vahy

Chevy Chase
(2002): Comedy Central Presents: The N.Y. Friars Club Roast of Chevy Chase

Pohlaví:
Muž
Narození:
8.10. 1943 - 08:19h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
75 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Chevy Chase - Film: Comedy Central Presents: The N.Y. Friars Club Roast of Chevy Chase
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2002, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2002 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Chevy Chase - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - An SNL Christmas 2015
(2015) - Live From New York!
(2015) - Drunk Stoned Brilliant Dead: The Story of the National Lampoon
(2015) - Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
(2015) - To byl zítra flám 2
(2015) - Bláznivá dovolená
(2014) - Wishin' and Hopin'
(2014) - Shelby
(2014) - Diagnóza žárlivost
(2013) - Richard Pryor: Zapomeňte na logiku
(2013) - Before I Sleep
(2012) - Betty White's 90th Birthday: A Tribute to America's Golden Girl
(2011) - Saturday Night Live Special: Backstage
(2011) - A Night at the Movies: Merry Christmas!
(2011) - Not Another Not Another Movie
(2010) - To byl zítra flám
(2010) - Presidential Reunion
(2010) - Jack and the Beanstalk
(2010) - Hotel Hell Vacation
(2009) - Zpátky do školy (TV seriál)
(2009) - Tak se měj
(2009) - Just for Laughs (TV seriál)
(2008) - Warren Beatty - pocta za celoživotní dílo
(2007) - The McCartney Years
(2007) - Chuck (TV seriál)
(2007) - Hjälp! (TV seriál)
(2007) - Family Guy Presents: Blue Harvest
(2007) - Cutlass
(2006) - Zoom: Akademie pro superhrdiny
(2006) - Veselý prachy
(2006) - The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)
(2006) - Goose on the Loose
(2006) - Doogal
(2006) - Bratři a sestry (TV seriál)
(2005) - Charity Jam (TV seriál)
(2005) - Ellie Parker
(2004) - Náš italský manžel
(2004) - Karate Dog
(2003) - Freedom: A History of Us (TV seriál)
(2003) - Bad Meat
(2002) - Comedy Central Presents: The N.Y. Friars Club Roast of Chevy Chase
(2002) - The Hamptons (TV seriál)
(2002) - Bitter Jester
(2002) - Added Attractions: The Hollywood Shorts Story
(2002) - Orange County
(2002) - Jak ukrást Bess
(2002) - America's Most Terrible Things
(2001) - Pete's a Pizza
(2001) - Ellie Parker
(2000) - Sněhová kalamita
(2000) - The One Arm Bandit
(1999) - The Mark Twain Prize: Richard Pryor
(1999) - Tráva - dějiny hulení
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - Caddyshack: The 19th Hole
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1998) - The Great Christmas Movies
(1998) - Špinavá práce
(1997) - Bláznivá dovolená v Las Vegas
(1995) - Táta jak má být
(1994) - A Century of Cinema
(1994) - Poldové a zloději
(1993) - The 45th Annual Primetime Emmy Awards
(1993) - The Chevy Chase Show
(1993) - Poslední akční hrdina
(1993) - Chůva k pohledání (TV seriál)
(1992) - Gomorron
(1992) - Oscar's Greatest Moments
(1992) - Neviditelný na útěku
(1992) - Martin & Lewis: Their Golden Age of Comedy
(1992) - Hrdina proti své vůli
(1991) - Voices that Care
(1991) - A Party for Richard Pryor
(1991) - Mel Gibson's Unauthorized Video Diary
(1991) - Here's Looking at You, Warner Bros.
(1991) - Příběh z Los Angeles
(1991) - Nic než trable
(1990) - The Howard Stern Show
(1990) - The Earth Day Special
(1990) - The American Film Institute Salute to David Lean
(1990) - Life of Python
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - The Best of Gilda Radner
(1989) - That's What Friends Are for: Arista's 15th Anniversary Concert
(1989) - Vánoční prázdniny
(1989) - Fletch žije
(1988) - Caddyshack II
(1988) - Bláznivý výlet
(1988) - Blázinec
(1986) - Paul McCartney: Spies Like Us (hudební videoklip)
(1986) - The Best of Dan Aykroyd
(1986) - One Voice (koncert)
(1986) - Tři amigos
(1985) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1985) - Špióni jako my
(1985) - Sesame Street Presents: Follow That Bird
(1985) - Fletch
(1985) - Bláznivá dovolená v Evropě
(1985) - The Best of John Belushi
(1983) - Transakce století
(1983) - Bláznivá dovolená
(1982) - Ernie Kovacs: Television's Original Genius
(1981) - Moderní problémy
(1981) - Hotel Pod duhou
(1980) - Benji at Work
(1980) - Nebeský pes
(1980) - Jako za starých časů
(1980) - Caddyshack
(1978) - The 30th Annual Primetime Emmy Awards
(1978) - Nečistá hra
(1977) - The Paul Simon Special
(1977) - The Chevy Chase Show
(1976) - The 28th Annual Primetime Emmy Awards
(1976) - Tunnel Vision
(1975) - Saturday Night Live
(1974) - The Groove Tube
(1973) - Lemmings
(1971) - The Great American Dream Machine (TV seriál)
(1968) - Walk... Don't Walk
Spoluherci ve filmu "Comedy Central Presents: The N.Y. Friars Club Roast of Chevy Chase":
(*1945) Steve Martin

(*1950) Randy Quaid

(*1950) Martin Short

(*1944) Richard Belzer

(*1959) John C. McGinley

(*1951) Beverly D'Angelo

(*1956) Nathan Lane

(*1952) Laraine Newman

(*1970) Martha Plimpton

(*1964) Dean Winters

(*1959) John McEnroe

(*1955) Gilbert Gottfried

(*1961) Christopher Meloni

(*1964) Stephen Colbert

(*1962) Frank DeCaro

(*1974) Ed Helms

(*1973) Elisabeth Röhm

(*1955) Susie Essman



Tranzitní horoskop (2002)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
14°20’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
6°19’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
26°34’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
6°36’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
19°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
20°47’
Rak
10°35’
SaturnSaturn:
Blíženci
26°37’
Blíženci
9°17’
UranUran:
Blíženci
8°36’
Vodnář
22°28’
NeptunNeptun:
Váhy
2°16’
Vodnář
7°27’
PlutoPluto:
Lev
8°30’
Střelec
16°03’
S.UzelS.Uzel:
Lev
12°39’
Blíženci
26°19’
Černá LunaLilith:
Lev
15°13’
Ryby
14°44’
CheirónCheirón:
Panna
9°51’
Kozoroh
2°13’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Váhy
29°14’
4. IC:
Vodnář
4°41’
7. DSC:
Beran
29°14’
10. MC:
Lev
4°41’

Dnes se narodili
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) herec, komik

Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) vynálezce dynamitu a zakladatel nobelovy ceny

Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architekt, designér

Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) zpěvák, multiinstrumentalista

Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) chilský prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »