 (TV seriál)
(1960) - Insight (TV seriál)
(1960) - The Chevy Mystery Show (TV seriál)
(1960) - Dante (TV seriál)
(1959) - The Untouchables (TV seriál)
(1959) - The Detectives (TV seriál)
(1959) - Rawhide (TV seriál)
(1959) - Philip Marlowe (TV seriál)
(1959) - Operace Spodnička
(1959) - Kraft Mystery Theater (TV seriál)
(1959) - It Started with a Kiss
(1958) - Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
(1958) - Učitelčin miláček
(1958) - The Donna Reed Show (TV seriál)
(1958) - Steve Canyon (TV seriál)
(1958) - Some Came Running
(1958) - Mike Hammer (TV seriál)
(1958) - Buckskin (TV seriál)
(1957) - The Walter Winchell File (TV seriál)
(1957) - The Thin Man (TV seriál)
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1957) - M Squad (TV seriál)
(1957) - Lizzie
(1957) - God Is My Partner
(1957) - The George Sanders Mystery Theater (TV seriál)
(1956) - Žízeň po životě
(1956) - Zane Grey Theater (TV seriál)
(1956) - The Proud and Profane
(1956) - Cesta kolem světa za 80 dní
(1956) - Blithe Spirit
(1956) - The Best Things in Life Are Free
(1955) - The Millionaire (TV seriál)
(1955) - Ford Star Jubilee (TV seriál)
(1954) - The Secret of the Incas
(1954) - Sabrina
(1954) - Pushover
(1954) - Příběh Glenna Millera
(1954) - Father Knows Best (TV seriál)
(1953) - Life with Father (TV seriál)
(1953) - Letter to Loretta (TV seriál)
(1953) - General Electric Theater (TV seriál)
(1953) - Forever Female
(1952) - Death Valley Days (TV seriál)
(1950) - The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
(1949) - The Lone Ranger (TV seriál)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Drak

Drak (Země)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.10.1928 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Marion Ross 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Marion Ross - herečka

se narodila 25.10.1928 ve městě Albert Lea, Minnesota, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Marion Ross

Dnes se narodili
Velká Británie Bob Hoskins
(*1942) herec, režisér

Česká republika Pavel Trávníček
(*1950) herec, moderátor

Spojené státy Hillary Clinton
(*1947) senátorka usa, kandidátka na prezidentský post v usa

Francie Georges Danton
(*1759) francouzský právník a politik

Velká Británie Cary Elwes
(*1962) herec


Marion Ross
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
1°49’
 
LunaLuna:
Ryby
15°19’
 
MerkurMerkur:
Váhy
29°15’
R
VenušeVenuše:
Střelec
2°11’
 
MarsMars:
Rak
7°14’
 
JupiterJupiter:
Býk
5°49’
R
SaturnSaturn:
Střelec
16°06’
 
UranUran:
Beran
4°23’
R
NeptunNeptun:
Panna
0°57’
 
PlutoPluto:
Rak
18°22’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
1°50’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
6°49’
 
CheirónCheirón:
Býk
8°04’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Itálie Roberto Benigni
(*1952) herec, scénárista, režisér

Velká Británie John Cleese
(*1939) herec, komik, spisovatel, člen skupiny Monty Python

Spojené státy Roy Lichtenstein
(*1923) umělec, malíř a sochař popartu

Singapur Vanessa Mae
(*1978) houslistka, zpěvačka

Česká republika Václav Noid Bárta
(*1980) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika František Filipovský
(*1907 - 1993) herec, dabér

Česká republika Miloslav Švandrlík
(*1932 - 2009) spisovatel

Česká republika Irena Kačírková
(*1925 - 1985) herečka

Itálie Carlo Collodi
(*1826 - 1890) italský novinář a spisovatel

Spojené státy Jerry Haynes
(*1927 - 2011) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »